rmcarlos 28.11.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam Tutaj zamieszczamy komentarze Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 04.05.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jestem pierwsza ?? NA początku gratuluję wyboru - śliczny projekt. Życzę miłego budowania i wytrwałości. Trzymam kciuki by wszystko poszło sprawnie i bedę zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 14.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam kolejnych budujących rybniczan My zaczęliśmy dwa tygodnie wcześniej od was W której częsci Rybnika budujecie? Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmcarlos 14.05.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Hej Rybnik KAMIEŃ Fajna - spokojna okolica W dzienniku - masz wszystko napisane - dzisiaj dodam nowe zdjęcia - mamy ju ż wyciągnięte prawie w całości ściany fundamentowe Pozdr RAF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 24.05.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witaj rmcarlos! Zainteresował mnie twój dziennik, bo też zamierzam budować w Kamieniu, ale nie mam jeszcze działki (mamy dostać działkę od rodziców). Na razie nie mogę ci nic doradzić w sprawie izolacji, ale mogę pochwalić projekt i miejsce, w którym budujesz. Życzę szybkich postępów na budowie i pogody sprzyjającej budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 15.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam, Widzę, że mury pną się do góry;) fajnie ogląda się taki sam domek i zmagania jakie towarzyszą temu etapowi. Trzymamy za Was kciuki, powodzenia. Pozdrawiamy serdecznie K&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 17.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witamy Śliczny projekt wybraliście, będziecie mieli piękny dom . Powodzenia i wytwałości życzymy Iza Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 22.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Pieknie się u Was zrobiło, a dach jaki fajny ma kolor. Dom zaczyna wyglądać jak prawdziwy APS 147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts