skrol 27.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Zima przyszła i człowieku brakuje kontaktu z klientami.Jak będę potrafił to chętnie poradzę.Proszę o pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ar ju nats? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 27.11.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Znowu barbus popierdujesz bez sensu?? Musisz obrażać człowieka, bo ma dobre checi??? Już ci powiedziałem, że twe posty są jak pierdy, psują powietrze, psuja atmosferę, u normalnych ludzi wywołują odruch wymiotny, a podniecają tylko garstkę dewiantów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 to zapytam się inaczej Zima przyszła i człowieku brakuje kontaktu z klientami. Jak będę potrafił to chętnie poradzę. Proszę o pytania... o co tu chodzi? o porady w sprawie kontaktu z klientami? aaa, Kolega ma wolne moce przerobowe, poniał jedyna moja wina, że źle zrozumiałem, że hydraulik się uzewnętrznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Revalidon, to ja też jestem dewiantem.A Skrol zwykłą reklamę sobie robi, a to jest niezgodne z regulaminem forum (ciekawe co na to redakcja).Poza tym taki temat już jest:http://forum.muratordom.pl/hydraulik-do-uslug,t7285.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Znowu barbus popierdujesz bez sensu?? Musisz obrażać człowieka, bo ma dobre checi??? Już ci powiedziałem, że twe posty są jak pierdy, psują powietrze, psuja atmosferę, u normalnych ludzi wywołują odruch wymiotny, a podniecają tylko garstkę dewiantów... i tak Ciebie kocham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 27.11.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A Skrol zwykłą reklamę sobie robi, a to jest niezgodne z regulaminem forum (ciekawe co na to redakcja). Poza tym taki temat już jest: http://forum.muratordom.pl/hydraulik-do-uslug,t7285.htm Znaczy, niektórzy jednak mogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 czego nie mogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 27.11.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mogą się UZEWNĘTRZNIĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 aaa...no tak...a klika takich kfiatków ostatnio na forum się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 27.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ten z linku to już ho..hoo... jak długo - prawie 5 lat ? Podobno nie wyrabia się z zamówieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 27.11.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A ja cieszę się że jest drugi hydraulik, zawsze to dodatkowa opinia i zdrowa konkurencja. Może Redakcja założy osobną zakładkę "porady specjalistów" i niech się tam reklamuje kto chce, przy okazji radząc innym. Niech tam ścierają się opinie fachowców lepsza wełna czy styropian itp. Będzie łatwiej przeszukiwać forum pod kątem wartościowych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Może Redakcja założy osobną zakładkę "porady specjalistów" i niech się tam reklamuje kto chce, przy okazji radząc innym. Redakcja wyprzedziła Twoje myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 27.11.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Może Redakcja założy osobną zakładkę "porady specjalistów" i niech się tam reklamuje kto chce, przy okazji radząc innym. Redakcja wyprzedziła Twoje myśli czy ja tam też mogę się reklamować, przy okazji radząc innym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 a czy ja jestem redakcja tam się reklamują, że hej a jak zabulisz to też pewnie będziesz mógł ale tak czy siak, za nim zaczniesz, ubezpiecz się na większe kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.11.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Znowu barbus popierdujesz bez sensu?? Musisz obrażać człowieka, bo ma dobre checi??? Już ci powiedziałem, że twe posty są jak pierdy, psują powietrze, psuja atmosferę, u normalnych ludzi wywołują odruch wymiotny, a podniecają tylko garstkę dewiantów... revalidon, skoro u mnie nie wywołują odruchów wymiotnych, nie uważam również, że Barbossa cyt. "popierduje, pierdzi", to oznacza, że jestem nie normalna ! - to zastanawiam się kto, tu kogo obraża PS Czy nie uważasz, że to poziom Twojej wypowiedzii kwalifikuje się do określenia mianem dewiacji społecznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 27.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 zastanawiam się kto, tu kogo obraża ...może nie znasz angielskiego...? \Czy nie uważasz, że to poziom Twojej wypowiedzii kwalifikuje się do określenia mianem dewiacji społecznej ? ...jak wpadniesz między wrony, kracz jak i one... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.11.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 revalidon, pozostaje mi jedynie podziękować za merytoryczne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 27.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 i po co ta glupia gadka???.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 27.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Słuchajcie idźcie sobie nabijac posty gdzie indziej. I co wynika z Waszych postów, niewiele. I co z tego że kryptoreklama jeżeli człowiek rzeczywiście będzie zaangażowany i będzie pomagał swoją wiedzą. Na początek chętnie posłucham o gazowych pompach ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts