Remik_Programista 28.11.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A oto i forum dla mojego dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik_Programista 28.11.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 I jeszcze linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik_Programista 28.11.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 No właśnie, ach te linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 16.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ech - te poczatki.Łza się w oku kręci jak przypomnimy sobie z żońcią jak biegaliśmy po fundamentach i cieszyliśmy się jak dzieci że się już zaczęło.Potem przyszło zmęczenie ekipą a w zasadzie wlokacymi się przestojami jak ekipa robiła gdzie indziej. Życzę Ci powodzenia no i zapraszam do siebie abyś pooglądał sobie co i jak w Miodowym Miesiącu jest.Nasz domek przed obsypaniem fundamentów był zupełnie nieproporcjonalny - dopiero po ich obsypaniu nabiera formy.Na samym początku myślelismy że okną są np. za małe - teraz okazuje się że proporcje są ok.I tak dalej i tak dalej. Jeszcze raz zapraszam do siebie - wiem jak nam brakowało i brakuje już postawionego domku abyśmy mogli go ocenić i ewentualnie coś zmienić. PozdrawiamStaszekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik_Programista 16.12.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam, Jeszcze raz zapraszam do siebie - wiem jak nam brakowało i brakuje już postawionego domku abyśmy mogli go ocenić i ewentualnie coś zmienić. właśnie takie słowa miałem na myśli. W dobie internetu część trudności życiowych można uprościć. Dzięki za zaproszenie, będę na pewno. Umówimy się w jakiś ciepły, zimowy, wolny dzień. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valek111 29.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 WitamOdświeżę trochę temat - ile stopni ma dach? 25? Bo ja zastanawiam się nad 30, mógłby Pan wkleić zdjęcia stryszku i podać wymiary mniej więcej? będę bardzo wdzięczny ;] i co na podłogach będzie z ogrzewaniem podłogowym w pokojach - panele? Bo niby płytki są najlepsze przy takim ogrzewaniu ale dawać je wszędzie nawet w pokojach? hmm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirma 06.05.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Witam,Remik, jeżeli możesz to napisz czy jak sprawuje się grzanie bufora poprzez wężownicę w buforze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik_Programista 15.08.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam i nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "jak się sprawuje".Ogrzewanie podłogowe powinno być w obiegu zamkniętym. Podłączenie pieca wysokotemperaturowego z obiegiem zamkniętym musi być przez jakiś wymiennik ciepła. Ja zdecydowałem się na bufor. Bufor jest mały a jeszcze nie mam elektroniki do sterowania podłogówką więc co mogę napisać? Dla mnie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts