galaxa 14.12.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 galaxa łazienka całkiem fajna. Ja bym tylko zastanowiła się nad roletą, krórą można by "zamknąć" tę kosmetyczno-chemiczną wystawkę nad wanną, bo jakiś taki nieład wprowadza. Podaj proszę jeszcze wymiary łazienki. wymiary łazienki: 180 cm x 240 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxa 14.12.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 galaxa łazienka całkiem fajna. Ja bym tylko zastanowiła się nad roletą, krórą można by "zamknąć" tę kosmetyczno-chemiczną wystawkę nad wanną, bo jakiś taki nieład wprowadza. Podaj proszę jeszcze wymiary łazienki. czekaj czekaj.l Wystawka musi zostać bo to jest praktyczne. Trudno zebym po mydlo siegała do szafki. Tylko w sklepie wystawki wyglądają łądnie (podobnie jak i szafy) kiedy to na polce stoi kilka kosmetyków i to w jednym kolorze:) Poniewaz lubie kosmetyki miec pod reka w wannie (maski, odzywki, pilingi itp) musze jakos przezyc ale dzieki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.12.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 galaxa nie do końca się z Tobą zgodzę - u mnie przy wannie stoi balsam pod prysznic i szampon do włosów - pozostałe kosmetyki pochowane w szafkach, jak mi coś potrzebne to przynoszę, a po użyciu chowam na miejsce. A w mieszkaniu, w którym jeszcze teraz mieszkam mam łazienkę o powierzchni 8m2. U Ciebie sugerowałam opuszczaną roletę, czyli takie coś, co po prostu można zasunąć. I wtedy wszystkie rzeczy masz pod ręką, a przy okazji są one niewidoczne dla gości. Tutaj przykład kuchenny: http://img204.imageshack.us/img204/5575/roleta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 14.12.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Sprawa wystwek była już omawiana , no niestety szpeci to łazienkę ,nie mówiąc już o sprzątaniu . Nie wiem ale dla mnie to żaden problem wziąć z szafki swój koszyczek z przyborami do kąpieli , mąż uparty więc swój szampon ma pod ręką i oczywiście mydło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.12.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 mariko ucieszyłam sie z Twoich fotek, bo tez planuje Imolę z tą dokładnie ceramiką łazienkową. Nawet o wannie takiej myślałam. Niestety gdy zobaczyłam 2 porcje fotek...z wanny rezygnują. Strasznie trumiennie to wyszło, do tego drewno wokół z tym podestem wrrrrrrrrrr . Mąż zerknął i powiedział, ze nie wszedłby do tej wanny. ale pierwsza część Łazienki ok, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 14.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam. Ma ktoś z was w łazience lustro podgrzewane matą grzewczą ( lustro wklejane miedzy płytki ) ?? Jak się takie rozwiązanie sprawuje , bo zastanawiam się czy warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 znam z łazienki mojej przyjaciółki która tydzień po wyplytkowaniu i montażu mojej łazienki rozpoczęła prace w firmie, która zajmuje sie takimi rozwiązaniami. gdy kilka tygodni pózniej robi remont - zainstalowali sobie raki bajer.bajer, owszem, ale fajny i przydatny. problemu parowaniavnia usuwa całkowicie, ale jednak lustro odparowuje szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxa 15.12.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Sprawa wystwek była już omawiana , no niestety szpeci to łazienkę ,nie mówiąc już o sprzątaniu . Nie wiem ale dla mnie to żaden problem wziąć z szafki swój koszyczek z przyborami do kąpieli , mąż uparty więc swój szampon ma pod ręką i oczywiście mydło . No dla ciebie nie. Ja lubie inaczej. Coż, nie wszystko moze byc idealnie. Prawde mowiac nie do konca chodziło mi o sugestie, bo na to juz troche za pozno. chciałam sie z wami podzielic, pokazac jak ja rozwiazałam pewne rzeczy w małej lazience. Bedzie to pomocne lub nie. Nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dziewczyny, fajnie mieć śliczna i idealną łazienkę, ale pamiętajcie - dom jest przede wszystkim do mieszkania i ma być nie tylko ładny, ale przede wszystkim wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 15.12.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Mam jeszcze następujące pytania do znawców łazienek - Czy oprócz grzejników w łazienkach macie jeszcze ogrzewanie podłogowe w łazience ( dla przyjemniejszej w dotyku podłogi ) - Na jakiej wysokości wieszacie wieszaki w łazience na ręczniki ? Wyżej żeby było wygodniej czy niżej rzeby mniej rzucały się w oczy ? Jest na to jakaś reguła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ja mam podłogówkę i kaloryfer pod oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 15.12.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 podłogówka-oczywiście!wysokość grzejników określiłam następująco: stanęłam przy ścianie podniosłam do góry rękę, jak do zawieszenia ręcznika i odnalazłam wysokość ostatniego szczebla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxa 15.12.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dziewczyny, fajnie mieć śliczna i idealną łazienkę, ale pamiętajcie - dom jest przede wszystkim do mieszkania i ma być nie tylko ładny, ale przede wszystkim wygodny No własnie! Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 15.12.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam, proszę o radę Wybrałam do łazienki białe kafle Baldocer Blanco Brillo, do tego mozaika szklana Cayenne/Mango. Czy szara podłoga będzie pasować do tego zestawienia? Myślałam o płytkach podłogowych Azteca Coimbra Gris... Wówczas dałabym szafkę pod umywalkę z Ikei seria Godmorgon - szarą i blat drewniany z merbau + drewniane dodatki, żeby ocieplić białą łazienkę. Nie pogryzie mi się to? Mozaika byłaby tylko w postaci dwóch cienkich pasków pod prysznicem koło natrysku. Białe kafle będą położone do połowy wysokości łazienki. Ceramika biała. Niby miałam wyobrażenie i konkrety zamysł, a teraz powątpiewam czy razem to zagra Dlatego proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mich83 15.12.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Chodzi mi o to na jakiej wysokości macie wieszaki na ręczniki ( a nie grzejnik ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 15.12.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No własnie! Dziekuje Nic dodać, nic ująć...Amen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam, proszę o radę Wybrałam do łazienki białe kafle Baldocer Blanco Brillo, do tego mozaika szklana Cayenne/Mango. Czy szara podłoga będzie pasować do tego zestawienia? Myślałam o płytkach podłogowych Azteca Coimbra Gris... Wówczas dałabym szafkę pod umywalkę z Ikei seria Godmorgon - szarą i blat drewniany z merbau + drewniane dodatki, żeby ocieplić białą łazienkę. Nie pogryzie mi się to? Mozaika byłaby tylko w postaci dwóch cienkich pasków pod prysznicem koło natrysku. Białe kafle będą położone do połowy wysokości łazienki. Ceramika biała. Niby miałam wyobrażenie i konkrety zamysł, a teraz powątpiewam czy razem to zagra Dlatego proszę o opinie. Moim zdaniem bardzo ok. tylko uważaj z merbau, bo czerwony do tego wszystkiego nie będzie za bardzo pasował... nejlepszy byłby taki miodowo-bursztynoway jak ta mozaika, czyli coś takiego: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpLsUMacbVfIAUOVlM0otR7pygd1yLSOcf7Qd1Onq08pVa9mFr4w, a nie takiego: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZ5XnQ9-jf5QrqXYKOIphDs1Tqc9ZSWwsfWFW0xjav7YJWO9I-1w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keea 15.12.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam! Czy ma ktoś w swojej łazience płytki INVERNO z Tubądzina? Jak one się sprawują? A może jakieś zdjęcia? Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za każdą pomocną wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 15.12.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo proszę o pomoc Ma pytanie, czy jeśli chce mieć sedes stawiany na podłodze, a nie podwieszany, a wodę do spłuczki z baczku zabudowanego, to jaki stelaż "geberit" powinnam zakupić. Czy może być każdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo proszę o pomoc Ma pytanie, czy jeśli chce mieć sedes stawiany na podłodze, a nie podwieszany, a wodę do spłuczki z baczku zabudowanego, to jaki stelaż "geberit" powinnam zakupić. Czy może być każdy? Stelaż do podwieszenia jest niepotrzebny, ale musisz mieć odpowiedni zbiornik na wodę przeznaczony do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts