Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

oczyszczalnia JPR SYSTEM FIL D'EAU

Recommended Posts

Witajcie!

Drąże temat przydomowej oczyszczalni ścieków - bezdrenażowej. JPR ma moim zdaniem BARDZO atrakcyjną cenowo oczyszczalnie ale co o niej sądzicie?

Proszę o opinię i przyrzekam, że zrewanżuję się spisem coś ok 30 tego typu oczyszczalni! Sama nie wierzyłam że tyle tego jest - dlatego już się nieco pogubiłam...Cena gra niestety główną rolę :cry:

Witam

Ja mam oczyszczalnię firmy JPR System . Jak dziala nie powiem bo jej jeszcze nie uruchomiłem . Natomiast mogę napisać co na temat montażu . Wszystko wykonane niezwykle profesjonalnie . Zachowanie pracowników firmy po wykonaniu i zapłaceniu oceniam jako wzorowe . Nie olewają (przecież już zaplacone) ,doradzają , wypelniaja wszystkie potrzebne do odbioru dokumenty w ekspresowym tempie i profesjonalnie . Myślę że oczyszczalnia również będzie działała wzorowo .

pozdrawiam

Na razie czekam na odpowiedź z firmy. Wysłałam sporo trudnych pytań więc może trochę to potrwa. Nie podoba mi się brak osadnika wtórnego na końcu.Oczywiście o papiery też zapytałam.Teraz czekam na kolejne reakcje użytkowników :D albo namiar na firmę która w okolicach Poznania oferuje coś w niskiej cenie (na razie naiwnie wierze że uda się wszystko do ok8,5k). Niestety nawet jak jest coś fajnego to transport przedraża sprawę :evil: )

Dzięki za info firma jest na mojej tajnej liście (odtajnienie wkrótce!) :lol:

a tak serio to do tych 8 kawałków muszę dodać koparkę, studnię chłonną i obsypkę...I znowu wyjdzie 10 tys :cry: Co prawda Dąbrowa piachem stoi a za plecami mam Murbet z kregami a koparka też prawie po sąsiedzku ale i tak poniżej pewnych kosztów nie zejdę...Zaczynam powoli się zniechęcać...

pisza tam o jakis kuponach z muratora - gdzie one niby są?

Wiosna to najlepszy czas na planowanie i budowę własnego domu. Jako PARTNERZY Muratora chcemy Państwa wspierać w tym przedsięwzięciu.

Produktami z naszej oferty objętymi promocją są przydomowe i osiedlowe oczyszczalnie ścieków. Montaż takiej oczyszczalni to oszczędność finansowa jak również Państwa wkład w ochronę środowiska.

Serdecznie zapraszamy do udziału w programie.

WARUNKI promocji:

Czas trwania promocji: 01.03.2007 - 28.02.2008 (realizacja kuponów rabatowych).

Produkty objęte promocją: oczyszczalnie FAMILY i FIL D'EAU.

Podmioty realizujące promocję: firma JPR SYSTEM i jej dystrybutorzy.