agatah 10.03.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ja póki co nie mam spójności, ale mąż używa dużych kąpielowych, ja tych mniejszych. A myślę, że najprościej ustalić gdzie kto wiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.03.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Wg mnie łazienka ok - tylko okno szpeci - przynajmniej na tym zdjęciu ... IMHO jak powiesisz tam jakieś ładne coś - może żaluzje - to będzie bardzo fajnie .... Aha - wannę masz "wypasioną" i sporo miejsca - nie masz powodów do narzekania, że skromnie .... Gate[ /B] Anulek ma zdecydowanie racje że okno szpeci. Ładna żaluzja, tylko dość wyraźna - np ciemne drewno i szerokie listki choćby z ikea. Bo biała, beżowa będzie wyglądała nijako i mdło, a taki mocniejszy kolorek będzie wg mnie ładniej wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 W jaki sposób rozróżniacie ręczniki domowników w tych łazienkach gdzie dla zachowania spójności wsio ma być w tym samym kolorze czyli zazwyczaj również w tym samym wzorze? Ja planuję naszyć jakieś znaczniki (tasiemki?), bo w jednej łazience czwórka lub piątka. Ręczniki będą na drabince,wiec wieszaczki jak w przedszkolu nie wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 10.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nie wiem czy wątek jest odpowiedni do zadania takiego pytania ale zaryzykuje: W jakich programach robicie wizualizacje własnych łazienek? Pobrałam 2 darmowe netplus ze strony eplytki.pl wszystko ok. bardzo duza baza płytek. ale albo jest jakiś błąd albo nie wiem bo nie daje się ich kłaść na ściany. na podłogach wychodzi ok. a na ścianach płytki nie pojawiają się albo pojawiają wewnątrz ściany (jak pod pewnym kątem widać przekrój). pobrałam netplus 2010. tutaj płytki z kolei układają się bez problemu ale baza płytek jest bardzo mała. nie ma ani jednej serii którą chciałam użyć w swojej łazience. jest to program on-line więc nie ma jak "wgrać" dodatkowej bazy. Poradzicie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.03.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Mazo super.Napisz mi prosze czy ona wpada w niebieski czy jest szara bez domieszki? Porównuję Nową Gale (powyżej) i rako i mam wrażenie przebijającego błękitu Reni a możesz pochwalić sie zdjęciem białej łazienki? napewno jest tak samo dopracowana jak Twoja szara To essentia (ta jasniejsza) Lapato oczywiście bardziej się błyszczy,tak nierównomiernie. Sandstone plus, jak pisałam, są bardzej jednolite. Ten szary jest taki prawdziwie szary, nie beżowy, dlateo wydaje się niebieskawy, ale moim zdaniem to po prostu czysty szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Agi75 Sandstone Plus (rowniez Essencia) sa tez w prostokacie http://www.sklep.matsell.pl/index.php/salonowe-tarasowe-sandstone-plus-lappato-c-10_14_107 a tutaj masz łazienke margaryt wykonana w tych płytkach http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WN%C4%98TRZA-W-SZARO%C5%9ACIACH-zdj%C4%99cia-realizacji-naszych-forumowicz%C3%B3w-D/page18&highlight=rako+sandstone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Mazo kupowalaś gdzieś na miejscu te płytkę czy można przez neta zamówic 1 sztukę? Na drugiej fotce jest zblizenie essencji lappato a co to za płytka na pierwszej fotografii? (ta ciemniejsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 11.03.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Mazo kupowalaś gdzieś na miejscu te płytkę czy można przez neta zamówic 1 sztukę? Na drugiej fotce jest zblizenie essencji lappato a co to za płytka na pierwszej fotografii? (ta ciemniejsza) Posiadam dolną łazienkę w Essenci lappato - szara i jasno szara, a kolor płytek jest dla mnie cudny ! Posiada je Ceramed w Bielsku -Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzięki dziewczyny.Cudna ta płytka.tylko czy będzie pasowała do starej cegły? Anulka ma mi przysłać Concept Nowej Gali bo chyba jest cieplejsza. Boże co za trudne wybory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.03.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Sd***dn mozesz pokazac zdjecie swojej lazienki i ewentualnie zblizenie na plytki (kolor faktura) Ponoc ta essencia jest ciemniejsza od Sandstone (widzialas moze obie plytki i porownywalas?) Dopytuje bo niestety nie mam mozliwosci ogladniecia w realu i bede musiala zdecydowac na podstawie opini uzytkownikow i zdjec z neta.Powiedz tez prosze slowo jak jest z czyszczeniem tych plytek i czy sa jakos "uciazliwe" w ukladaniu (glazurnik jakos szczegolnie narzekal?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Mazo kupowalaś gdzieś na miejscu te płytkę czy można przez neta zamówic 1 sztukę? Na drugiej fotce jest zblizenie essencji lappato a co to za płytka na pierwszej fotografii? (ta ciemniejsza) Ta ciemniejsza to Rako Arena, w necie nie kupisz jednej płytki, mnie się przynajmniej nie udało. Mam esentię, nie lapato, mogę Ci przysłać, jeśli chcesz, tylko że kwadratową, ale chodzi o kolor. A w jakim mieście mieszkasz? Może jednak znajdziesz gdzieś w okolicy? ja ze zdziwieniem odkryłam je w moim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.03.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Mazo dzieki za checi ale pozostaje mi pewnie zamawianie w ciemno lub wstrzymanie sie z zakupem do wakacji i poszukanie tych płytek w Krakowie Obecnie mieszkam na wyspie dlatego wszystkie rzeczy ogladam netowo Podobaja mi sie tez Twoje Affrony i z ciekawoscia czekam na relacje jak jest faktycznie z utrzymaniem na nich czystosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.03.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 No tak - rzeczywiście, już kojarzę Ja też jestem ciekawa, jak to będzie z affronami, teraz pojawiają się mniej pozytywne opinie. Ja moich w pomieszczeniu gosodarczym w macie pewnie nigdy nie domyję, bo był tam chwilowo węgiel... do tego mnóstwo fachowców od kolejnych pieców A folia zdjęta, bo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 12.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 witam, teraz i ja mogę się pochwalić swoją łazienką, za duża nie jest ale w małym domku trudno o taką, aczkolwiek jest wygodna i w sumie nie narzekam, mam problem z zakupieniem czegoś na kosmetyki pod prysznicem, teraz stoją na podłodze, myślę o jakimś koszyku ze stali, może ktoś coś podpowie?, byłabym wdzięczna. RENI1980 - ja mam pytanie odnośnie wyposażenia twojej łazienki. Wyczytałam że umywalka, wanna i muszla są każda z innej firmy. Czy zauważalne są przez Ciebie różnice w odcieniu bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 15.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witajcie, ja także dosyć długo szukałam inspiracji jak stworzyć swoją łazienkę. Szukanie płytek zajęło mi chyba najwięcej czasu. Chciałam stworzyć "morską" łazienkę. Łazienka jest beżowo-granatowa. Mój płytkarz nie był zachwycony bo płytki były twarde ale ostateczny efekt jest ok.http://images32.fotosik.pl/106/c30bcf625c434322.jpghttp://images32.fotosik.pl/106/3ac6d1b1f5c499fd.jpghttp://images26.fotosik.pl/173/75401f34cd882430.jpghttp://images28.fotosik.pl/173/8066cafecbf9e102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Sylwia uppss! "morską lazienkę" mam nadzieję ze mój komputer aż tak nie przeklamuje kolorów. Kurcze jakoś nic morskiego tam nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Łazienka zupełnie nie wkomponowuje się w mój styl, ale może się podobać.Faktycznie nie ma tam nic morskiego, poza odrobiną koloru niebieskiego.I bardzo, bardzo razi łączenie płytek na narożach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manhatan17 16.03.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Sylwia łazienka bardzo ładna. Taka jasna i przestronna. Jedynie co razi to właśnie te łączenie płytek w rogu nad wanną. I jeszcze jedno, może jestem jakaś dziwna ale 3 różne wysokości w układaniu płytek w jednej łazience to chyba już za dużo (cała ściana z wc i bidetem, z oknem najniżej i 1 rząd więcej przy wannie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ta ciemniejsza to Rako Arena, w necie nie kupisz jednej płytki, mnie się przynajmniej nie udało. Mam esentię, nie lapato, mogę Ci przysłać, jeśli chcesz, tylko że kwadratową, ale chodzi o kolor. A w jakim mieście mieszkasz? Może jednak znajdziesz gdzieś w okolicy? ja ze zdziwieniem odkryłam je w moim mieście. a i tutaj się nie zgodzę - sama zamówiłam 2 płytki casalgrande - jedna argento i jedna carbonio. pan był tak miły że policzył z metra (tzn część metra tylko) i doliczył mi koszty przesyłki. w sumie za 2 płytki 30x60cm i koszty przesyłki dałam coś koło 70pln. ale fakt - pewnie niezbyt wielu takich super sprzedawców będzie! może warto zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 jen77 moze te?http://superceramika.pl/index.php?products=product&prod_id=21http://www.lazienka-rea.pl/umywalki-umywalka-blatowa-ceramiczna-impero-2-o_l_2_467.htmlhttp://superceramika.pl/index.php?products=product&prod_id=240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts