Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt OKAZAŁY pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No chyba czas pomyśleć o tym dzienniku jak się rozkminie jak to zrobić to "pojadę po całości"!!!Aaaa dostałem jeszcze dzisiaj ofertę na projekty wnętrz to w cenniku jest od 70 do 140 złociszy z metra!!!! :D :D :D
Istotne jest co obejmuje cena.

Czy to tylko projekt funcjonalności czy kolory też, czy zwymiarowanie instalacji ( np. kontakty) czy również nadzór nad pracą ekip... czy wycieczki do sklepów...

No chyba czas pomyśleć o tym dzienniku jak się rozkminie jak to zrobić to "pojadę po całości"!!!Aaaa dostałem jeszcze dzisiaj ofertę na projekty wnętrz to w cenniku jest od 70 do 140 złociszy z metra!!!! :D :D :D
Istotne jest co obejmuje cena.

Czy to tylko projekt funcjonalności czy kolory też, czy zwymiarowanie instalacji ( np. kontakty) czy również nadzór nad pracą ekip... czy wycieczki do sklepów...

No w tej ofercie to było wszystko chyba prawie !Choć nie wiem jak to z wycieczkami z do sklepów bo oferta za 70-140 zyla była z Gdańska chyba (ja tam sklepów nie znam :wink: ale lubię poznawać nowe miejsca :D )A ten mój co pakiet chce zrobić to było ze wszystkim tylko bezx nadzoru z tym ze nadzór to nie problem bo ja nim bym był :D

Hmmm , ja mam spotkanie z architektem wnętrz we wtorek - wstępna kwota to ok.140 zeta z metra.Niemało , ale jeszcze do przełknięcia.Mam nadzieję,że pomysły i efekt okażą się warte tej kasy.

W czasie poszukiwań nie znalazłam nikogo tańszego , 100 zeta z metra to niezła cena.Pocieszam się,że nie trafiłam do tej pani w ciemno- widziałam już jej realizacje i podobało mi się.

To cena sprzed 2 lat :):)Teraz podobno minimum 150 , ale nie sprawdzałam..

Sprawdzę we wtorek.Dwóch innych architektów ,z ktorymi rozmawiałam zaśpiewało na dzień dobry 250 - 300 zeta z metra.A znajomi ich polecali jako architektów ze średniej półki cenowej w Wawie .Chyba jestem z innej półki :-? :-? :-? :( :( :(

A poza tym popieram Nefer w kwestii dziennika - do boju Kamyk , tylko jakiś "okazały" tytuł wymyśl :D :D

No w tej ofercie to było wszystko chyba prawie !Choć nie wiem jak to z wycieczkami z do sklepów bo oferta za 70-140 zyla była z Gdańska chyba (ja tam sklepów nie znam :wink: ale lubię poznawać nowe miejsca :D )A ten mój co pakiet chce zrobić to było ze wszystkim tylko bezx nadzoru z tym ze nadzór to nie problem bo ja nim bym był :D

Problem z nadzorem polega na tym, że jak architekt narysuje gdzie ma być rura od kibla to tam ma być. Jesli Ci spieprzy rysunek to naprawi to na miejscu - bo nie będzie grało. Pytanie - czy Ty widzisz takie rzeczy ? Bo ja nie - w zasadzie mogliby gdziekolwiek zrobić te rury i gniazdka i nie miałabym problemu. Do dnia, gdy np. glazurnik dostałby szału widząc wyprowadzenie rury tak, że nie da się tego płytkami obrobić :)

Ja tam znam sie na czymś innym. Dlatego pilnuje mi tego architekt, ktory popełnił projekt.

Swięta racja !!! Dla mnie nie jest problemem dopilnować gorzej jest "popełnić".Zawsze lepiej się "urzerać" z jednym niż z brygadą!!! :D

O to to :) A ja dzwonie i mówię: Kochana, jutro wchodzi hydraulik. Możesz z nim ustalić co i jak ?

I jedzie dziewczyna ustalać i pilnować. Aż zrobią ................

Niooo ja też tak lubi e"paluszkiem "prackować !!!Problemik jest jeden malutki że "okazały"lub jego mutant ma powstać w pewnej odległości od cywilizowanego świata i kto tam będzie jeżdził!!!Choć mówią podobno że "wszystko "ma swoją cenę!!!!! :D :D :D

Ałć :) Daleko ?

30 minut w jedną stronę jak lubisz przycisnąć. Dużo radarów po drodze ? W zasadzie to ludzie przez W-wę tyle do robity dojeżdżają ( w km) a w korach stoja po 1,5 h :) Szukać trza dobrych stron :)

Zaczęłabym od dobrej ekipy, bo się wykończysz..