DarioAS 30.04.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 wiesz co, tak to jest jak sie nie buduje od podstaw tylko robi dobudówkę i w dodatku z daleka potem jest na wiele rzeczy za późno ale w sumie zbytnio mi to nie przeszkadza, idzie sie przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.05.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witaj Bo, jesteś na prawdę niezawodna i szybka Szybka? Bo ja mam to już za sobą i od razu wiem gdzie i co szukać . My ze swoich kinkietów jesteśmy zadowoleni.Nie wiem jak spisałyby się u nas lampy wiszące-jak u nas wieje, to głowy urywa . Zakupiłam też energooszczędne żarówki, z czujnikiem zmierzchowym Same się zapalaja i wyłączaja Przynajmniej nie mam z tym problemu. Tak więc Amtlo,życzę powodzenia i wytrwałości w poszukiwaniach A na weekend pięknego słoneczka Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 01.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Jestem za oświetleniem w podbitce , może dlatego ,że takiego nie mam Jak trzeba w nocy wyjść - to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.05.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ciaszko, czy to musi być tak problematycznie za każdym razem ? Początkowo wiedziałam, że na pewno w podbitce - bez dyskusji...A potem wymyśliłam tą iynkowaną podbitkę. I w domkach, na których jest wykonana nikt nie ma halogenków w podbitce. Rozmawiałam z elektrykiem i on też mi odradza, ze względu na bezpieczeństwo. Ale to chyba tak nie do końca, bo przecież w drewnianych podbitkach je robią - a to przecież super łatwopalny materiał... Jednym słowem mam mętlik w głowie, który nie chce jakoś zniknąć, ani się rozwiązać Dzisiaj obudziłam się skoro świt....bo tak usilnie myślę pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.05.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szybka? Bo ja mam to już za sobą i od razu wiem gdzie i co szukać . I to jest Twoja przewaga nade mną A jak tam z pogodą ? U nas ciepełko, młody opalił sobie rękawki i szyję wygląda rozkosznie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mam oświetlenie w podbitce (jeszcze nie odpalone). Też chciałam otynkowaną podbitkę, ale u mnie sie niestety nie udało zrobić technicznie ( za krótko było ) więc mam normalnie ... To oświetlenie jest raczej ozdobą niż oświetleniem. Dom z ledem pod dachem wygląda pięknie A zamierzam mieć ledy, nie halogeny, bo nie mam własnej elektrowni .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.05.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 To oświetlenie jest raczej ozdobą niż oświetleniem. Dom z ledem pod dachem wygląda pięknie A zamierzam mieć ledy, nie halogeny, bo nie mam własnej elektrowni .. Ledy górą... tak, tak - jak już to ledy..tylko czy już ? Matko, córko...to ślicznie wygląda...chyba jakąś wizualkę sobie strzelę..i znowu nie będę spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Trzaskaj i se zrób - to nie jest wielkie halo :) Te wystające kabelki to miejsce na ledy http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZth-1ofCWI/AAAAAAAAA78/2Hl2pI3X89Q/s640/IMG_0932.JPG http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZth_TjEZxI/AAAAAAAAA8E/dak69bbLm9k/s640/IMG_0933.JPG Pamiętaj zrobić też wyłaczniki w kilku miejscach - nie tylko przy drzwiach, ale też np. na tarasie czy poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szybka? Bo ja mam to już za sobą i od razu wiem gdzie i co szukać . I to jest Twoja przewaga nade mną A jak tam z pogodą ? U nas ciepełko, młody opalił sobie rękawki i szyję wygląda rozkosznie pozdro U nas w tak do południa było ciepło,ale później słonecznie, ale chłodno. A teraz,wieczorkiem nawet zimno Młody jutro niech opala resztę . A jeszcze w temacie oświetlenia.Mnie bardzo podoba się oświetlenie w podbitce.Nasz dach niestety nie nadaje nie to min. dlatego,że ....ma "nadbitkę"a nie podbitkę Tak ja Nefer, myślę,że raczej jest to ozdoba a nie oświetlenie główne.Mąż mojej koleżanki, jak chciała zrobić takie oświetlenie to powiedział..."a co my w lunaparku będziemy mieszkać? " Kazdy ma swoje racje, za i przeciw. Ale Amtlo, jak podoba Ci się takie oświetlenie- to zrób właśnie takie.Realizuj swoje marzenia . A ledy... oczywiście, tylko ledy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 przychodzę z rewizytą! troszkę chaotycznie, ale pisze co zapamiętałam: bardzo ładna brama garażowa.. parapety zewnętrzne zapowiadają sie świetnie (ten wybór jeszcze przede mną ). jeśli chodzi o oświetlenie zewnętrzne to od strony tarasu mam (a razej - mam zaplanowane) światełka w podbitce, ale i kinkiety, a przed domem kinkiet przy dzrwiach wejściowych i dwa po obu stronach bramy garazowej.. mam już swoje typy - idę poszukać i jak znajdę to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 02.05.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A może tak dla urody w podbitce i dla wygody przy wejściu Mój elektryk odwiódł mnie od oświetlenia stopni ( cyt. a stać Panią będzie na to żeby za to rachunki płacić ) . Nie muszę chyba pisać jak bardzo żałuję ,że go posłuchałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Kazdy ma swoje racje, za i przeciw. Realizuj swoje marzenia . Dzisiaj zrobiłam sobie dzień przerwy...od oświetlenia. Starałam się na ten temat nie myśleć. Robię tak w pracy zawodowej i często przynosi dobre efekty.... Właśnie: te wszystkie za i przeciw...i do tego moje marzenia...Dziewczyny - kobiety...ja już chyba nie mam marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 idę poszukać i jak znajdę to wkleję To ja czekam z niecierpliwością. Fajnie tak czasami zgapić O ile można będzie ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A może tak dla urody w podbitce i dla wygody przy wejściu To zupełnie rozsądna opinia A schody wewnętrzne to na 100% będą podświetlone...chociaż rodzinka się burzy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Pamiętaj zrobić też wyłaczniki w kilku miejscach - nie tylko przy drzwiach, ale też np. na tarasie czy poddaszu. O to, to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dzisiaj zrobiłam sobie dzień przerwy...od oświetlenia. Starałam się na ten temat nie myśleć. Robię tak w pracy zawodowej i często przynosi dobre efekty.... I bardzo dobrze.Po takiej przerwie,nowe pomysły przyjdą. Właśnie: te wszystkie za i przeciw...i do tego moje marzenia...Dziewczyny - kobiety...ja już chyba nie mam marzeń To niemożliwe...każdy ma jakieś marzenia ,choćby takie tycie, tyciusieńkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 choćby takie tycie, tyciusieńkie O.k. takie tycie, tyciusieńkie to tak.....Bo, ty czarodziejko, zawsze mi humor poprawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/92.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/96.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/117.gif Jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jeszcze? Wszystko trzeba umiejetnie dawkować.... A jak dzionek ? U nas jeszcze ciepło było, słoneczko zaliczyliśmy..gdyby jeszcze nie trzeba było obiadu gotować...Ale walnełam na dwa dni, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dzisiaj naprawdę odpoczywaliśmy .Obiadek z wczoraj-a co . A dzisiaj na jutro gotuję Zaliczyłam też leżakowanie, buzieńkę i inne częsci...do słonca wystawiłam Leżąc tak w ciszy na leżaczku,myślałam sobie..życie jest piękne Amtlo, jutro to wszystko trzeba powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts