archi999 29.11.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ile powinna kosztować usługa ułożenia kabla w gotowym rowie (20m) podłączenie do szafki z licznikiem z jednej strony a z drugiej przebicie ściany (pustak 24 cm), bruzda w pustaku ok 1,5m, założenie na ścianie rozdzielnicy z podstawowym osprzętem do zasilenia betoniarki .Elektryk chce 600 zł.Materiał w całości mój.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 01.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 drogo ja tyle zapłaciłem z materiałem i papierologią i jest to wg mnie duzo bo skrzynka dla zasilania placu budowy była 5m od skrzynki zakładu energetycznego,ostateczne przyłącze wykonywał mi juz inny elektryk koszt robocizny przyłącza długości 15 m z przebiciem przez scianę to 200zł,zajęło mu ( w sumie 2 osoby-bo kopali rów)to ok godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 14.12.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ja zapłaciłem 270 zł.I uważam, że za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts