Benicio 11.08.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Witam Domek juz jakoś wygląda, więc zapraszam do oglądania: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=9387&q=Benicio75&k=2 Projekt D24 (lustrzane odbicie) pana Matuszewskiego - 174 m2. Jednopoziomowy, niepodpiwniczony. Planuje się wprowadzic w październiku 2003. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 11.08.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 A czemu tylko jedno zdjęcie?A tak w ogóle to wygląda bardzo ładnie, podobają mi się takie ciepłe i przytulne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 11.08.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Piekny domek, Alicjanka na ten sam projekt ale nie lustro. Mnie najbardziej podoba się okno z wykuszem w salonie ... Życzę szybkiego zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 11.08.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 gdyby nie ten nieporzadek dookola to bym pomyslala ze to zdjecie z katalogu sliczny jest! pozdrawiam goomisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 11.08.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Benicio - ekstra domekPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 12.08.2003 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Witam Na wstępie dziękuje za miłe słowa . Dodałem pare zdjęć (dostępne w linku powyżej). Gwoli ścisłości - nie mam tego samego projektu co Alicjanka. Mój to D24, jej to D23. Te projekty to tacy, można powiedzieć "kuzyni". Mają dużo cech wspólnych (wykusze, prawie identyczny rozkład), a różnią się głównie tym, że mój garaż jest dwustanowiskowy, a Alicjanki jednostanowiskowy. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.08.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Benicio, podpierałam się wypowiedzią Alicjanki : cyt: Dla tych co nie czytują dzienników budowy na Forum chcę pokazać mój dom (D24 Muratora). Wszystkie szczegóły budowy, technologii i nie tylko opisane są w Dzienniku Alicjanki. Tym niemniej domek jest uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 extra domek-a ta kuchnia-mniam-na zamówienie czy gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts