monjan 12.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 daggulkomożesz pokazac fotki, szukam inspiracjimój syn chce być krasnalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kurcze .... kochana.... szmat czasu temu to było ... ale poszukam wieczorem fotek i jak znajdę to wkleję W każdym razie jest opis który przytoczyłam powyżej , ten: -czerwone krótkie do kolan (na rzm 98 )portki czerwone pumpiaste -czerwone zrobione na drutach wysokie kapciuszki -białe rajtuzy -zieloną koszulę z kołnierzykiem zapinaną na guziki -szeroki czarny pas z dużą klamerką -czapkę mikołaja z pomponem i powiem Ci , ze wygladała jak prawdziwy krasnal ... pamiętam, że strój z rzeczy normalnych kupionych w sklepie ... ale super wyglądało w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 daggulko możesz pokazac fotki, szukam inspiracji mój syn chce być krasnalem... no nie widziałam wątku wcześniej http://www.przebrania.pl/?585,549-krasnoludek dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts