anirac 05.12.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Niewazne - slub cywilny czy wyznaniowy - kiecka ma byc PIEKNA. I taka wlasnie jest ta Twoja. Nie podoba mi sie gdy panna mloda ubiera kostium czy inna garsonke do USC - bo co to ma wtedy znaczyc? Ze to gorszy slub?? Ze mniej sie liczy jej wyglad? Panna mloda musi wygladac najlepiej jak tylko potrafi i suknia ma to jej ulatwic Popieram w calej rozciaglosci Twoj wybor, cos jeszcze na ramiona - etola lub szal + dlugie rekawiczki (bo to marzec) i bedzie SLICZNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 17.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Rewelacyjna suknia!!!Ja brałam cywilny i miałam suknię w podobnym stylu, tzn. jasne ecru, fason bardziej ślubny niż koktajlowy. Ale suknia twojej siostri, szczególnie w połączeniu z kapeluszem, prezentowała się świetnie!Także jest to kwestia gustu panny młodej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts