grzeskow 27.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Chyba już był taki wątek, ale od godziny szukam i nie mogę znaleźć...Chciałbym na początku grudnia (za tydzień) wykonać wylewki miksokretem. Styropian kupiony, wykonawca umówiony, ale zaczyna robić się trochę zimno (jak to w grudniu). Mrozów raczej nie będzie, ale czy przy temperaturze około +2 stopni Celsjusza można kłaść wylewki? Z jakim ryzykiem się to wiąże (mogą nie związać, popękać czy jak?). Zamierzam dać włókna zamiast maty, jeśli ma to jakieś znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.11.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Chyba już był taki wątek, ale od godziny szukam i nie mogę znaleźć... Chciałbym na początku grudnia (za tydzień) wykonać wylewki miksokretem. Styropian kupiony, wykonawca umówiony, ale zaczyna robić się trochę zimno (jak to w grudniu). Mrozów raczej nie będzie, ale czy przy temperaturze około +2 stopni Celsjusza można kłaść wylewki? Z jakim ryzykiem się to wiąże (mogą nie związać, popękać czy jak?). Zamierzam dać włókna zamiast maty, jeśli ma to jakieś znaczenie. Cześć ja bym robił, zawsze można jakąś kozę wstawić do środka i grzać jakby miała temperatura spaść w nocy . Co do włókien nie mam osobiście zdania na ten temat wyrobionego , ale kolega kładł u siebie i jak na razie nie ma zastrzeżeń. Pozdrufka Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts