Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hydraulik się uzewnetrznia - pytajcie, jak bede umiał to odp

skrol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to zapytam się inaczej

Zima przyszła i człowieku brakuje kontaktu z klientami.

Jak będę potrafił to chętnie poradzę.

Proszę o pytania...

o co tu chodzi?

o porady w sprawie kontaktu z klientami?

aaa, Kolega ma wolne moce przerobowe, :roll:

poniał

jedyna moja wina, że źle zrozumiałem, że hydraulik się uzewnętrznia

Znowu barbus popierdujesz bez sensu?? Musisz obrażać człowieka, bo ma dobre checi??? Już ci powiedziałem, że twe posty są jak pierdy, psują powietrze, psuja atmosferę, u normalnych ludzi wywołują odruch wymiotny, a podniecają tylko garstkę dewiantów...

i tak Ciebie kocham...

Gość ZW

A ja cieszę się że jest drugi hydraulik, zawsze to dodatkowa opinia i zdrowa konkurencja.

Może Redakcja założy osobną zakładkę "porady specjalistów" i niech się tam reklamuje kto chce, przy okazji radząc innym.

Niech tam ścierają się opinie fachowców lepsza wełna czy styropian itp. Będzie łatwiej przeszukiwać forum pod kątem wartościowych informacji.

Znowu barbus popierdujesz bez sensu?? Musisz obrażać człowieka, bo ma dobre checi??? Już ci powiedziałem, że twe posty są jak pierdy, psują powietrze, psuja atmosferę, u normalnych ludzi wywołują odruch wymiotny, a podniecają tylko garstkę dewiantów...

revalidon, skoro u mnie nie wywołują odruchów wymiotnych, nie uważam również, że Barbossa cyt. "popierduje, pierdzi", to oznacza, że jestem nie normalna ! - to zastanawiam się kto, tu kogo obraża :roll:

PS

Czy nie uważasz, że to poziom Twojej wypowiedzii kwalifikuje się do określenia mianem dewiacji społecznej ?