jea 01.12.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 chłopcy- na temat miar coś padnie ? Tylko trzeba miary ujednolicic. House ma w inch a Jea w cm Moge w razie licytacji mlotkiem tluc . ja mam w 3d, kJulach...tłuc nie trzeba no tak dziadostwo. ps.podstawowa jednostka miary mojego h. , jest troy ounce(uncja trojańska). to ile tam tego jest, bom nie doczytał stare i obwisłe nigdy nie będą złote, tu kasa się nie liczy na pocieszenie dodam, że podobnie mam...starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 zgadzam się z tezą, że im dłużej na forum, tym większy ma się dystans, nawet NS zrobił w tej sprawie ogromne postępy, szczerze gratuluję również zgadzam się z tą tezą, kiedyś gołymi rękami zaciukałbym Sellima, a dziś...chętnie poszedł bym z nim na piwo oj starzeje się człowiek... pozdrawiam m. ps. na piwo z NS jeszcze bym nie poszedł, ale kto wie.. może kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.12.2007 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 kiedyś gołymi rękami zaciukałbym Sellima, a dziś...chętnie poszedł bym z nim na piwo to musicie się spotkać w połowie drogi, może być u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.12.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja NS-owi powinnam właściwie podziękować... przy nim uczę się cierpliwości i tolerancji dla inności... znaczy się...rozwijam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 3 strony i nic o mnie yyyuuupiiihttp://www.gifownik.pl/gify_02xx/male_gify/mini_gify/136.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.12.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 3 strony i nic o mnie yyyuuupiii http://www.gifownik.pl/gify_02xx/male_gify/mini_gify/136.gif Nie mów chop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 02.12.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 inaczej mówiąc- komu byś pociągnął z laczka ? ciekawe- czy się znajdą chętni ps. obstawiam siebie na 2- miejscu ...pierwsz e to pewnie Redakcja zgarnie Jestes na 3 pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.12.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Szukałem....ale mnie tu nie ma , nie wiem może jeszcze... Wolałem sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.12.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 odgrzały wewontek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.12.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 ale temacik, że też wcześniej nań nie trafiłem ja kocham Was wszystkich, no może z nic nie znaczącymi wyjątkami np taki paprak jak revalidon mnie śmieszy a selimm jakoś mnie nie śmieszy (może dlatego, że produkuje się w innych miejscach), ale w końcu za coś te rzondło dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts