caty 27.11.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 No właśnie. W akcie desperacji zakupiłam karteczkę z dziesięcioma zakładami (na chybił trafił). Rzadko to czynię, ale jednak się zdarza. Do losowania zostało jeszcze sporo czasu, więc jako potencjalna milionerka planuję swoją przyszłość. Moim pierwszym zrealizowanym marzeniem będzie ... mały domek. Więlkiego nie chcę, bo zagracić potrafię każdą przestrzeń. Chciałabym też otworzyć galerię przedmiotów odnowionych. Inspiracją są dla mnie klamoty wystawiane na śmietniki i sklepy ze starzyzną. Takie to wszystko biedne, odrapane... Gdyby włożyć trochę pracy i pieniędzy w te mebelki, lampy i naczynia, mogłyby być przecudowne jak nigdy przedtem. W końcu zrobię prawo jazdy, bo będę mogła wykupić niezliczone godziny jazdy z baaardzo cierpliwym instruktorem Ech.... (tu ikonka tęsknie patrząca na kupony na biurku...) Pieniądze zadziwiająco ułatwiają pewne kwestie, nieprawdaż? Czy Wy też czasem snujecie takie plany? Mam nadzieję, że nie jestem odosobnionym przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.11.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 .. 3mam kciuki J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja jescze nic nie wygrałem ale może dlatego że nie gram Czasami tylko sobię marzę co bym zrobił jakbym wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ja czasem gram - w tajemnicy... - ale chyba przestanę - ostatno nie miiałam nawet jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 a to nie jest ustawiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja czasem trafiam trojeczke Ale juz mi sie znudzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 a ile teraz płacą na trójeczkę?? A tak wogóle ile kosztuje jeden zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.11.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 mój mąż miał piątkę i dwie czwórki - w jednym losowaniu akurat starczyło na kilka okien /a i tak zabrali 10 % / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 27.11.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ja lubie grać w Multilotka Plus i często trafiam tego Plusa tyle że pozostałych trafień jest za mało żeby była jakaś większa wygrana Ale chociaż wydatek sie zwraca.Jeżeli chodzi o największą wygraną to było to 200 zł w Multilotku i troche ponad 100 zł za 4 w Dużym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.11.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A ja nie gram, bo pewnie jakbym wygrala, to by sie okazalo, ze mam raka albo co. Pieniadze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniedzy to chu...j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Zagrałam może ze 3 x w zyciu (tak za ~10 zł) - zawsze jak byla jakaś dużą kumulacja Chyba nie musze pisac ze oczywiscie wygralam i obecnie pławię sie w obrzydliwym luksusie piszac niniejszy mail na lezaczku na pokladzie luksusowego jachtu , ktory to jacht przeplywa wlasnie kolo wysp Bora-Bora ? ps. o macie fote- wlasnie Wam ja cyknelam http://poland.as/_apache/upload/37/85/3785.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.11.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Chyba Bara-Bara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 27.11.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ja czasem gram - w tajemnicy... - ale chyba przestanę - ostatno nie miiałam nawet jedynki To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ja czasem gram - w tajemnicy... - ale chyba przestanę - ostatno nie miiałam nawet jedynki To tak jak ja sssnaccy siiie psssedniego sssąbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ale nie widzę sensu, żebyście grali w tym tygodniu, jak ja zgarniam całą pulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ale nie widzę sensu, żebyście grali w tym tygodniu, jak ja zgarniam całą pulę spadaj! JA wygram bo mi na rope do dizla jachtu - zaczyna brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.11.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Trafiłem piątkę 05, 16, 23, 24, 35, 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.11.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nie gram. Jak mam mieć pieniądze, to się o nie potknę na ulicy a jak nie mam mieć ,to choćbym grał dziennie to nie wygram. Chociaż .... raz na kwartał puszczam zakład.W końcu muszę dać szansę Ponbuckowi , coby mnie ozłocił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 czuję w powietrzu..................... kumulację, moją kumulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Tomek !! Podskoczyłam już przy monitorze i paluszki mi zaczeły latać , zeby gratulacje napisac a tu taki bleeeef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts