BeataSlawek 24.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Forum brzydie przez cwaniaków jak Ty wchodzisz gdzieś chcesz się dowiedzieć od innych czegoś wartościowego a trafiasz na sieczkarnie pseudopomocników. Jak chciała dziewczyna doradzić to ją objechaliście, że ma wszystko do dupy i już jej nie ma i od jakiegoś czasu się to nasila. Załóżcie sobie forum kominki pl i tam się ścigajcie w uprzejmościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.03.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Faktycznie. Na tym forum od pewnego czasu ciężko pisać brednie na temat kominków... Merytorycznie się zrobiło i paru bajarzom to się nie podoba. Nie Ty pierwszy , nie ostatni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayzer 29.05.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Tylko nie Spartherm!!! Mam zakupiony Varia Bh 3s kupiony przez Spartherm Polska wkład za ok 15 tys. podczas palenia ok 40 min następuje blokada drzwiczek podnoszonych. Serwis był już 4 razy, rozkłada ręce. Teraz jak mają wymienić wkład przestali odbierać moje telefony oraz brak odpowiedzi na wezwania pisemne. Pisałem nawet do właściciela ma to gdzieś. Czyli jak już nam zapłacisz to mamy ciebie w d.... !!. Sprawa przekazana do adwokata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.05.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witam.Dobry wątek w Twojej sprawie.Z chęcią przeczytalibyśmy opinię drugiej strony. I z niecierpliwoącią będziemy czekać na dalszy rozwój akcji.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts