Amtla 29.04.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobrze ,że pomyslałaś juz o kanalizacji , a ja mam dalej sprawe kanaliz. w toku.Dopiero po 10 maja bede wiedziała czy kanlaizacja , czy tymczasowe szambo. Naprawdę się cieszę z tej kanalizacji. Tak po cichu liczyłam, że nie będę musiała tego szmba instalować...ale to jest jednak prawdziwa niespodzianka dziekuję za podzielenie się wiedzą na temat tynków. A czy przewody elektryczne miałaś schowane w murze, w takich wyrytych rowkach ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Amtluś, śliczne roślinki, piękne parapety ( ) i widzę, że robota idzie tak trzymać, wiosna to jednak piękna jest, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 coraz piekniej dom wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja czekam na ten kamyczek parapetowy z bliska - na żywo pstryknięty - ciekawam bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Kogo moje oczy ..... Ja też czekam na gotowe parapety....z bardzo dużą niecierpliwością...różnie może być z tym kamieniem...zresztą Ty wiesz o tym doskonale....jesteś doświadczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wiosna to jednak piękna jest, co?? oj, piękna piękna... A ja tych Twoich róż kwitnących nie mogę się już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.04.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 coraz piekniej dom wyglada coraz, coraz - ale ile mu jeszcze brakuje...ale tak po malutku, po malutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wiosna to jednak piękna jest, co?? oj, piękna piękna... A ja tych Twoich róż kwitnących nie mogę się już doczekać ja też nie mogę ale pierwsza już ma pączusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 30.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 AMTLAPrzewody elektryczne były rozpowadzone w dziury pustaka , a gdzie nie było mozna , to szły wierzchem. Na to pózniej był tynk połozony.Puszki elktr, elektryk uzupełniał dopiero po tynkach , bo sie bał,żeby mu nie zabrudzili gipsem przy tynkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.04.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Pięknie domek się prezentuje Amtlo . Skoro mowa o elektryce to wybiegając w przyszłość . Przy tynkowaniu dobrze jest sprawdzić ekipę czy nie zatynkowała gniazdek . U nas właśnie tak zrobili . Gdyby nie zdjęcia do dzisiaj pewnie szukalibyśmy gniazdek . Na jednym z takich nieodnalezionych hydraulicy umiejscowili kaloryfer . Całe szczęście przewód był na tyle długi ,że można je było samodzielnie przełożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 My mamy takie-lampa firmy Massive.Do tego można dokupić jeszcze lampy stojące.http://www.lumina.sklep.pl/images/161204710P0.Jpghttp://www.dobre-lampy.pl/images/img_sr/MA-161214710_s.jpg A tu innehttp://www.swiatlamp.pl/images/product_images/popup_images/3423_0.jpghttp://www.swiatlamp.pl/images/product_images/info_images/1934_0.jpghttp://www.swiatlamp.pl/images/product_images/info_images/6765_0.JPGhttp://www.swiatlamp.pl/images/product_images/info_images/289_0.jpg jest tego dużo, wybór trudny.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witaj Bo, jesteś na prawdę niezawodna i szybka Właśnie siedzę i teraz wirtualnie przeglądam. Też mam namiary na tą firmę...ma nawet fajne promocje...i to nie tylko internetowe Ma wiele świetnych lamp, ale nie wiszących...buuuuuuuuuuuu A może jednak pójść w kinkiety? Dobrze, że trzy dni wolne, to mogę myśleć i wybierać, myśleć, wybierać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Na to pózniej był tynk połozony. A ja słyszałam, że tak nie można...ale dlaczego nie wiem...Nie widać różnic pomiędzy miejscami gdzie leżą przewody ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Przy tynkowaniu dobrze jest sprawdzić ekipę czy nie zatynkowała gniazdek Faktycznie, dobrze że te aparaty cyfrowe mamy....klik i do komputera ...i do pamięci na fachowca pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kogo moje oczy ..... Ja też czekam na gotowe parapety....z bardzo dużą niecierpliwością...różnie może być z tym kamieniem...zresztą Ty wiesz o tym doskonale....jesteś doświadczona pitu pitu Ja jak dziecko we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 nie pomogę Ci z tym oświetleniem, niestety jakoś nie pomyśleliśmy o takim rozwiązaniu przy naszej budowie. A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja jak dziecko we mgle ale z radarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 niestety jakoś nie pomyśleliśmy o takim rozwiązaniu przy naszej budowie. Przynajmniej miałaś jeden problem mniej A teraz ciemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 nie.. lampę mam w ogrodzie.. http://images46.fotosik.pl/114/d3f56c92335c4d78med.jpg tu widać kawałek tej lampy (słupa..) światełko całą nockę mi do domku wlatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 lampę mam w ogrodzie.. światełko całą nockę mi do domku wlatuje Może ona nienajpiekniejsza...ale za to bezcenna co miesiąc bez ceny na rachunku Faktycznie, że myślenie podczas budowy o takim drobiazgu jak oświetlenie zewnętrzne, było niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts