Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

O której kończycie pracę (poza budową oczywiście :D )

O której wychodzisz z pracy?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której wychodzisz z pracy?

Recommended Posts

Wyjezdzam do pracy okolo 9.20, a wracam jak sie uda przed 18. Do tego w niektore wieczory musze poswiecic okolo godziny na papierki, a w niedziele (praktycznie kazda) 2-3 godziny na papierki. Maz za to wychodzi przed 7 lub 6, wraca miedzy 16-21 (w zaleznosci od tego ile jest pracy). W niedziele i niektore wieczory tez musi poswiecic czas na papiery. Pracujemy razem :p .

No to troche mi lepiej. Nie jestem osamotniony :

Do pracy około 9 powrót 19-20

soboty od 9 do 16

niedziele- praktycznie kazda około 4 godz. na "spokojna robote papierkowa" w firmie

Pozdrawiam "PRACUSI" :lol:

wyjazd z domu miedzy 7.50-8.10, odwoże dziecko do szkoły i muszę się ścigać z czasem, żeby zdążyć na 9.00.

Korki czasem mnie usidlają, tak że zdarza się dotrzec czasem nawet o 9.30 a rekord to 10.00.

Dzisiaj dziecko chore, wyjechałem więc 8.20 i dojechałem po godzinie :evil:

Jak wracam o 21.00 to jadę 15min. (15 km).

Wychodze różnie, najwcześniej o 18.00, standard to przed 19.00 (wtedy jeszzce mega korek w centrum i droga do domu może trwać 1 godzinę) a czasem kibluję do 21-22, szczególnie jak szef wyznacza ad hoc jakieś spotkania na wieczór a potem je i tak opóźnia :evil:

W ciągu dnia przerwa na lunch do 1 godz. (płynna).

wyjazd z domu miedzy 7.50-8.10, odwoże dziecko do szkoły i muszę się ścigać z czasem, żeby zdążyć na 9.00.

Korki czasem mnie usidlają, tak że zdarza się dotrzec czasem nawet o 9.30 a rekord to 10.00.

Dzisiaj dziecko chore, wyjechałem więc 8.20 i dojechałem po godzinie :evil:

Jak wracam o 21.00 to jadę 15min. (15 km).

Wychodze różnie, najwcześniej o 18.00, standard to przed 19.00 (wtedy jeszzce mega korek w centrum i droga do domu może trwać 1 godzinę) a czasem kibluję do 21-22, szczególnie jak szef wyznacza ad hoc jakieś spotkania na wieczór a potem je i tak opóźnia :evil:

W ciągu dnia przerwa na lunch do 1 godz. (płynna).

znam to doskonale :(

Coraz później niestety! Z racji wydatków na budowę biorę wszystkie możliwe prace. :cry: Jak również ze względu na zapotrzebowanie na moją osobę nie zawsze potrafię odmowić.

Mam taką pracę ,że propozycji ze względu na moje kwalifikacje co nie miara, ale niezbyt dobrze płatne. Zarobiłabym, gdyby dobę wydłużyć. Przerabiam już w granicach 60 godzin tygodniowo, zapomniałam o wolnych sobotach. :evil:

• 13 years później...

Ja pracuję w domu więc nie można powiedzieć o której kończę pracę. Pracuję kiedy chcę i mam nienormowany czas pracy :)

Polecam wam zapoznać się z tym artykułem :spam:który bardzo fajnie omawia sprawy związane z pracą z domu i jak zacząć.

Edytowane przez Greengaz