wojgoc 14.05.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Całe szczęście do łazienki mojej można wejść takze z tarasu ale te z tarasu też się otwierają do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 witajcie mam do Was, właścicieli już zrobionych łazienek (piękne są, naprawdę) pytanie, mianowicie jak rozwiązaliście problem przechowywania akcesorii w kabinie prysznicowej? chodzi mi np o żel pod prysznic gąbkę, takie podstawowe rzeczy. Jestem na etapie robienia łazienki, prysznic będzie minimalistyczny, jedna duza szyba, niski brodzik, trzy pozostałe ściany okafelkowane. teraz mam problem, nie podobają mi się żadne poleczki na akcesoria, zresztą zal mi dziurawić kafelków, myślałam o schodku wewnątrz kabiny, ale sama już nie wiem, czy to będzie ładnie wyglądać. Jak wy go rozwiązaliście? Ja mam koszyczki pare fotek bylo kilka stron temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilpol 15.05.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ja mam takie półeczki http://lh3.googleusercontent.com/_th4cyo-sq_k/S-_OQ9pARJI/AAAAAAAAAXI/Jc0pwQE4JI0/s512/PICT0345a.JPG Zdjęcie jest zrobione zaraz po położeniu płytek, więc jeszcze nie zagospodarowane. Są bardzo wygodne, jest gdzie odłożyć żel, szampon itp. W dolnej łazience nie przewidziałam nic takiego, buteleczki stoją na brodziku i wkurza mnie ciągłe schylanie. Tu wnęka ma wymiary 90x98 więc nie było zbyt dużego pola manewru. Też nie chciałam dziurawić kafelków. serdecznie Ci dziękuję za odpowiedz, chyba pokuszę się na taki polaczki właśnie, bo także nie wyborazam sobie układania wszystkiego na podłodze serdeczne dzięki, pozwoliłam sobie wydrukować Twój prysznic i jutro uderzam do Panów murarzy (muszę im pokazać dokładnie co i jak, w przeciwnym wypadku czekają mnie poleczki na suficie...) Ja mam koszyczki pare fotek bylo kilka stron temu tak, właśnie przed chwila dobiłam do tamtej strony , szukałam nawet takich koszyczków, ale te ładne, kosztują tu 112euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) a nie masz kogos w Polsce kto ci moglby przywiezc bo u nas nie sa az takie drogie Edytowane 16 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 15.05.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ale te z tarasu też się otwierają do srodka. Chodzi o to, że jest inne dojście do łazienki w razie czego zawsze można zbic szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.05.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 mam pytanie o wybór kabiny prysznicowej - jakiej firmy kupujecie?Aquaform, ArtWeger,Huppe, Poolspa, Radaway, Pavak, Ronal?czym się kierujecie przy wyborze - chodzi mi o inne cechy niż najniższa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart-ek 16.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ja mam koszyczki pare fotek bylo kilka stron temu a u nas koszyczki i wykorzystanie schodka wewnatrz kabiny pierwsze nie za bardzo mi odpowiada, stale jakies takie nieswierze wrazenie robi na schodki za to miesci sie wszystko i jest bardzo porecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) co masz na mysli mowiac nieswieze wrazenie ? Edytowane 16 Maja 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 16.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 mam pytanie o wybór kabiny prysznicowej - jakiej firmy kupujecie? Aquaform, ArtWeger,Huppe, Poolspa, Radaway, Pavak, Ronal? czym się kierujecie przy wyborze - chodzi mi o inne cechy niż najniższa cena. Ja mam SAMO OPEN SURF - Kabina OPEN SURF B4960 Wygoda plus uroda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) A tu moja mała czarnahttp://images47.fotosik.pl/865/dac45c40e1f9ac51.jpghttp://http://images37.fotosik.pl/818/ea97aa1e7ee37138.jpghttp://images43.fotosik.pl/865/e58a309a2e82a1f6.jpghttp://images45.fotosik.pl/866/f91e9be02a07cda1.jpghttp://images39.fotosik.pl/857/8b4b717bbdab7318.jpghttp://images47.fotosik.pl/865/c3586c8a6c31ffcc.jpghttp://images46.fotosik.pl/812/a68259c11d7aad77.jpg Edytowane 16 Maja 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilpol 16.05.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 a nie masz kogos w Polsce kto ci moglby przywiezc bo u nas nie sa az takie drogie niestety obudziłam się dopiero teraz, a odpowiedz była potrzebna na dziś ehh takie mieszkanie to tyle decyzji, a ja niestety nie należę do zbyt zdecydowanych osób zdjęcie polek helism powędrowały dzisiaj do Pana murarza, zmieniłam tylko położenie, zamiast narożnika, będą takie dwa prostokąty wielkości węższej cegły na dwóch rożnych poziomach pokryte kafelkami. Ciekawa jestem czy mąż ukradnie ten pomysł do swojej łazienki, bo tyle narzekał o moim braku decyzji i pomysłowości w tak prozaicznej sprawie hihihih. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 16.05.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ALUTKA W Jak dla mnie łazienka super, w moim stylu. Gadaj jak na spowiedzi, co to za płytki, zwłaszcza te szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 16.05.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ALUTKA W Jak dla mnie łazienka super, w moim stylu. Gadaj jak na spowiedzi, co to za płytki, zwłaszcza te szare ALUTKA W czekałam, aż wreszcie pokażesz efekt finalny. Super wyszło, magma jest piękna! Dasz radę jakoś całość cyknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.05.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Mnie sie właśnie tez podoba design Paffoni dlatego mocno sie nad tym zastanawiam. Jedyne co mnie martwi to to, ze cały zestaw będzie wkuty pod tynkiem i w razie jakiejs awarii trzeba będzie płytki skuwac. A tego bym nie chciała robic. Znalazlam troche postow na temat Paffoni i jak zwykle zdania sa podzielone. Jedni mówia, ze lipa straszna, ze uszczelki przeciekaja, ze nia ma serwisu a u innym wszystko jest oki. Takze nadal jestem w kropce... A "mój" zestaw wyglada tak : http://www.tanialazienka.com/zdjecia_allegro/zestaw_level.jpg ja jestem z tych zadowolonych - użytuję mój zestaw podtynkowy już 1,5roku mam model Level (prysznicowy podtynkowy i baterię umywalkową - też podtynkową) i Berry (nawannowa i umywalkowa) - jak na razie wszystko w porządku.. i oby tak pozostało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 EMJOT I MEFIKO dziękuję za miłe słowa, mnie tez się podoba a dodam, że sama wszystko wymyśliłam i rozplanowałam więc bardzo mnie ciesza miłe opinie. Najwazniejsz jednak, że jest baardzo funkcjonalna i super się w niej czuję. Płytki to Magma Nowej Gali, struktura natural, szary mam na całym "płytkowym" dole - hol, korytarz, kuchnia i pasaz w salonie od tarasu przez kominek - są rewelacyjne w utrzymaniu czystości i czarny - struktura natural jest świetna, w kuchni nad blatem dałam półpoler - chyba miałam jakieś zaćmienie umysłu albo zmęczenie materiału. To już nie to samo ale tragedii nie ma Co do całości to muszę ściągnąć kolegę z jakimś wypaśnym obiektywem bo moim apoaratem tak wychodzi jak pokazałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 16.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dlaczego nie wzięłabyś już więcej półmatu Ja myślałem, żeby pomieszać trochę tego trochę tego. Ta Nowa Gala bardzo mi się podoba, zastanawiałem się też na kolekcją Paradyża Affron oraz Nord Ceram Loft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Magma półpoler to tak jakby wziąć natural i zacząć szlifować pozostają place natural i placki polerowane co daje efekt 50% natural i 50% poler = półpoler. Co do affronów to brałam kiedyś tam pod uwagę ale jak przeczytałam wątek o utrzymaniu ich w czystości to odpuściłam, bez tego też mam sporo biegania bo dwoje małych dzieci daje w kość a gdy zobaczyłam Magmę to wiedziałam, ze te i żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 16.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ALUTKA W : spowiedzi ciąg dalszy............ co to za umywalka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 16.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź. No właśnie, też mamy 2 letnie dziecko i dopiero się rozkręca w bałaganieniu . Na dole zrobiliśmy łazienkę w Paradyżu Travena Mogano i jest tam tylko prysznic, natomiast na poddaszu chcemy zrobić taką z wanną w stylu SPA właśnie w takiej kolorystyce jak Twoja, tylko bez tych drewnopodobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 agnie-cha umywalka zadje się alveo (?patrzcie dwa tygodnie mieszkam a zapomniałam co mi zaprzątało głowę rok czasu) z allegro i bateria od tego samego sprzedawcy bo nam się spodobała. Trochę się bałam, że będzie drugi prysznic ale jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts