Asia1719502664 11.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 jak dla mnie łazienka jest bardzo elegancka - czy to Tubądzin Braid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 12.09.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 płytki co prawda Tubądzin, ale nazwa to Bosco Wenge i Sasso Crema, przepraszam za ewentualne błędy w pisowni:D miska wisząca i bidet ROCA MERIDIAN-N ... ładne i wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 12.09.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam, moje łazienki powoli powstają... dlaczego tak powoli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 12.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ale z tego co widać to już nie daleko do końca. Wanna świetnie wygląda z tą mozaiką. A powiedz mi czy ten wzór kwiatowy nad oknem jest przyklejany czy malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 12.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Ale z tego co widać to już nie daleko do końca. Wanna świetnie wygląda z tą mozaiką. A powiedz mi czy ten wzór kwiatowy nad oknem jest przyklejany czy malowany? Malowany własnoręcznie ale troszkę mi nie wyszło... jak starczy czasu to jeszcze go poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 12.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Aniula_bl bardzo elegancka łazienka. Prosta, klimatyczna, ponadczasowa i taka... uporządkowana. Mam nadzieję, że nie planujesz jej na siłę zapełnić całą serią kosmetyków i "kurzołapów". Jak dla mnie bomba, a metalowa listwa w niczym mi nie przeszkadza, ba... nawet trochę "ostrzega" przed stopniem. Gratuluję dobrego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Aniula_bl bardzo elegancka łazienka. Prosta, klimatyczna, ponadczasowa i taka... uporządkowana. Mam nadzieję, że nie planujesz jej na siłę zapełnić całą serią kosmetyków i "kurzołapów". Jak dla mnie bomba, a metalowa listwa w niczym mi nie przeszkadza, ba... nawet trochę "ostrzega" przed stopniem. Gratuluję dobrego smaku wow dziękuję bardzo za miłe słowa STEFANY...wiesz co? nie wiem czy widać dokładnie na zdjęciu, ale po prawo od umywalek mam wielką szafę, w której mam zamiar wszystko upchnąć no i szuflady pod umywalkami mają służyć do schowania wszystkiego, co tylko możliwe chcę, żeby widać było tylko szczoteczki do zębów z pastą w komplecie i mydło w płynie - i też się zastanawiam, czy obu nie powiesić i tak na ścianie, żeby mi moich cudnych umywalek nie zagracały. te stare nasze łazienki aż kipiały od nadmiaru kosmetyków - wszystko stało na wierzchu i kolorowo jak na jarmarku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 13.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 szafę oczywiście wypatrzyłam i domyślam się, że będzie to przechowalnia sprzętów łazienkowych włącznie z ręcznikami, papierami itp., ale wiem, że niektórzy lubią mieć jeszcze to i owo pod ręką. Mnie osobiście denerwują zbędne sprzęty bo przypominają mi właśnie stragan z kosmetykami, no i jest to siedlisko kurzu, utrzymanie tego w czystości graniczy z cudem. A tak ścierka i dawaj po blacie, trzy minuty i wszystko lśni. Ja osobiście szczoteczki i pastę też pochowałam do szafek (galeria w podpisie), bo mimo wszystko niewypłukane idealnie szczoteczki są chyba mało atrakcyjne. Generalnie łazienka na wielki +, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 13.09.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam, moje łazienki powoli powstają... dlaczego tak powoli! napisz, proszę, co to za wanna. dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 13.09.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ZZUZAA bardzo klimatyczne te Twoje łazienki lepiej niech powstaja powoli a dobrze niż szybko ale niechlujnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.09.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Żeby nie te dekory przy lustrze, to już gdzieś podobną łazienkę widziałam Ciekawe... A gdzie? Projekt łazienki robiony "na gorąco" w salonie z płytkami i z niczego nie zżynany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 14.09.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 płytki co prawda Tubądzin, ale nazwa to Bosco Wenge i Sasso Crema, przepraszam za ewentualne błędy w pisowni:D miska wisząca i bidet ROCA MERIDIAN-N ... ładne i wygodne Łazienka rzeczywiście niczego sobie, ale ja pozwolę dodać od siebie: nie polecam serii Tubądzin BOSCO obiema ręcami. Fakt faktem mieliśmy kiepskiego glazurnika, dodając do tego te okropne koszmarnie łódkowate płytki wyszedł koszmar - akurat u nas w wydaniu BOSCO crema (nawiasem mówiąc chyba już wycofane bo na stronie producenta nie widziałam). Mam nadzieję, że seria sasso trochę lepiej im wyszła, bo jasne fugi w łazience po kilku miesiącach użytkowania, na tych górach i dolinach myje się koszmarnie. Jeszcze raz odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 14.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A nam po siedmiu miesiącach mieszkania przybyły takie sprzęciorki w łazience na dole:http://foto3.m.onet.pl/_m/625321abb296eb30f6c91016364c5e43,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/9aac7a7b8b135a8f9319c3d8f482c54e,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/ab36cacb6c41f2cc977bc0297e7627d5,10,19,0.jpg Czyli pojawił się uchwyt na papier i reling na ręczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 15.09.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Czy jest jakiś osobny wątek naszych dla projektów łazienkowych czy to tenże właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 15.09.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Czy jest jakiś osobny wątek naszych dla projektów łazienkowych czy to tenże właśnie? Jest wątek w pod-forum "Projektowanie wnętrz" -> Projekt łazienki - wizualizacje. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.09.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 chodzi o dobranie kolorów ręczników i chodniczków do tej łazienki pomożecie??? Piękna . Faktycznie - każdy kolor się obroni - byle byłby jednolity. Co jakiś czas, dla odmiany można zmienić kolorystyczny aranż. Ja zaczęłabym od oliwki (coś podobnego jak wisi na zdjęciu z prysznicem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ciekawe... A gdzie? Projekt łazienki robiony "na gorąco" w salonie z płytkami i z niczego nie zżynany Annja, u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 16.09.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Annja, u mnie Faktycznie trochę podobne Na ścianach dokładnie te same płytki, tylko podłoga trochę inna. U Ciebie płytki są chyba prostokątne, a ja mam 60x60, ale kolor i faktura tych płytek też takie same. Ale mamy inną armaturę, baterie, układ, ja mam dodatkowo mozaikę i dekory przy lustrze... Ale co do zasady łazienki rzeczywiście podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.09.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam, moje łazienki powoli powstają... dlaczego tak powoli! Piękne te Twoje łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakaga 21.09.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A może ktoś zna pochodzenie tych płytek na podłodze i na ścianie z oknem? [ATTACH]73300[/ATTACH] też chciałabym wiedzieć, więc ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts