pawelllo 19.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Czy znacie kogoś kto potrafi łupać kamienie polne?? super to wygląda na ogrodzeniu i zamiast bruku też mi sie chyba przyda Tymbardziej że kamień dostane za darmo a to wiellki plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komis13 24.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 MÓJ MĄŻ TEŻ MA FIRMĘ BRUKARSKĄ.UWAŻAM GO ZA SUPER BRUKARZA,KOSTKA POŁOŻONA JEST JAK NA STOLE,RÓWNIUTKO I NIE MA ZBYT DUŻYCH FUG,CO ZBYT BRZYDKO WYGLĄDA.A TA KOSTKA CO JEST NA ZDJĘCIACH POWYŻEJ TO OKROPIEŃSTWO,CZYM TU SIĘ CHWALIĆ. A CENA UŁÓŻENIA KOSTKI ZALEŻY OD REGIONU,BO NP.W WARSZAWIE BĘDZIE DROŻEJ GDYŻ KOSZT MATERIAŁU BĘDZIE DROŻSZY.JA POWIEM ILE MÓJ MĄŻ BY WZIĄŁ Z PODBUDOWĄ I MATERIAŁEM ORAZ UŁOŻENIEM W WARSZAWIE 350 ZŁ ZA METR.MOŻE SIĘ WYDAWAĆ DROGO ,ALE JAKIE WYKONANIE ,NIE SPAPRANE ŻE PO PÓŁ ROKU KOSTKI WYLATUJĄ,NO I GWARANCJA,CHOCIAŻ WCALE JEJ NIKT NIE BĘDZIE POTRZEBOWAŁ. MOGĘ PODAĆ NAMIARY,CHOCIAŻ TO MÓJ MĄŻ.NAPRAWDĘ NIE KŁAMIĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 24.01.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 MÓJ MĄŻ TEŻ MA FIRMĘ BRUKARSKĄ.UWAŻAM GO ZA SUPER BRUKARZA,KOSTKA POŁOŻONA JEST JAK NA STOLE,RÓWNIUTKO I NIE MA ZBYT DUŻYCH FUG,CO ZBYT BRZYDKO WYGLĄDA.A TA KOSTKA CO JEST NA ZDJĘCIACH POWYŻEJ TO OKROPIEŃSTWO,CZYM TU SIĘ CHWALIĆ. A CENA UŁÓŻENIA KOSTKI ZALEŻY OD REGIONU,BO NP.W WARSZAWIE BĘDZIE DROŻEJ GDYŻ KOSZT MATERIAŁU BĘDZIE DROŻSZY.JA POWIEM ILE MÓJ MĄŻ BY WZIĄŁ Z PODBUDOWĄ I MATERIAŁEM ORAZ UŁOŻENIEM W WARSZAWIE 350 ZŁ ZA METR.MOŻE SIĘ WYDAWAĆ DROGO ,ALE JAKIE WYKONANIE ,NIE SPAPRANE ŻE PO PÓŁ ROKU KOSTKI WYLATUJĄ,NO I GWARANCJA,CHOCIAŻ WCALE JEJ NIKT NIE BĘDZIE POTRZEBOWAŁ. MOGĘ PODAĆ NAMIARY,CHOCIAŻ TO MÓJ MĄŻ.NAPRAWDĘ NIE KŁAMIĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 24.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 MÓJ MĄŻ TEŻ MA FIRMĘ BRUKARSKĄ.UWAŻAM GO ZA SUPER BRUKARZA,KOSTKA POŁOŻONA JEST JAK NA STOLE,RÓWNIUTKO I NIE MA ZBYT DUŻYCH FUG,CO ZBYT BRZYDKO WYGLĄDA.A TA KOSTKA CO JEST NA ZDJĘCIACH POWYŻEJ TO OKROPIEŃSTWO,CZYM TU SIĘ CHWALIĆ. A CENA UŁÓŻENIA KOSTKI ZALEŻY OD REGIONU,BO NP.W WARSZAWIE BĘDZIE DROŻEJ GDYŻ KOSZT MATERIAŁU BĘDZIE DROŻSZY.JA POWIEM ILE MÓJ MĄŻ BY WZIĄŁ Z PODBUDOWĄ I MATERIAŁEM ORAZ UŁOŻENIEM W WARSZAWIE 350 ZŁ ZA METR.MOŻE SIĘ WYDAWAĆ DROGO ,ALE JAKIE WYKONANIE ,NIE SPAPRANE ŻE PO PÓŁ ROKU KOSTKI WYLATUJĄ,NO I GWARANCJA,CHOCIAŻ WCALE JEJ NIKT NIE BĘDZIE POTRZEBOWAŁ. MOGĘ PODAĆ NAMIARY,CHOCIAŻ TO MÓJ MĄŻ.NAPRAWDĘ NIE KŁAMIĘ. Jak na drugi post i autoreklamę poprzedzoną zjechaniem innej firmy bez podania konkretnych zarzutów (nie, wyrażenie "TO OKROPIEŃSTWO,CZYM TU SIĘ CHWALIĆ" nie jest konkretnym zarzutem), to nie wróżę Tobie dużej ilości klientów zachęconych Twoim postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komis13 24.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 NIE OBCHODZI MNIE CZY KTOŚ UZNA TO ZA AUTOREKLAME,I CZY ZNAJDĘ MĘŻOWI KLIJENTÓW BO NIE NARZEKAMY NA BRAK ZLECEŃ.POPROSTU CZYTAJĄC NIEKTÓRE POSTY UROZMAICONE TAKIMI ZDJĘCIAMI JAK OPISAŁAM WYŻEJ TO NIEWIEM CO POWIEDZIEĆ.JESTEM KOBIETĄ I BĘDĄC PRZY MĘŻU CAŁY CZAS PRZEZ 8 LAT TROCHĘ SIĘ JUŻ NAUCZYŁAM O BRUKU.TAK ZE PROSZĘ WYBACZYĆ MOJĄ IRYTACJĘ TAMTYMI ZDJĘCIAMI,ALE NA MÓJ GUST BY TO NIE PRZESZŁO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 24.01.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 NIE OBCHODZI MNIE CZY KTOŚ UZNA TO ZA AUTOREKLAME,I CZY ZNAJDĘ MĘŻOWI KLIJENTÓW BO NIE NARZEKAMY NA BRAK ZLECEŃ.POPROSTU CZYTAJĄC NIEKTÓRE POSTY UROZMAICONE TAKIMI ZDJĘCIAMI JAK OPISAŁAM WYŻEJ TO NIEWIEM CO POWIEDZIEĆ.JESTEM KOBIETĄ I BĘDĄC PRZY MĘŻU CAŁY CZAS PRZEZ 8 LAT TROCHĘ SIĘ JUŻ NAUCZYŁAM O BRUKU.TAK ZE PROSZĘ WYBACZYĆ MOJĄ IRYTACJĘ TAMTYMI ZDJĘCIAMI,ALE NA MÓJ GUST BY TO NIE PRZESZŁO. Po pierwsze, to ten CapsLock chyba nie jest potrzebny (to taki przycisk pod Tabulatorem ). Po drugie - zabrzmiało to dokładnie jak autoreklama i szukanie klientów. Czy na tyle brak Ci słów, by powiedzieć co przeraża tak na powyższych zdjęciach?? Nie irytuj się więc tylko sypnij konkretami, bo jak na mój gust to nie wiem jak można oceniać tak negatywnie pracę, która nie jest jeszcze skończona. No cóż, ale to przecież nie ja jestem żoną super brukarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 24.01.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 MÓJ MĄŻ TEŻ MA FIRMĘ BRUKARSKĄ.UWAŻAM GO ZA SUPER BRUKARZA,KOSTKA POŁOŻONA JEST JAK NA STOLE,RÓWNIUTKO I NIE MA ZBYT DUŻYCH FUG,CO ZBYT BRZYDKO WYGLĄDA.A TA KOSTKA CO JEST NA ZDJĘCIACH POWYŻEJ TO OKROPIEŃSTWO,CZYM TU SIĘ CHWALIĆ. A CENA UŁÓŻENIA KOSTKI ZALEŻY OD REGIONU,BO NP.W WARSZAWIE BĘDZIE DROŻEJ GDYŻ KOSZT MATERIAŁU BĘDZIE DROŻSZY.JA POWIEM ILE MÓJ MĄŻ BY WZIĄŁ Z PODBUDOWĄ I MATERIAŁEM ORAZ UŁOŻENIEM W WARSZAWIE 350 ZŁ ZA METR.MOŻE SIĘ WYDAWAĆ DROGO ,ALE JAKIE WYKONANIE ,NIE SPAPRANE ŻE PO PÓŁ ROKU KOSTKI WYLATUJĄ,NO I GWARANCJA,CHOCIAŻ WCALE JEJ NIKT NIE BĘDZIE POTRZEBOWAŁ. MOGĘ PODAĆ NAMIARY,CHOCIAŻ TO MÓJ MĄŻ.NAPRAWDĘ NIE KŁAMIĘ. Twój ruch, "żono przy mężu" ...czekamy na fotki kostki na stole bez fug... ...no i oczywiście wierzymy, że nie kłamiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.01.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 kupiłam właśnie kostkę granitową ze Strzegomia mogę podać na priv namiar na sprzedawcę i dostawcę cena m2 zależy od tego jaki rozmiar kostki wybierzecie od koloru też to oczywiście zależy dla przykładu- szara kosztuje około 250 PLN za tonę, czarna 750 za tonę robocizna waha się w przedziale 40-80 PLN bez podbudowy trochę drogawo , szara lub żółtoruda 240 , ciemnygrafit (prawie czarna) 450 , czerwona 600 , dla ludzi z muratora dodatkowy bonus ! zapłaciłam 190 PLN za tonę za szaro rudą i czarnej trochę tylko ten transport drogi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 25.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 kupiłam właśnie kostkę granitową ze Strzegomia mogę podać na priv namiar na sprzedawcę i dostawcę cena m2 zależy od tego jaki rozmiar kostki wybierzecie od koloru też to oczywiście zależy dla przykładu- szara kosztuje około 250 PLN za tonę, czarna 750 za tonę robocizna waha się w przedziale 40-80 PLN bez podbudowy trochę drogawo , szara lub żółtoruda 240 , ciemnygrafit (prawie czarna) 450 , czerwona 600 , dla ludzi z muratora dodatkowy bonus ! zapłaciłam 190 PLN za tonę za szaro rudą i czarnej trochę tylko ten transport drogi .... dobra cena , takie okazje są bardzo krótko przez okres zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komis13 25.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 PO PIERWSZE WIEM CO TO JEST KAPSLOK ,A PO DRUGIE JESTEŚMY W PAŃSTWIE DEMOKRATYCZNYM I WOLNYM ,MOGĘ SOBIE PISAĆ Z WŁĄCZONYM KAPSLOKIEM LUB NIE ,ALE JEŻELI TAK CIĘ TO IRYTUJE ,WYŁĄCZĘ GO.Zacznę może od tego ,abyś zajął się tym co myślę że potrafisz,czyli zębami .Owszem, mam zdjęcia ,które świadczą o fachowej pracy mojego męża,ale zastanowię się ,czy wogóle je pokażę.Żona przy mężu,oby twoja żona była przy tobie tyle lat ,co ja przy swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 26.01.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 PO PIERWSZE WIEM CO TO JEST KAPSLOK ,A PO DRUGIE JESTEŚMY W PAŃSTWIE DEMOKRATYCZNYM I WOLNYM ,MOGĘ SOBIE PISAĆ Z WŁĄCZONYM KAPSLOKIEM LUB NIE ,ALE JEŻELI TAK CIĘ TO IRYTUJE ,WYŁĄCZĘ GO.Zacznę może od tego ,abyś zajął się tym co myślę że potrafisz,czyli zębami .Owszem, mam zdjęcia ,które świadczą o fachowej pracy mojego męża,ale zastanowię się ,czy wogóle je pokażę.Żona przy mężu,oby twoja żona była przy tobie tyle lat ,co ja przy swoim. takimi tekstami to ty klientów nie nałapiesz , najgorsi fachowcy to tacy którzy uważają się za dużo lepszych od całej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 komis13, wrzuć na luz i skończ tą żenadę skoro ją zaczęłaś ośmieszasz siebie, nic więcej a u kuby&mychy kostka jest ułożona bardzo ładnie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 PO PIERWSZE WIEM CO TO JEST KAPSLOK ,A PO DRUGIE JESTEŚMY W PAŃSTWIE DEMOKRATYCZNYM I WOLNYM ,MOGĘ SOBIE PISAĆ Z WŁĄCZONYM KAPSLOKIEM LUB NIE ,ALE JEŻELI TAK CIĘ TO IRYTUJE ,WYŁĄCZĘ GO.Zacznę może od tego ,abyś zajął się tym co myślę że potrafisz,czyli zębami .Owszem, mam zdjęcia ,które świadczą o fachowej pracy mojego męża,ale zastanowię się ,czy wogóle je pokażę.Żona przy mężu,oby twoja żona była przy tobie tyle lat ,co ja przy swoim. żenada, ktoś kto ma odwagę się przedstawić i wypełnić swój profil i stosuje się do ogólnych zasad zasługuje na szacunek i świadczy o ........ itd itd , mam nadzieję ze mąż nie wykonuje pracy tak jak Pani ma stosunek do innych. izat proszę o namiary na zakup kostki no i wszelkie informacje itd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Eugeniusz,wysyłam priva z info o kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Eugeniusz, wysyłam priva z info o kostce Dzieeęęęęęękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 27.01.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 PO PIERWSZE WIEM CO TO JEST KAPSLOK ,A PO DRUGIE JESTEŚMY W PAŃSTWIE DEMOKRATYCZNYM I WOLNYM ,MOGĘ SOBIE PISAĆ Z WŁĄCZONYM KAPSLOKIEM LUB NIE ,ALE JEŻELI TAK CIĘ TO IRYTUJE ,WYŁĄCZĘ GO.Zacznę może od tego ,abyś zajął się tym co myślę że potrafisz,czyli zębami .Owszem, mam zdjęcia ,które świadczą o fachowej pracy mojego męża,ale zastanowię się ,czy wogóle je pokażę.Żona przy mężu,oby twoja żona była przy tobie tyle lat ,co ja przy swoim. Po co ta irytacja Nikt Cię nie zmusza do pokazywania zdjęć swojego męża, ale jeśli chce się być wiarygodnym słowa nie wystarczą... Nie znam się na układaniu kostki, tak jak Ty , ale moja mi się podoba. Rzeczywiście na co dzień moją domeną są zęby i wcale nie ukrywam,że na tym znam się lepiej niż na kostce właśnie... A ze swoim mężem jestem 11 lat po ślubie i 8 przed... ...mimo wszystko pozdrawiam i życzę trochę spokojniejszego podejścia do życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 27.01.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 http://images23.fotosik.pl/147/dfa6025aac8facc4.jpghttp://images23.fotosik.pl/147/31e388b60ef4152b.jpghttp://images29.fotosik.pl/147/e0fa4d37b71ca5c7.jpghttp://images30.fotosik.pl/148/2d4181a5423cc154.jpghttp://images25.fotosik.pl/146/a5f2d6e6ed2c7397.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komis13 29.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 PO PIERWSZE WIEM CO TO JEST KAPSLOK ,A PO DRUGIE JESTEŚMY W PAŃSTWIE DEMOKRATYCZNYM I WOLNYM ,MOGĘ SOBIE PISAĆ Z WŁĄCZONYM KAPSLOKIEM LUB NIE ,ALE JEŻELI TAK CIĘ TO IRYTUJE ,WYŁĄCZĘ GO.Zacznę może od tego ,abyś zajął się tym co myślę że potrafisz,czyli zębami .Owszem, mam zdjęcia ,które świadczą o fachowej pracy mojego męża,ale zastanowię się ,czy wogóle je pokażę.Żona przy mężu,oby twoja żona była przy tobie tyle lat ,co ja przy swoim. Po co ta irytacja Nikt Cię nie zmusza do pokazywania zdjęć swojego męża, ale jeśli chce się być wiarygodnym słowa nie wystarczą... Nie znam się na układaniu kostki, tak jak Ty , ale moja mi się podoba. Rzeczywiście na co dzień moją domeną są zęby i wcale nie ukrywam,że na tym znam się lepiej niż na kostce właśnie... A ze swoim mężem jestem 11 lat po ślubie i 8 przed... ...mimo wszystko pozdrawiam i życzę trochę spokojniejszego podejścia do życia... Czy ja pisałam że jestem 8 lat po ślubie ,ależ nie ,ponieważ 8 lat mąż ma firmę ,a po ślubie jesteśmy 16 rok.A tak szczerze to naprawdę nie podoba mi się ta wasza kostka i zdania nie zmienię.Skończę również pisać na tym forum. O mój spokój to się nie martwcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 30.01.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Co za baba! Wyrazy współczucia dla męża komis13. Powinien dostać medal, jeśli wytrzyma kolejne 16 lat. No chyba, że będzie od świtu do nocy brukował, brukował, brukował...Izat, czy mogę prosić o namiar na sprzedawcę kostki? Pozdrowienia dla Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 30.01.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Seba_x! Czy ten link, który podajesz, to są TWOJE prace??? No po prostu piękne! Uwielbiam wszelkie kamienie i jestem pod naprawdę WIELKIM wrażeniem. Oglądam pokaz slajdów po raz trzeci i nie mogę się napatrzeć. Jeśli to nie Ty jesteś wykonawcą, a znasz namiary, to podaj proszę. Mieszkam niedaleko Wrocka i poszukuję kogoś do zrobienia podjazdu, a także namiaru na kogoś kto tę kostkę sprzedaje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts