gahan 30.12.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 oczywiście,że koło style:-) zakręcona jestem:-) mam taką samą w swojej łazience i też się zastanawiam właśnie na umywalką ikeowską, stąd moje pytania.Czy jesteś zadowolona z tej umywalki? A odcienie bieli pasują, bo wydaje mi się,że biel miski ustępowej jest lekko żółtawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 30.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 W sumie jestem zadowolona, choć użytkuję ją sporadycznie. Odcienie bieli są minimalnie różnie i jak słusznie zauważyłaś miska jest minimalnie bardziej żółtawa. Rozmawiałam w kilku sklepach na ten temat i powiedzieli mi, że nawet tej samej firmy mogą się nieznacznie różnić, bo to zależy od wypalania... nie znam się ale może faktycznie tak jest. Posłuchałam więc maksymy mojej znajomej: GŁUPI NIE ZAUWAŻY A MĄDRY POMYŚLI, ŻE TAK MUSI BYĆ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 30.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 dzięki eleuteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calipso 30.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 W sumie jestem zadowolona, choć użytkuję ją sporadycznie. Odcienie bieli są minimalnie różnie i jak słusznie zauważyłaś miska jest minimalnie bardziej żółtawa. Rozmawiałam w kilku sklepach na ten temat i powiedzieli mi, że nawet tej samej firmy mogą się nieznacznie różnić, bo to zależy od wypalania... nie znam się ale może faktycznie tak jest. Posłuchałam więc maksymy mojej znajomej: GŁUPI NIE ZAUWAŻY A MĄDRY POMYŚLI, ŻE TAK MUSI BYĆ ... Faktycznie biel bieli nie jest równa. Łatwo to zauważyć szczególnie w sklepie gdzie stoją koło siebie modele róznych firm. Ja mam ceramikę z Cersanitu i jestem bardzo zadowolona bo oni mają swój własny odciń bieli i faktycznie jest jakby "bielsza" niż inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mam też w planach tę miskę wc - będę się jej baczniej przyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 31.12.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Mam też w planach tę miskę wc - będę się jej baczniej przyglądać . Jeśli chodzi o miskę Koło Style, to mogę Ci chętnie oddać moją. Jest beznadziejna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.12.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o miskę Koło Style, to mogę Ci chętnie oddać moją. Jest beznadziejna. kolo ostatnio jest beznadziejne, tez przymierzam sie do wymiany umywalek i wc. jakosc jak chinszczyzna niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.01.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Mnie nawet nie chodzi o jakość ceramiki (bo tego jeszcze stwierdzic nie mogę, za krótko muszla jest zainstalowana), ale o dwa inne aspekty:- problem z deską wolnoopadającą (już rozwijałam temat: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182385-Ko%C5%82o-STYLE-problem-z-desk%C4%85-wolnoopadaj%C4%85c%C4%85 )- złe wyprofilowanie muszli (niestety prawie zawsze zostają brudne ścianki) - też juz w przytoczonym wątku o tym pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Asizo Bardzo dziękuję za cenną informację. Szkoda, bo bardzo podoba mi się jej kształt. Muszę zatem zmienić wybór. Do jednej łazienki chciałam Koło Ego, a do drugiej właśnie Style. Echh i znowu od nowa . A może coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.01.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Julianna, nie ma sprawy. Po prostu dzielę się moimi spostrzeżeniami i odczuciami. Mnie też się właśnie kształt spodobał i cena Początkowo chciałam Roca Meridian-N. Ale postanowiłam zaoszczędzić... Grrr. I teraz mam. Na szczęscie na razie z łazienki bardzo mało korzystamy. Pewnie kiedyś zmienię tę głupią miskę, bo łazienka ma być córek i nie wyobrażam sobie przede wszystkim tego mycia za każdym razem. W dolnej łazience mam jakąś starą najzwyklejszą, jeszcze montowaną przez pierwszego własciciela miskę i jest genialna w porównaniu z tą Style (tzn. prawie się nie brudzi, wszystko sobie ładnie spływa) A w Style zatrzymuje się na "półpiętrze" i bez szczotki ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 czy ktoś z forumowiczów ma zrobioną łazienkę w kolekcji PARMA z Ceramiki Tubądzin i mógłby się podzielić swoją opinią co do tych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 03.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Asizo Bardzo dziękuję za cenną informację. Szkoda, bo bardzo podoba mi się jej kształt. Muszę zatem zmienić wybór. Do jednej łazienki chciałam Koło Ego, a do drugiej właśnie Style. Echh i znowu od nowa . A może coś polecacie? Julianna, ja też celowałam w koło style do dolnej łazienki - kształt bardzo mi się podoba, no i .... kupiłam !!! A co tam - będę częściej ze szczotką się przyjaźnić Do górnej łazienki celuję w Roca dama senso. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Może wiecie co to za producent? Made in Italy Jeszcze zdjęcia płytek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.01.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Julianna, nie ma sprawy. Po prostu dzielę się moimi spostrzeżeniami i odczuciami. Mnie też się właśnie kształt spodobał i cena Początkowo chciałam Roca Meridian-N. Ale postanowiłam zaoszczędzić... Grrr. I teraz mam. Na szczęscie na razie z łazienki bardzo mało korzystamy. Pewnie kiedyś zmienię tę głupią miskę, bo łazienka ma być córek i nie wyobrażam sobie przede wszystkim tego mycia za każdym razem. W dolnej łazience mam jakąś starą najzwyklejszą, jeszcze montowaną przez pierwszego własciciela miskę i jest genialna w porównaniu z tą Style (tzn. prawie się nie brudzi, wszystko sobie ładnie spływa) A w Style zatrzymuje się na "półpiętrze" i bez szczotki ani rusz. A jak ta kwestia wygląda w Meridian-N? Nie ma problemu? Bo u teściów jest taka miska i szlag mnie trafia jak mam tam skorzystać. W domu wszystko trafia tam gdzie powinno, a w tej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 03.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 nie bardzo wiem o co chodzi w tym meridianie n czy az tak mały jest? szczególnie jeśli chodzi o compacto temat ten mnie interesuje... bo nie rozumiem z czym jest problem że niektórzy tak narzekają na kible... nie można usiąść jak na normalnym klopie?...przecież są jakieś standardy nawet przy małych wc wiec jak mozna mieć problemy z trafieniem ... może być kibelek utrudniający życie tzn. zakamarki, zakrecenia i owszem jest wtedy wiecej sprzatania, ale na co można jeszcze narzekac w wucecie???nie pojmuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 06.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam, Przeglądałam ten wątek już milion razy, zapisałam co wpadło mi w oko ale nie napisałam czyje Błagam czyje to są łazienki, chodzi mi głównie o rodzaj płytek. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamac 06.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 bedziowniki - ta druga łazienka (szara z fioletowymi ręcznikami ) to ze strony 322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Druga łazienka to Reni1980. Więcej znajdziesz w wątku "Nasz domek":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aga i ja łazienkę Reni poznałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 09.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 a pierwsza tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-%C5%81AZIENKI-NASZE-!!!!!!&p=4424979#post4424979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts