ponury63 28.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ankieta: 1. Kto jest Twoim ulubionym wzorcem osobowym ? 2. Dlaczego właśnie Terminator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Fajny temat.Taki przyjazny i budujący dobrą atmosferę na forum. Następny proponuje: Kogo zaj.....byś z forum?I czy jego rodzinę też? Gratulacje ludzie.Mam nadzieję że jeszcze. Nie czytaleś, że wchodzisz tu na własną odpowiedzialność???? Już mnie wkur..iłeś! Selimm - dopisz gościa do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 28.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Przepraszam Czy tu BIJĄ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Przepraszam Czy tu BIJĄ??? a co chcesz na klaty wykoczyc za bar? Naszego wciaz nie ma Gdzie sie podziewalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Nie czytaleś, że wchodzisz tu na własną odpowiedzialność???? Już mnie wkur..iłeś! Selimm - dopisz gościa do listy. retro, nie tak nerwowo bo ci coś się stanie jeszcze może bidula czytać ze zrozumieniem nie umi za grosz zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 28.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Fajny temat.Taki przyjazny i budujący dobrą atmosferę na forum. Następny proponuje: Kogo zaj.....byś z forum?I czy jego rodzinę też? Gratulacje ludzie.Mam nadzieję że jeszcze. Nie czytaleś, że wchodzisz tu na własną odpowiedzialność???? Już mnie wkur..iłeś! Selimm - dopisz gościa do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.11.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zdecydownie Kapusta, no ale nie wiem czy to się liczy, bo chyba zmienił forum - teraz "miesza" u myśliwych. Jest jeszcze jeden, który mnie irytuje, ale nie na tyle aby "przyłożyć" - no może i dlatego, że "oberwał" już wyżej (wcześniej). Ze wzgledów humanitarnych tez reki nie podniose na NS - choć przyznaje, że udaję ze Go nie ma. Więcej grzeszników nie pamietam Ps. Tylko nie wiem czemu od wczoraj boli mnie głowa Czyżby? Zaje///bisty topik.Ze wzgledów humanitarnych tez reki nie podniose na NS - choć przyznaje, że udaję ze Go nie ma. możesz spróbować zawsze to jakaś odskocznia.Podoba mi się to traktowanie.Zapamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 29.11.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Przepraszam Czy tu BIJĄ??? a co chcesz na klaty wykoczyc za bar? Naszego wciaz nie ma Gdzie sie podziewalas ? Raczej uciec w popłochu póki czas ps. Net radiówka działa jak działa Juz trzeci dostawca . To sumie jakby w temacie tyle ze nie wiem czy bym chetnie z laczka czy tez jakiegos solidniejszego obuwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.11.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Fajny temat.Taki przyjazny i budujący dobrą atmosferę na forum. Następny proponuje: Kogo zaj.....byś z forum?I czy jego rodzinę też? Gratulacje ludzie.Mam nadzieję że jeszcze. Nie czytaleś, że wchodzisz tu na własną odpowiedzialność???? Już mnie wkur..iłeś! Selimm - dopisz gościa do listy. Masz rację rtro sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 a ja tu wszystkich lubię .... trza se po prostu niektórych na light wziąć a nie nerwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 a ja tu wszystkich lubię .... trza se po prostu niektórych na light wziąć a nie nerwowo nie da rady nerwosol mi "wyszedł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.11.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 czy guza szukasz? Mordo - Ty moja ogól się...nie będzie swędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Niespotykanie spokojny człowieku -nie zagaduj ...ino swego typa dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 29.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jako poczatkujacej formułowiczce BOHO zalazł mi za skórę -bolało ,ale pomimo tego nie zraziłam się do forum- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 29.11.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ale pomimo tego nie zraziłam się do forum- Bo to fajne Forum jest! Bo tu fajni ludzie są! Bo nawet jesli komuś " byś pociągnął z laczka" , to z czystej życzliwości! Bo "pociagniety z laczka" nie obraża sie - no może z wyjatkiem ...... Bo mozna czegoś dowiedzieć sie o sobie - i wyciągnąć wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bo mozna czegoś dowiedzieć sie o sobie - i wyciągnąć wnioski niektórzy wyciągają konsekwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Bo mozna czegoś dowiedzieć sie o sobie - i wyciągnąć wnioski niektórzy wyciągają konsekwencję .......ja wyciągam.............dobre rady, a że czasem ktoś z liścia strzeli, to cóż wielkiego? Prawie jak w domu od żony z liściona dostać, hheheheeee Toć forum jak rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 29.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 retrofood chłopcze, Hyde Cegła Park Wolność słowa i poglądów taki jest tytuł.Wolność słowa i poglądów polega na swobodnej wymianie poglądów,ale nie na chamstwie i agresji. Buractwo jakie tu zaprezentowałeś jest potwierdzeniem typowego chama polskiego,mającego 4 tyś. postów,które niestety są świadectwem prostactwa i niewiedzy(dyletant ewidentny). Więc uważaj chłopcze byś nie trafił na moją listę. Mam nadzieję że te proste słowa trafią do prostaka.Resztę osób przepraszam,ale na innym poziomie chłoptaś może nie zrozumieć tego ,co chcę mu przekazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 retrofood chłopcze, Hyde Cegła Park Wolność słowa i poglądów taki jest tytuł.Wolność słowa i poglądów polega na swobodnej wymianie poglądów,ale nie na chamstwie i agresji. Buractwo jakie tu zaprezentowałeś jest potwierdzeniem typowego chama polskiego,mającego 4 tyś. postów,które niestety są świadectwem prostactwa i niewiedzy(dyletant ewidentny). Więc uważaj chłopcze byś nie trafił na moją listę. Mam nadzieję że te proste słowa trafią do prostaka.Resztę osób przepraszam,ale na innym poziomie chłoptaś może nie zrozumieć tego ,co chcę mu przekazać! To tak można.... ???O to chodziło żeby na prawie wolności słowa i poglądów można posługiwać sie takimi "epitetami"??? No to chłopiec zasrul...ł Ci chyba drogę do domu skoro go tak nienawidzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 :lol: :lol: "Nieszczęścia chodzą parami" ? Tak to było ? nie sądzicie, że NFOZ powinien refundować leki na wzrost poziomu luzu tudzież na poczucie humoru ? łociec prać ? http://i220.photobucket.com/albums/dd262/walker861/Untitled-1copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts