Amtla 30.11.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Pozwolę sobie pokazać (bez zgody właścicielki, za co ją przepraszam) taką oto kuchnię z płytą prawie w rogu. Jest to domek sylvii1 http://img208.imageshack.us/img208/1475/a1019wy6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 30.11.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No własnie chodzi mi o to aby piekarniik mieć wysoko ,a w tym przypadku musze kuchenkę przesunąć ale mogę jedynie na róg, nie wiem jak się to sprawdza Mój mail to [email protected] proszę o projekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 ja potrzebuje duzo blatu roboczego kolo płyty- chyba przy naroznej nawet jak blat jest to mniej wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 02.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Chciałabym w narozniku kuchni dać płytę kuchenki elektrycznej. Czy ktos tak już zrobił? Chciałabym się dowiedzieć czy dobry wygodnie się z niej korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 02.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ja mam luknij do grupy podkarpackiej - wczoraj wstawiałam zdjęcie jak to teraz wygląda i dla mnie takie rozwiązanie jest ok w gary zaglądam bez problemów żadnych utrudnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.02.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ja też mam i jestem bardzo zadowolona, dobry dostęp z dwóch stron miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.02.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 I ja tak mam. Wygodnie - dużo miejsca po bokach i za płytą - do odstawiania garów, na przyprawy, oliwy i inne Fotki tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 02.02.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 ja mam luknij do grupy podkarpackiej - wczoraj wstawiałam zdjęcie jak to teraz wygląda i dla mnie takie rozwiązanie jest ok w gary zaglądam bez problemów żadnych utrudnień Dzieki za odpowiedź, faktycznie bardzo fajnie wygląda ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Muszę przypomnieć ten wątek, bo jest bardzo ciekawy Wprawdzie mam już kuchnię, ale kto wie czy kiedyś te inspiracje mi się nie przydadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 25.09.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Popieram, wątek rewelacja, że też wcześniej go nie znalazłam.................na jakby moja kuchnia (ta brązowa) układ identyczny.........Słoneczko dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Agnie-cha, zawzięłam się bo szukałam dla Kordziny zdjęcia kuchni ze Smegiem w rogu. Pamiętałam że takie zdjęcie było na forum i chyba wciął je Fotosik, bo go nie znalazłam. A kuchnia była świetna I dzięki tym poszukiwaniom odkryłam ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 25.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nie rozważał takiej narożnej kuchni, ale po przejrzeniu zdjęć zastanawiam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 27.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Słoneczko ja już Ci dziękowałam u siebie, ale i tu wielkie dzięki, teraz przynajmniej będę mogła TŻ-owi mojemu kochanemu pokazać jak robótka go czeka...bo wiecie jak to jest jak tłumaczę to nie rozumie, zawsze mówi-znajdź w necie to zobaczę o co ci chodzi i potwierdzam info. jeśli piekarnik ma byc na dole narożnego zabudowania to szafka musi zajmować od rogu po 105cm z każdej strony...to dość dużo ale efekt jest tego wart..teraz użytkuję kuchnię-prowizorkę i specjalnie poprosiłam żeby mi mąż płytę ustawił w rogu sprawdzę funkcjonalność bo tyle mitów krąży na ten temat...jak się sprawdzi to robię taki róg i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sb0yTKimlEI/AAAAAAAAAKQ/Cvy07OQe2_Q/s640/IMGP0371.JPG Kordzina, a co się ma nie sprawdzić Mi się sprawdza od prawie dwóch lat Jak dla mnie to jest świetne rozwiązanie, wad nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 28.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No niby się mówi ,że niewygodne jest dojście do tych tylnych palników, tudzież pól....ja będę miała właśnie tak jak ty OK...czyli z piekarnikiem na dole...mam do ciebie ogromna prośbę sprawdzisz u siebie o jakich wymiarach trójkąt ci został z tyłu kuchenki, no wiesz tam za płytą do rogu?, i gdybyś mogła mi powiedzieć bo nie widzę, jak masz blat cięty na rogu?, czy w całości? i jak zabezpieczony? będę wdzięczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sb0yTKimlEI/AAAAAAAAAKQ/Cvy07OQe2_Q/s640/IMGP0371.JPG OK, toż ja za Twoją kuchnią oczy wypatrywałam od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 aaaSłoneczko to ta poszukiwana kuchnia ze smegiem... no widzisz sama się napatoczyła...tzn. kuchenka bo OK przyszła wywołana wirtualnie do tablicy...ty to masz ale pole energetyczne..jakąś wirtualną moc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No niby się mówi ,że niewygodne jest dojście do tych tylnych palników, tudzież pól....ja będę miała właśnie tak jak ty OK...czyli z piekarnikiem na dole...mam do ciebie ogromna prośbę sprawdzisz u siebie o jakich wymiarach trójkąt ci został z tyłu kuchenki, no wiesz tam za płytą do rogu?, i gdybyś mogła mi powiedzieć bo nie widzę, jak masz blat cięty na rogu?, czy w całości? i jak zabezpieczony? będę wdzięczna.... Trójkąt zmierzę wieczorkiem, co do reszty, to blat w rogu jest z całości (jest łączony między płytą a zlewem - inaczej się nie dało). Jest tylko wycięcie, bo w rogu idą piony od wody i zrobiony jest ekran. http://lh4.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sb0pZipkd0I/AAAAAAAAAIA/Y8ZS6h0R-i8/s512/IMGP0325.JPG Tu widać i łączenie blatów i ten nieszczęsny ekran. Niestety w mieszkaniu wkucie pionów nie jest takie proste Nie wiem, o jakie zabezpieczenie chodzi? Od ściany jest silikon, na łączeniu jakiś ichni kamieniarski kit, poza tym jest ponoć impregnowany "firmowo", ja nie impregnuję niczym, myję czym popadnie i się nie przejmuję Żadnych problemów z dotarciem do tylnych palników nie mam - jest do nich tak samo daleko, jak przy zwykłym umieszczeniu płyty. Niby jakim cudem miałoby być dalej? Dalej jest tylko do tej ściany w rogu, ale przy tym ustawieniu płyty na ściany praktycznie nic nie chlapie i nie pryska, więc nie ma konieczności nieustannego szorowania Zresztą... jakbyś przypadkiem była w Warszawie, to zapraszam na przymiarki Słoneczko, szalenie mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no dzięki OK...a widzę teraz że ty masz tam ten nieszczęsny ciąg mieszkaniowy, blat w całości no też mi własnie tak mówili... zaczekam spokojnie na ten wymiar, tylko gdybyś mogła tak zmierzyć jakby nie było tego ciągu... ja tez tak sobię myslę że jest ściana lepiej zabezpieczona...i a propo dostępu to też dziwne opnie no ale są i to tu na forum tylko teraz nie mogę znaleźć.. trochę inpiracji: http://bi.gazeta.pl/im/8/3294/z3294398X.jpg http://www.epigraf.pl/projekt/dom/kuchnia/kuchnia-stylizowana-01.jpg http://bi.gazeta.pl/im/0/6555/z6555500X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.09.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Zmierzę, zmierzę, będzie dobrze Na pewno jest tam sporo miejsca i na pewno ono się bardzo przydaje Te "opinie" forumowe to widziałam: "podobno", "słyszała(e)m", "siostry szwagra ciotka ma i ponoć mówiła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts