Pat 16.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witam, jeśli tak ktoś chciałby skusić się na ekipę i/lub kostkę ze Strzegomia to proszę sobie poczytać:http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=69872876Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.02.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Powiedzcie,jakie są zasady przy zamawianiu usługi brukowania ? Umowa i zaliczka ?Czy umowa i zapłata po zakończeniu prac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat 18.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Pierwszy i ostatni raz dałem wysoką zaliczkę. I żałuję. Kostka to sam koniec budowania, a ja do tej pory trafiałem na uczciwe firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris-KRAKOV 18.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kwestia umówienia ja stosuje zasadę umowa i po zakończeniu usługi zapłata Chyba że inwestycja jest duża w takim wypadku w trakcie zaliczka na poczet wykonanych prac .Tak samo jest dla jednej jak i dla drugiej strony czyli zdarza się że mimo umowy po zakończonej usłudze trzeba się nieźle nagimnastykować żeby odzyskać ciężko zarobione pieniążki . Niema reguły musimy więc opierać się na zaufaniu inwestor /wykonawca wykonawca /inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 26.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ja łupię kamienie polne i z nich muruję ogrodzenia zobacz w galeri rosną wokół nas ogrodzenia z kamienia łupanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 27.03.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam, jeśli tak ktoś chciałby skusić się na ekipę i/lub kostkę ze Strzegomia to proszę sobie poczytać: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=69872876 Pozdrawiam he he he , jeśli to ten człowiek o którym myślę to ......... lepiej uważajcie !!! nie zawsze tanio znaczy dobrze , czasami tanio jest tylko po to żeby szybko złapać łosia i go naciągnąć na kasę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 27.03.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jestem jeszcze na etapie oglądania różnych nawierzchni i zastanawiania się z czego zrobić podjazd i jak.Mam do wyłożenia 30 metrów drogi prywatnej i potem ze 20 wzdłuż działki, podjazd. Działka lesna wiec chcę aby to wyglądało jak najnaturalniej, może na drodze wybrukowac szerokie pasy pod koła aby za betonowo nie było a pośrodku coś posiać? Nie wiem sama. Myslałam najpierw o kamieniu, ale niektóra kostka granitowa tez mi się podoba. tylko, że działka jest pod Poznaniem - czy jest ktos godny polecenia jesli chodzi o wykonanie i zakup kostki? Do tego mam dylemat z ogrodzeniem - w dziale "Ogrodzenia" w "Drewniane na podmórówce" jest pokazane ogrodzenie z poziomych desek i podają, że jest zbudowane z "muraków". Cos w tym stylu pasowałoby do działki tylko...co to sa te "muraki"? Proszę o oświecenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.03.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 polecam usługi Pana Jacka, bardzo ładnie układa granit, ze współpracy jestem bardzo zadowolona, bezproblemowi ludzietel 505 493 446u mnie właśnie skończyli pracę i chwilowo są wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 27.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a kostkę kupisz u mnie , na północ od poznania (suchy las) jest kilka posesji wyłożonych moją kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 27.03.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Kochani jesteście - wielkie dzieki - zapisuję namiary na potem:) Seba_x - poprosze namiary !! Do Suchego Lasu w swoim czasie dość czesto jeździłam - teraz pracuję na piatkowie - chętnie podglądnę te posesja choć zza krzaczka Tylko musze wiedzieć które to. A wogóle to własnie odebrałam projekt domu - lezy w paczce na stole i czeka na uroczyste otwarcie. No i teraz ostateczne zmiany w projekcie będa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts