kamyk68 30.08.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No chyba czas pomyśleć o tym dzienniku jak się rozkminie jak to zrobić to "pojadę po całości"!!!Aaaa dostałem jeszcze dzisiaj ofertę na projekty wnętrz to w cenniku jest od 70 do 140 złociszy z metra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Nio i jeszcze jutro będzie jedno "maglowanie projektanta" z Wołomina (oby to jaka maffia nie była ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No chyba czas pomyśleć o tym dzienniku jak się rozkminie jak to zrobić to "pojadę po całości"!!!Aaaa dostałem jeszcze dzisiaj ofertę na projekty wnętrz to w cenniku jest od 70 do 140 złociszy z metra!!!! Istotne jest co obejmuje cena. Czy to tylko projekt funcjonalności czy kolory też, czy zwymiarowanie instalacji ( np. kontakty) czy również nadzór nad pracą ekip... czy wycieczki do sklepów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No chyba czas pomyśleć o tym dzienniku jak się rozkminie jak to zrobić to "pojadę po całości"!!!Aaaa dostałem jeszcze dzisiaj ofertę na projekty wnętrz to w cenniku jest od 70 do 140 złociszy z metra!!!! Istotne jest co obejmuje cena. Czy to tylko projekt funcjonalności czy kolory też, czy zwymiarowanie instalacji ( np. kontakty) czy również nadzór nad pracą ekip... czy wycieczki do sklepów... No w tej ofercie to było wszystko chyba prawie !Choć nie wiem jak to z wycieczkami z do sklepów bo oferta za 70-140 zyla była z Gdańska chyba (ja tam sklepów nie znam ale lubię poznawać nowe miejsca )A ten mój co pakiet chce zrobić to było ze wszystkim tylko bezx nadzoru z tym ze nadzór to nie problem bo ja nim bym był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Hmmm , ja mam spotkanie z architektem wnętrz we wtorek - wstępna kwota to ok.140 zeta z metra.Niemało , ale jeszcze do przełknięcia.Mam nadzieję,że pomysły i efekt okażą się warte tej kasy. W czasie poszukiwań nie znalazłam nikogo tańszego , 100 zeta z metra to niezła cena.Pocieszam się,że nie trafiłam do tej pani w ciemno- widziałam już jej realizacje i podobało mi się. To cena sprzed 2 lat :)Teraz podobno minimum 150 , ale nie sprawdzałam.. Sprawdzę we wtorek.Dwóch innych architektów ,z ktorymi rozmawiałam zaśpiewało na dzień dobry 250 - 300 zeta z metra.A znajomi ich polecali jako architektów ze średniej półki cenowej w Wawie .Chyba jestem z innej półki A poza tym popieram Nefer w kwestii dziennika - do boju Kamyk , tylko jakiś "okazały" tytuł wymyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No w tej ofercie to było wszystko chyba prawie !Choć nie wiem jak to z wycieczkami z do sklepów bo oferta za 70-140 zyla była z Gdańska chyba (ja tam sklepów nie znam ale lubię poznawać nowe miejsca )A ten mój co pakiet chce zrobić to było ze wszystkim tylko bezx nadzoru z tym ze nadzór to nie problem bo ja nim bym był Problem z nadzorem polega na tym, że jak architekt narysuje gdzie ma być rura od kibla to tam ma być. Jesli Ci spieprzy rysunek to naprawi to na miejscu - bo nie będzie grało. Pytanie - czy Ty widzisz takie rzeczy ? Bo ja nie - w zasadzie mogliby gdziekolwiek zrobić te rury i gniazdka i nie miałabym problemu. Do dnia, gdy np. glazurnik dostałby szału widząc wyprowadzenie rury tak, że nie da się tego płytkami obrobić Ja tam znam sie na czymś innym. Dlatego pilnuje mi tego architekt, ktory popełnił projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Swięta racja !!! Dla mnie nie jest problemem dopilnować gorzej jest "popełnić".Zawsze lepiej się "urzerać" z jednym niż z brygadą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No i gdzie ten dziennik? O cholibka, nieźle sobie projektanci wnętrz liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Swięta racja !!! Dla mnie nie jest problemem dopilnować gorzej jest "popełnić".Zawsze lepiej się "urzerać" z jednym niż z brygadą!!! O to to A ja dzwonie i mówię: Kochana, jutro wchodzi hydraulik. Możesz z nim ustalić co i jak ? I jedzie dziewczyna ustalać i pilnować. Aż zrobią ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Niooo ja też tak lubi e"paluszkiem "prackować !!!Problemik jest jeden malutki że "okazały"lub jego mutant ma powstać w pewnej odległości od cywilizowanego świata i kto tam będzie jeżdził!!!Choć mówią podobno że "wszystko "ma swoją cenę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Muszę sie ogarnąć jak to wklejać .Jak już kupie sobie "klej" to zacznę z "kopyta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Niooo ja też tak lubi e"paluszkiem "prackować !!!Problemik jest jeden malutki że "okazały"lub jego mutant ma powstać w pewnej odległości od cywilizowanego świata i kto tam będzie jeżdził!!!Choć mówią podobno że "wszystko "ma swoją cenę!!!!! Ałć Daleko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Od Wawki z pięćdziesiątak będzie (50km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Od Wawki z pięćdziesiątak będzie (50km) Ups no to kawałek .. łatwo nie będzie budować, ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Od Wawki z pięćdziesiątak będzie (50km) Ups no to kawałek .. łatwo nie będzie budować, ale damy radę "kupim se helikopter"latać będziem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 30 minut w jedną stronę jak lubisz przycisnąć. Dużo radarów po drodze ? W zasadzie to ludzie przez W-wę tyle do robity dojeżdżają ( w km) a w korach stoja po 1,5 h Szukać trza dobrych stron Zaczęłabym od dobrej ekipy, bo się wykończysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Przeglądzik ekip już idzie (na bazie okazałego) więc za "mutanta"będzie podobnie!!!(cenowo)Oj cisnąć lubię Zlę nie jest bo tam na miejscu jest gdzie mieszkać co jest plusem!!!30min racja Twoja tylko jescze trzeba zWawki wyjechać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 http://www.agk.com.pl/pub/projekty/jednorodzinne/zielonka2/dom_zielonka2.html Aha widziałem ten domek na "żywca" będę tam dzwonił w poniedziałek w sprawie "mutanta"(oczywiście nie interesuje mnie taka ilość metrów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Oj czy ja bym też mógł dostać jakieś zdięcia z budowy tego domku "przymierzam "się do tego domu.Najlepiej jeszcze jakby mozna go "luknąć" w realu (odległość Nie gra roli)Bardzo gorąco proszę o odpowiedz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzisiaj spotkanka z Panem krzysiem nie będzie chory biedaczyna Znalazłem w końcu na forum budowniczych "okazałego" ciekawe czy mi "cuś łodpowiedzą"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts