retrofood 27.11.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 jo siem bede opiyrała, wy mię chłopy ciągta, jo siem bede opiyrała, wy mię chłopy ciągta, zaciągta mię za stodołe, tam mi du.e zrąbta hej! tam mi du.e zrąbta. chycili pod rence, za stodole wiedą, chycili pod rence, za stodołe wiedą, cosik mi sie widzi że ją du.czyć bedą hej! ze ją du. czyć bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.11.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 niewinny wierszyk pono pióra samego Aleksandra Fredry Spór wiodły dwie dziewice - ostry dość: Czy ..uj to miękka chrząstka, czy też twarda kość. Miałam raz - rzecze jedna - zaganiacza w piąstce. Na tym więc opieram mój sąd o chrząstce. Druga oponuje jak na złość - ..uj to kość! Wreszcie dziadek z zapiecka rzecze im tak: Nie kłóćcie się głupie dziewki, ..uj to flak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 -pani nie idźcie tam, bo tam gwałcą!- a skąd pani wie????- wczoraj byłam, dzisiaj idę i jutro też pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Przykazania francuskie dla kobiet: 1. Jeśli robisz, to dla zabawy -wypluwaj. 2. Jeśli z miłości-połykaj. 3. Jeśli chcesz się popisać- przed połknięciem pogulgotaj! Przewinąć w dół Tak się moi drodzy smakuje wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 27.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oda do nocnikaO ty !!! co stoisz pod łóżkiem ,co w nocnej godzinie przynosisz ulgę całej rodzinie i choć w cię biją armatnie strzały ty stoisz dumny wytrwały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.11.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 kiedyś w dawnych czasach czasopismo "Nowa Wieś" drukowało w odcinkach "Spiewnik dla Maryni". Była w nim jedna dłuuuuga piosenka, z której znam tylko parę zwrotek. Może ktoś dopisze inne? (To szło na melodię podobną do "Felka Zdankiewicza") ... Z tamtej strony Wisły, kapał się dziad z babką,Babka utonęła do gory kuciapką Niczego mi nie żal, tylko tej kuciapki,byłoby z niej fajne futerko do czapki. ...Jeden lubi schaby, drugi lubi mostekA ja lubię cipkę, bo tam nie ma kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.11.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jedzie Arab jedzie, wielbłąd pod nim hasa, Arab se ogląda, swojego... wielbłąda. Siedziała na lipie, wołała Filipie, Musisz mnie naprędce posmyrać po... ręce. Nikogo mi nie żal, tylko Mikołaja, Odcedzoł zimnioki, oparzył se... boki. Postawimy bacy szklankę coca-coli, Bo po szklance piwa za bardzo... się kiwa. Siedziała na sośnie, wołała żałośnie: "Matulu, czy wiecie, kiedy... mnie zdejmiecie?" Posadzili bace na kamieni kupę, Obchodzili w koło, całowali w... czoło. Posadzili bace nad brzegiem Dunajca, Jednym ruchem kosy obcięli mu... włosy. Co to za gospodarz, co ni mo chałupy, Co to za dziewczyna, co nie daje... wina. Maryś moja, Maryś, coś ty za niechluja, Że przy mojej mamie trzymasz mnie za... ramię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.11.2007 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mówił wuj do wuja, wuju ty mój wujuJa trzy wiadra wody podnosze na ... schody Nie będe nie bede na piasku siadałabo by mi sie pisia piaskiem zasypała Takie się wydały co maluśkie miałyA ja mam jak wrona muszę siedzieć doma Stara baba była, miała zęby pniakiciepłą d.pę miała, grzały się chłopaki Nie martw się dziewczyno, ze ma glowa siwaBo pod starym dębem twardy korzeń bywa Cosik mi się widzi, że mi cycki rosnąD.pa mi się piórcy, bede dawać wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.11.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 W Zakopanem na rozstajach 1. W Zakopanem na rozstajach powiesił się chłop na jajach. Lecz powiesił się paskudnie - lewym jajem na południe. 2. W Zakopanem na uboczu topił juhas bacę w moczu. Czy go topił, czy utopił, w każdym razie go ożłopił. 3. W Zakopanem na Giewoncie piorun bacę jeb...ął w prącie. Jak go piznął, to go skręcił, w każdym razie zimpotencił. 4. W Zakopanem, pięknym mieście, chłop się wyżył na niewieście. Czy się wyżył, czy nie wyżył, faktem jest, że roznegliżył. 5. Nie będę ja piwka piła, bo by mi się rozszerzyła. Napiję się gorzałeczki, stuli mi się do kupeczki. 6. W Zakopanem, mieście równem, zabił juhas bacę gównem. Czy go zabił, czy nie zabił, w każdym razie go osłabił. 7. W Nowym Targu na odpuście głaskał babę chłop po biuście. Czy ją głaskał, czy nie głaskał, w każdym razie głośno mlaskał. 8. W Nowym Targu koło mostu dała chłopu tak po prostu. Czy mu dała, czy nie dała, w każdym razie bardzo chciała. 9. Siedli my se u szałasa, która wejdzie - będzie nasa. A że nie było wycieczki, podupcylim dziś owieczki. 10. W Zakopanem na letnisku walił żonę chłop po pysku. Cy faktycnie to etycnie, walił ją profilaktycnie. 11. W Zakopanem koło Krokwi pobił baca żonę do krwi, cy ta skona, cy nie skona, w kazdym razie ją psekonał. 12. W Zakopanem blisko molo, grają cepry disco-polo. Cy to molo, cy nie molo, usy bolą, tak pie...dolą! 13. W ciemnym kącie korytarza pirat zgwałcił marynarza, Czy go zgwałcił, czy nie zgwałcił, ale odbyt mu zniekształcił. 14. Na łomżyńskim magistracie wiszą gacie na szpagacie. Gibają się w lewo, w prawo, a publika bije brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.11.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Żeńcie się chłopaki, Będziecie żonaci, Będziecie se sypiać Z babami bez gaci Siedziała na dębie l dłubała w zębie, A ludziska głupie Myślały że w... nosie. Siedziała na sośnie, Płakała żałośnie Oj, matulu moja, Kiedy mi obrośnie? Co to za gospodarz, Co nie ma chałupy. Co to za dziewczyna, Co nie daje... wina. Cieszy się Maryśka, Że jej cycki rosną. Przedziałek ją swędzi, Będzie dawać wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kiedyś (na melodię chacharów) slyszałem piosenkę, ktorej zwrotki zaczynały się kolejnymi literami alfabetu. Kilka znam. Proszę dołozyć. Armia nasza jest zwycięska, alfons to jest ku.wa męska (a chachary żyją ...)Berlin miasto w gruzach leży, burdel szkółką dla młodzieży Cejlon w kawę obfituje, Cela palcem się rajszpluje Deska przyrząd jest kanciasty, d.pa przysmak pederasty Egipt to kraina bajek, eunuch to jest chłop bez jajek Flądra w piasku płetwą grzebie, Francuz tylko w buźkę jeb.e ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 28.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 tidritkum tidritkum zaszyła sobie nitką i zapaćkała klejem z chłopaków się śmieje było tego więcej ,ale tylko tyle mi utkwiło tą piosenką znajomy usypiał moje kilkumiesięczne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Pognała Jagna wołki na bagna,Pognał i Wojtek. Wołki na bagnie, Wojtek na Jagnie,Ale bez portek. Jakże mu nie dać, jakże żałować,Tak pięknie prosi,Rączki całuje, majtki zdejmuje,Giezło podnosi. Wyszły wołki z bagna, a spod Wojtka Jagna,A z Jagny Wojtek. Pięknie podziękował, w rękę pocałował,Schował do portek. Wołki na bagnie, Wojtek na Jagnie,Słoneczko grzeje. Jagna szczęśliwa, Wojtka przyzywa,A on się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Raz ją ujrzałem: w białej sukience Siedziała w oknie z kotkiem na ręce I Paluszkami pieściła kotka. Mała, miła pieszczotka. I pomyślałem: jeszcze za wcześnie Budzić serduszko, co jeszcze we śnie.. I unikałem dziewczynki białej Prawie, prawie rok cały. Znów ją ujrzałem gdy w oknie stała: Dojrzała panna. Kotka głaskała. Nagle mnie naszło marzenie słodkie: "Jutro będę jej kotkiem!" I kiedy w sobie tłumiłem zapał "Och!" - wykrzyknęła. 'To kot podrapał". Tak pomyślałem z czułością o niej. "Jutro kota pogonię!" Wtem wiatr firankę za nią uchylił Idiotę robiąc ze mnie w tej chwili. Bo to nie kot był jej krzykom winny, Ale, kurde, kto inny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.12.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Jak mój ojciec był na jakiejś imprezie w dobrym humorze to śpiewał tak: Jak żem k.... był we wojskuTom na warcie k.... stałLudzie mi się k... dziwowaliJakom k.... szable miał Te chusteczke coś mi dałaNa onucem k..... wziąłżebyś sobie k.... nie myślałaŻem cie kiedyś w sercu mioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.12.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Jak mój ojciec był na jakiejś imprezie w dobrym humorze to śpiewał tak: Jak żem k.... był we wojsku Tom na warcie k.... stał Ludzie mi się k... dziwowali Jakom k.... szable miał Te chusteczke coś mi dała Na onucem k..... wziął żebyś sobie k.... nie myślała Żem cie kiedyś w sercu mioł. a jak szliśwa do burdelu, wtedy k... to był raj! Ale k... granat usiadł w celu, no i k... nie mam jaj! a ty nie płacz moja miła, nie roń k... gorzkich łez, wprawdzie k... jaja mi urwało, ale reszta k... jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 chyba przegieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Podobno tyż Aleksander hrabia Fredro.Cytuję z pamięci. Hrabia dostał anonim:"stary hrabia w książkach grzebie,sąsiad jemu żonę j...e" Odpowiedź hrabiego: Moje wy kochane dziadki,P.....łem Wasze Matki,I to z prostej tej przyczynyWy, jesteście... sk......y" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 chyba przegieliśmy w tym Parku nie ma Moderatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2007 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 chyba przegieliśmy w tym Parku nie ma Moderatora... Oooooooooooooooo gratuluję, rymotwórco. Rymoholik - to brzmi dumnie. Stachu, bardzo się cieszę z Twojego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts