Magdalenka 11.08.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Wczoraj na budowie odkryłam wiele ciekawostek o części związanej z kominami wspominam w poście o usytuowaniu kominka (PS czy ktoś może mnie oświecić jak się wstawia odsyłacze do postu?). Dodatkowo odkryłam wczoraj, że wyłamane są drzwiczki do skrzynki energetycznej i to na dodatek w części należącej do energetyki !!! Majster mówi, że to kierowca jak dostarczał klinkier a kierowca, że to nie on !!! Kto teraz za to odpowie i co może na to powiedzieć energetyka ?? Rzeczą niestety przemawiającą na korzyść kierowcy to jest to, że Majster do mnie nie zadzwonił a ja sama to odkryłam i na dodatek przecinał kłódkę na tej naszej części bo wywaliło im prąd i sobie sami "poradzili"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Zapłaci inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.08.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Z tego co wiem - tak jest u mnie - przepisałem na właśność energetyki skrzynkę i jak coś się stanie energetyka pokrywa koszta. Sprawdź jak jest u Ciebie. Nieraz automatrycznie to przechodzi. Idź do energetyki i powiem że jakiś wandal rozwalił Ci skrzynkę - niech to naprawią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 11.08.2003 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Na szczęście mamy rozsądny zakład energetyczny ... Już jesteśmy "dogadani" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts