magda_lew 18.11.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Marfa bardzo ładna łazieneczka, jeden z moich typów kafli do mniejszej łazienki. Powiedz mi proszę co to za szafka i umywalka, bardzo mi się spodobała i pasowałaby do mojej wizji WOW! w tym samym momencie też ktoś tak pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 18.11.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No to czekamy na odpowiedź PS: ponowie prośbę która już padła, jak cytujecie post ze zdjęciami to wywalcie te zdjęcia albo chociaż zostawcie tylko to na którym jest coś o co pytacie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmonia 18.11.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 RSP mi się Twoja łazienka podoba, większość z nas wybiera kolory neutralne, ty miałaś odwagę na zieleń i masz coś innego!U mnie będą brązy , beze czyli ... Jak powiedziała mi koleżanka na ładnie ale prawie każdy tak ma.Co do okna w łazience to fajna sprawa jeśli nie masz za oknem sąsiadów, którzy będą Was podglądać (ja miałam tylko delikatną firankę w starej łazience) teraz mam zamontowana roletę zew. bo postawili mi blok za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmonia 18.11.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Mam pytanko zastanawiam się nad kupnem baterii prysznicowej z deszczownicą czy bez . Jak sprawują Wam się deszczownice czy jesteście zadowoleni czy to zbytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 18.11.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ja mam baterię prysznicową z deszczownicą. Nigdy jej nie używałam, bo mam długie włosy i myję głowę pochylona nad wanną. Mój mąż natomiast używa deszczownicy codziennie i jest bardzo zadowolony z mania tego przyrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lew 18.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No to czekamy na odpowiedź PS: ponowie prośbę która już padła, jak cytujecie post ze zdjęciami to wywalcie te zdjęcia albo chociaż zostawcie tylko to na którym jest coś o co pytacie, dzięki Aniak25 obiecuje poprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 18.11.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 a ja mam pytanie - GDZIE ROZMAWIAMY O PROJEKTACH ŁAZIENEK?:>;] bo nie znalazłam;)duś - pewnie wiesz?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 18.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Wątek łazienkowy nie został podzielony na gotowe łazienki i projekty (jest to zrobione w wątku kuchennym). Wynika więc, że tutaj rozmawiamy o projektach łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 18.11.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No to czekamy na odpowiedź PS: ponowie prośbę która już padła, jak cytujecie post ze zdjęciami to wywalcie te zdjęcia albo chociaż zostawcie tylko to na którym jest coś o co pytacie, dzięki Dzięki wszystkim za dobre słowo i propozycje kolorów!!! w sumie wymieniłyście wszystkie o jakich myślałam, więc dalej mam dylemat ale nic to - trzeba będzie kombinować (może od tego wysiłku nie urodzę...) Jakoś póki co najbliższy mi fiolet (obok na klatce schodowej też jest), ale przemyślę inne.. @ aniak25, magda_lew @ Wyposażenie łazienki to wszystko Cersanit - szafki z kolekcji Sevilla + umywalka Omega do kompletu Szafka pod umywalką: http://www.cersanit.com.pl/katalog.php?mod=prod&id=2152&dzial1=112&nr_dz_gl=2&lang=pl Szafka wąska (na razie nie wisi): http://www.cersanit.com.pl/katalog.php?mod=prod&id=2162&dzial1=112&nr_dz_gl=2&lang=pl Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 a ja mam pytanie - GDZIE ROZMAWIAMY O PROJEKTACH ŁAZIENEK?:>;] bo nie znalazłam;) duś - pewnie wiesz?;] No właśnie też się kiedyś zastanawiałam czy taki wątek o projektach istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Zakrzów a ja mam jeszcze pytanie - jakiej wielkości masz wannę ?? Bo wygląda na krótką. Wygodna jest ?? Ja do dziecięcej łazienki będe wstawiać nie za dużą wannę i zastanawiam się jaka dlugość jest jeszcze wygodna w użytkowaniu. aha i szafki pod umywalki masz gotowe czy robione na zamówienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 18.11.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No właśnie też się kiedyś zastanawiałam czy taki wątek o projektach istnieje? Proponuje więc aby go utworzyć Kto się odważy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.11.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Proponuje więc aby go utworzyć Kto się odważy? Popieram. Niedługo też będę tworzyć łazienki i zamęczać pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 18.11.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Proponuje więc aby go utworzyć Kto się odważy? Ja się odważyłam!!!! Zapraszam : PROJEKT ŁAZIENKI - WIZUALIZACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 19.11.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zakrzów a ja mam jeszcze pytanie - jakiej wielkości masz wannę ?? Bo wygląda na krótką. Wygodna jest ?? Ja do dziecięcej łazienki będe wstawiać nie za dużą wannę i zastanawiam się jaka dlugość jest jeszcze wygodna w użytkowaniu. aha i szafki pod umywalki masz gotowe czy robione na zamówienie?? Wannę mam krótką, 160cm. My nie korzystamy z wanny, tylko dla dzieci jest wstawiona. W sumie mogła być większa o 10-15cm, bo miejsca było wystarczająco dużo, ale dzieci nie narzekają Szafki pod umywalki mam robione na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.11.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zakrzów - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 19.11.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Marfa wielkie dzięki , chodzę po sklepach i oglądam te szafki ale nie widzę tego w mojej łazience dopóki nie zobaczę u kogoś na zdjęciach, ciężko mi jakoś to sobie wyobrazić a teraz już wiem dzięki tobie Anulek2005 super pomysł, ja popieram i będę tam zaglądać, szkoda tylko, że nie umiem zrobić takich wizualek jak niektórzy tutaj. ułatwiłoby mi to sprawę bo na architektów nie mam kasy i jak już pisałam wyżej niby wiem co chce ale nie potrafie sobie rozplanować gdzie jakie kafelki, gdzie dekor czy mozaika i jak to do kupy będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 19.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Marfa wielkie dzięki , chodzę po sklepach i oglądam te szafki ale nie widzę tego w mojej łazience dopóki nie zobaczę u kogoś na zdjęciach, ciężko mi jakoś to sobie wyobrazić a teraz już wiem dzięki tobie @aniak25@ - nie ma sprawy Ja też czasem mam problem, żeby sobie wyobrazić jak coś będzie u nas w domu wyglądało i muszę sobie narysować !!!! Albo czasem kupić, przymierzyć i potem oddać do sklepu jak nie pasuje A jeśli chodzi o projekt łazienki to też nigdy nie robiłam w żadnym programie - zawsze rysowałam sobie na kartce albo w Paint'cie. Pozdrawiam - M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 20.11.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Wątek łazienkowy nie został podzielony na gotowe łazienki i projekty (jest to zrobione w wątku kuchennym). Wynika więc, że tutaj rozmawiamy o projektach łazienek. też tak myślałam:) no ale skoro ktoś zwraca komuś uwagę, to myślałam, wie;) Anulek2005 - dzięx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 20.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 moja w zarysie http://lh3.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TN_ZdRK6AgI/AAAAAAAAVF0/BsCwgbDRuXI/s512/DSC01510.JPG http://lh6.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TN_ZXuEEx1I/AAAAAAAAVFc/3D2yi8bqLs8/s640/Zdj%C4%99cie0803.jpg http://lh5.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TOLrKM5iP4I/AAAAAAAAVuc/t5L-Qq6myT4/s640/Obraz%20005.jpg wanna się robi, będzie opuszczona do wysokości 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts