imported_grażka 28.11.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witajcie! Drąże temat przydomowej oczyszczalni ścieków - bezdrenażowej. JPR ma moim zdaniem BARDZO atrakcyjną cenowo oczyszczalnie ale co o niej sądzicie? Proszę o opinię i przyrzekam, że zrewanżuję się spisem coś ok 30 tego typu oczyszczalni! Sama nie wierzyłam że tyle tego jest - dlatego już się nieco pogubiłam...Cena gra niestety główną rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.11.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 daj linka i napisz o która dokladnie oczyszczałkę Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grażka 28.11.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Nazwa jest w tamacie - fil d'eau dla 2-6 osób http://www.jpr.pl/?siteid=1&articleid=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.11.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 nie bardzo widze na tym malym schemacie gdzie jest urzadzenie napowietrzajace...(pisza o warunkach tlenowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grażka 28.11.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zajrzyj tam http://www.jpr.pl/?siteid=1&menuid=39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 28.11.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam Ja mam oczyszczalnię firmy JPR System . Jak dziala nie powiem bo jej jeszcze nie uruchomiłem . Natomiast mogę napisać co na temat montażu . Wszystko wykonane niezwykle profesjonalnie . Zachowanie pracowników firmy po wykonaniu i zapłaceniu oceniam jako wzorowe . Nie olewają (przecież już zaplacone) ,doradzają , wypelniaja wszystkie potrzebne do odbioru dokumenty w ekspresowym tempie i profesjonalnie . Myślę że oczyszczalnia również będzie działała wzorowo .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grażka 28.11.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A możesz zdradzić ile cię kosztowała cała "akcja". Kto to zakładał? Oni wymagają żeby rozruch zrobiła firma sprzedająca produkt, o ile dobrze zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ze zdjec wyglada ok, widze, ze napowietrzanie jest...i cały ten zestaw kosztuje ok.5700 netto?Mozecie sciagnac certyfikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grażka 28.11.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Na razie czekam na odpowiedź z firmy. Wysłałam sporo trudnych pytań więc może trochę to potrwa. Nie podoba mi się brak osadnika wtórnego na końcu.Oczywiście o papiery też zapytałam.Teraz czekam na kolejne reakcje użytkowników albo namiar na firmę która w okolicach Poznania oferuje coś w niskiej cenie (na razie naiwnie wierze że uda się wszystko do ok8,5k). Niestety nawet jak jest coś fajnego to transport przedraża sprawę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 29.11.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Grażka Do mnie (okolice Poznania) przyjechała ekipa z Rzeszowa, z firmy Bioires. Transport masz w cenie. W 8 kawałkach się zmieścisz z ceną oczyszczalni. Oczyszczalni jeszcze nie uruchomiłem ale montaż był profesjonalny, aż miło patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grażka 29.11.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dzięki za info firma jest na mojej tajnej liście (odtajnienie wkrótce!) a tak serio to do tych 8 kawałków muszę dodać koparkę, studnię chłonną i obsypkę...I znowu wyjdzie 10 tys Co prawda Dąbrowa piachem stoi a za plecami mam Murbet z kregami a koparka też prawie po sąsiedzku ale i tak poniżej pewnych kosztów nie zejdę...Zaczynam powoli się zniechęcać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 29.11.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 To prawda. Tylko za 12 ton kamienia do studni chłonnej zapłaciłem 1.2k złotych :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 pisza tam o jakis kuponach z muratora - gdzie one niby są? Wiosna to najlepszy czas na planowanie i budowę własnego domu. Jako PARTNERZY Muratora chcemy Państwa wspierać w tym przedsięwzięciu. Produktami z naszej oferty objętymi promocją są przydomowe i osiedlowe oczyszczalnie ścieków. Montaż takiej oczyszczalni to oszczędność finansowa jak również Państwa wkład w ochronę środowiska. Serdecznie zapraszamy do udziału w programie. WARUNKI promocji: Czas trwania promocji: 01.03.2007 - 28.02.2008 (realizacja kuponów rabatowych). Produkty objęte promocją: oczyszczalnie FAMILY i FIL D'EAU. Podmioty realizujące promocję: firma JPR SYSTEM i jej dystrybutorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_grażka 02.12.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Nie wiem właściwie. na razie ciągle czekam na odpowiedź z firmy jak się wreszcie odezwą to zapytam. W pewnym momencie pomyślałam, że ta ich obniżka ceny wynika z uczestnictwa w programie muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts