robercikzs 05.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://images44.fotosik.pl/116/85d534360af7f7edm.jpg W jaki sposob obudowaliscie wanne, zeby uzyskac taki rant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://images44.fotosik.pl/116/85d534360af7f7edm.jpg W jaki sposob obudowaliscie wanne, zeby uzyskac taki rant? poniżej tej listwy ozdobnej jets chyba brązowa płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 05.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 robercikzs - obudowa wanny zrobiona jest z pustaków, na które następnie przyklejone są płytki i dekory ze szlifowanymi krawędziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 05.05.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Marta&Sławek śliczna te zebranowa łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 05.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, ja również chiciałam pokazać mój wstępny projekt łazienki http://img207.imageshack.us/img207/3139/wiz6c.th.jpg http://img404.imageshack.us/img404/8331/wiz5kopia.th.jpg Witam ponownie, czy mogę prosić o komentarze i uwagi dotyczące wstępnej wizualizacji. Co sądzicie o zaakcentowaniu tego trójkąta ściany nad umywalką?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 05.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, ja również chiciałam pokazać mój wstępny projekt łazienki Witam ponownie, czy mogę prosić o komentarze i uwagi dotyczące wstępnej wizualizacji. Co sądzicie o zaakcentowaniu tego trójkąta ściany nad umywalką?. Skoro nikt nic nie napisał, to znaczy, iż żal nam pewną część ciała ścisnął , że nie mamy się do czego przyczepić. Moim zdaniem bardzo fajny projekt. Marta&Sławek - mam pytanie o czerwono-szarą łazienkę - czy nie za bardzo chlapie się przy korzystaniu z czerwonej umywalki? Na zdjęciu jakoś tak strasznie wysoko wydaje się wylewka nad umywalką - a może to tylko złudzenie "apteczne"? Przy okazji - bardzo mi się ta łazienka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 05.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Anulek2005 - bardzo dziękuję za pozytywną uwagę. Mnie projekt też się podoba ale Wasze uwagi i opinie zawsze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 05.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Marta&Sławek - dzieki za odpowiedz. tez tak musze sobie zrobic, tylko zastanawiam sie czy nie zrobic zakonczenia z deski debowej (bedzie pasowac do naszej kolorystyki) A tak wogole to Wasza lazienka jest sliczna[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 05.05.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Robercikzs - ja myślałam nawet o obudowie całej wanny z drzewa, ale... stchurzyłam Bałam się wstawiać drzewo w miejscu, które codziennie narażone jest na kontakt z wodą... Poza tym c e n a Anulek2005 - ciężko mi sie narazie na ten temat wypowiedzieć, bo jeszcze nie mieszkamy. Korzystałam z umywalki już kilkakronie, ale nie zwracałam na to uwagi. Jak będzie mnie później wkurzać to wymienię baterie (była w zestawie z umywalką). Przy okazji dziękuję wszystkim za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 05.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Marta&Sławek - a jaka to wanna? Chcę porównać czy moją da radę tak obsadzić. Pięknie i elegancko zrobiliście łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 06.05.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mamanatki - niestety nie pamiętam. Kupowałam ją w Leroy Merlin za nieduże pieniądze , jak znajdę fakturę to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 06.05.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Marta&Sławek - drewno bede robil sam, tzn. mam juz deby, musze tylko pociac, posklejac, dociac, wyszlifowac, pomalowac i montowac . Tak robilem schody i dla mnie sa super, a koszt 10 razy mniejszy niz robione przez zawodowcow. Nie wiem tylko jak z czasem bedzie, bo to jest najwiekszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 06.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Tak, to moich facetów, dlatego taka "klubowa" Ta czerwono-czarna? To lepiej nigdy tam nie wchodź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaSławek 06.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Robercikzs - to życzę powodzenia, no i oczywiście pochwal się efektami Twojej pracy jak juz będzie czym A tak na marginesie, to czy dąb jest wystarczająco wytrzymałym drzewem na wilgoć? Ja zastanawiałam się nad czymś egzotycznym, ale..... nie bardzo się na tym zanam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 06.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 mruva PROJEKT REWELACYJNY! Całość bardzo mi się podoba! Kiedy będzie zrealizowany? Czy projekt był znośny cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 06.05.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 josephine - bardzo dziękuję, realizacja niestety nastąpi dopiero jesienią, jesteśmy przed tynkami. Uśmiechnęło się do mnie szczęście i załapałam się na promocję którą zaoferował kolega z forum, którego to serdecznie polecam (adres jego strony na zdjęciach) projekt kosztował troszkę współpracy meilowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 06.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Moja mała łazienka: http://vexnet.pl/_smieci/fotki/100_5358a.jpg http://vexnet.pl/_smieci/fotki/100_5355a.jpg Kafelkował mi spec od płytek, podpatrzyłem jego robotę i tą niżejjuż sam zrobiłem w 100% łącznie z kanalizacją, wodą, ścianami i kafelkami.Wcześniej w tym miejscu była część dużej kuchni. http://vexnet.pl/_smieci/fotki/!100_4953.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Tak, to moich facetów, dlatego taka "klubowa" Ta czerwono-czarna? To lepiej nigdy tam nie wchodź. Nooo nie zamierzam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalpataru 06.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Marta&Sławek - czy w tej pięknej brązowej łazience to płyki Rako?? Piękne macie te łazieneczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 06.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Guciooo ładne łazienki, ja tylko bym wywaliła te pluszowe dodatki z desek i z pod umywalki i wc A powiedz jak działają te baterie, bo tez takie mam w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts