imrahil 24.12.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 te kropki biorą się z kołków, które nie zostały zaślepione "korkami" ze styropianu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.12.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 ja mam pytanie troszkę z innej beczki,ilę płaciliście swoim wykonawcą za wasze elewację w kropki?pytanie bierze się stąd że może najpierw było szukanie oszczędności ,ktoś robił elewację za 40-50 zł za metr a potem olaboga,nie twierdzę że tak było w każdym przypadku,pytam po prostu z czystej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.12.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 To może odpowiem tak: Jeśli będzie padało lub będzie chłodno przez cały rok to będą widoczne przez cały rok. Lepiej ? No cóż, nie sądzę żeby w PL przez cały rok padało lub było chłodno, ale skoro uważasz inaczej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 24.12.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 te kropki biorą się z kołków, które nie zostały zaślepione "korkami" ze styropianu, prawda? Brak termodybli, cienka warstwa kleju, brak lub "pomazanie gruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 24.12.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 niestety, u mnie "fachofcy" tak spier...i elewację, że sprawa poszła do sądu. Nie wiem, jak i co zostało przez nich wykonane, że kropki widoczne najpierw tylko pod wpływem mrozu czy rosy (mniej więcej rok po położeniu) obecnie są widoczne cały czas: latem czy zimą, sucho czy mokro,... Życzenia świąteczne dla tej "ekipy" nie są cenzuralne, natomiast dla forumowiczów jak najlepsze. Pozdrawiam te kropki biorą się z kołków, które nie zostały zaślepione "korkami" ze styropianu, prawda? jak od kołków to powodzenia w sądzie życzę jak kto ma za dużo kasy i topić w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darvid 25.12.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Korkami ze styropianu ekipa się nie przejmowała, a ja byłem "zielony jak groszek". To jest moje "frycowe", które straciłem na tej ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truteń1719510061 01.01.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 No cóż, nie sądzę żeby w PL przez cały rok padało lub było chłodno, ale skoro uważasz inaczej..... A dasz gwarancję że nie będzie po czasie tak jak u kolegi: "niestety, u mnie "fachofcy" tak spier...i elewację, że sprawa poszła do sądu. Nie wiem, jak i co zostało przez nich wykonane, że kropki widoczne najpierw tylko pod wpływem mrozu czy rosy (mniej więcej rok po położeniu) obecnie są widoczne cały czas: latem czy zimą, sucho czy mokro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts