Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt OKAZAŁY pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znalazłem dzisiaj Pana który co prawda nie chce mi przerobić "okazałego"ale powiedział ze za 4tys.zrobi mi projekt indywidualny jaki będę chciał czas trwania ok .miesiąca.Co ja mam biedny zrobić?????? :(

Ale to Twój dom i Ty decydujesz gdzie chcesz mieszkać.

Co to znaczy, że nie chce Ci przerobić tego projektu - bez jaj ...

Masz rację ale facet powiedział że może to zrobić na podstawie projektu "okazały"i zrobi tak jak będę chciał (czyli wcieli w życie moje pomysły "głupie i mądre") .Dał przyzwoity termin(inni nie chcą wogle się podjąć lub najwcześniej styczeń luty).Problem jest tylko w tym że ja gościa znalazłem przez przypadek i nic nie mogę się wywiedzieć(czyli mówiąć w skutem "czy nie spi...oli roboty) :( :D

No mi się podoba czy nie to kwestia inna!!!Ustalenia są takie : w związku ze koncepcje na "chatkę"są odmienne jutro ustawione dwa spotkanka z architektami(krecik będzie się wykazywał)Jest duże prawdopodobieństwo że skonczy sie na projekcie indywidualnym.Ma być "mutacja " okazałego "z mgprojekt z "z klasą"z domów z wizją.już sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie :D :D :D

Hmmm , ja mam spotkanie z architektem wnętrz we wtorek - wstępna kwota to ok.140 zeta z metra.Niemało , ale jeszcze do przełknięcia.Mam nadzieję,że pomysły i efekt okażą się warte tej kasy.

W czasie poszukiwań nie znalazłam nikogo tańszego , 100 zeta z metra to niezła cena.Pocieszam się,że nie trafiłam do tej pani w ciemno- widziałam już jej realizacje i podobało mi się.

Hmmm , ja mam spotkanie z architektem wnętrz we wtorek - wstępna kwota to ok.140 zeta z metra.Niemało , ale jeszcze do przełknięcia.Mam nadzieję,że pomysły i efekt okażą się warte tej kasy.

W czasie poszukiwań nie znalazłam nikogo tańszego , 100 zeta z metra to niezła cena.Pocieszam się,że nie trafiłam do tej pani w ciemno- widziałam już jej realizacje i podobało mi się.

To cena sprzed 2 lat :):)Teraz podobno minimum 150 , ale nie sprawdzałam..