f.5 14.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ale z jakiego typu dyskusjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 14.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) długo mnie nie było marmur -perlato olimpo odpowiedź po latach ..... bardzo rzadko wchodzę na forum. Przepraszam a jak już wchodzę to prowadzę złego typu dyskusję brak wprawy Edytowane 14 Lutego 2012 przez InneMeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 15.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Np. czy Inne Meble zamyka sklep i czy handluje tym, czy innym towarem itp. Temat wątku to "Łazienki nasze" i można tu podyskutować na temat łazienek Inne Meble.I to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 15.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Np. czy Inne Meble zamyka sklep i czy handluje tym, czy innym towarem itp. Temat wątku to "Łazienki nasze" i można tu podyskutować na temat łazienek Inne Meble. I to by było na tyle. no wybacz helsim jeszcze nikt mnie nigdy tak nie strofował za tak mały OT w temacie Miałem ochotę zapytać to uczyniłem to , wszak wykonuje parę elementow z cegły i ten temat mnie interesuje ogromnie wykonujac mały element z cegły ręcznie formowanej nie musiałem zamawiac transportu za ponad stówę tylko podjezdzałem do Katowic po parenaście płytek dlatego to pytanie Mysle ze pytanie moje było na miejscu - uzyskałem też stosowną odpowiedz czyli to do czego słuzy forum. serdecznie pozdrawiam w ten sniezny dzien Edytowane 15 Lutego 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.02.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Przeczytałam cały wątek w poszukiwaniu inspiracji dla moich łazienek i wnioski jakie wysunełam sa takie:Większość łazienek jest w szarościach z dodatkiem drewna lub biało-beżowe,ewentualnie czarne.Oczywiście niektóre są fantastyczne jednak już tyle się na nie napatrzyłam że poprostu zrobiło sie nudno.Ciekawa jestem czy ktoś ma łazienkę taką nieoklepaną (chodzi o kolory) coś w odcieniu fioletu,żółci czy zieleni,chętnie zerknęłambym na taką,bo ja lubię żywe kolory,oczywiście z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja miała łazienkę niebieską, potem zieloną.Na całe szczęście mam teraz szarą i jeszcze przez 2 lata mi się nie znudziła, co więcej, zawsze jak do niej wchodzę, myślę sobie, fajnie ją urządziliśmy Wątpię czy kiedyś jeszcze zrobię kolorową, one się bardzo szybko nudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka49 15.02.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 To mo może i ja pokaże swoje łazienki z dwoch różnych swiatów:) nie wiem jak wyjdą te zdjęcia, bo jeszcze nigdy nie umieszczałam na forum...ale zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 15.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 kinka, u nas jest kremowa z powiedzmy granatowym dekorem, ultramaryna taka. płytki to majolika, możesz w necie zobaczyć. wstawiłabym zdjęcie, ale chyba poczekam na ramy do luster i szafkę pod umywalkę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 15.02.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kinka - poszukaj jeszcze w poszczególnych dziennikach. Nie zawsze osoby mające swoje dzienniki wrzucają łazienki również tutaj a tylko prezentują u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Może sprostuje to co napisałam,nie chodzi mi o to aby łazienka była cała żółta,czy niebieska,szarość jest ok,tylko niech ona bedzie połączona z jakimś intensywnym ciepłym kolorem,bo sama szara łazienka przypomina mi zimną piwniczkę i wszystkie te łazienki są tak jakby na jedno kopyto.Czy w sklepach nie ma innych kolorów płytek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja dałam bordowe meble i dodatki, moim zdaniem wystarczy koloru: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/KWNT4THxpaJ4sHK8MB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 kinka, pare stron wczesniej jest super lazienka energetyczna zielona plus dzieciowa teczowa lazienka marjelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 15.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A mi się wydaje,że była gdzieś w środku wątku łazienka szara z elementami żółtymi...mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 15.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kinka, a mnie się wydaje, że forum łazienkowe idzie w dobrym kierunku. Szary, biały i beżowy to idealna baza łazienkowa. Jeśli lubisz kolory-umieść je w dodatkach, które bardzo łatwo i bez żalu zmienić na inne, gdy kolor już Ci się znudzi. Kolorowe płytki fajnie wyglądają w katalogu, ale myślę, że bardzo szybko się nudzą i męczą wzrok A wymienić płytki po 4 latach...trochę zachodu z tym będzie. Ja np. planuję dzieciową łazienkę białą, zaszaleję z kolorem ale właśnie w dodatkach- jakaś limonkowa rama lustra, ręczniki, dywanik, ewentualnie szafka pod umywalką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Myślę tak samo. Znudziły mi się kolorowe. Szara, biała baza plus kolor to lepszy pomysł np. taka: (pomalować zawsze można na dowolny kolor, do szarego prawie wszystko pasuje) http://arch.blox.pl/resource/kolorowa_lazienka_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.02.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Przeczytałam cały wątek w poszukiwaniu inspiracji dla moich łazienek i wnioski jakie wysunełam sa takie: Większość łazienek jest w szarościach z dodatkiem drewna lub biało-beżowe,ewentualnie czarne.Oczywiście niektóre są fantastyczne jednak już tyle się na nie napatrzyłam że poprostu zrobiło sie nudno.Ciekawa jestem czy ktoś ma łazienkę taką nieoklepaną (chodzi o kolory) coś w odcieniu fioletu,żółci czy zieleni,chętnie zerknęłambym na taką,bo ja lubię żywe kolory,oczywiście z umiarem. Miałam już łazienkę niebieską, teraz mam drugą beżową, teraz czas na szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A ja jeszcze beżowej, brązowej ładnej łazienki nie widziałam. Chyba nie lubię tego koloru na płytkach, bo już szary połączony z drewnem jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 planuję dziecięcą aązienkę białą (płytki vivido/vivida paradyża) z dodatkami zieleń/turkus lub fiolet. mają tam fajne dekory i płytki w tych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asica26 16.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Sorki, że dopiero dzisiaj, ale nie zauważyłem, że ktoś się zainteresował moją malutką łazieneczką Siedzisko zrobił nam pan tak, że najpierw na podłogę dał piankę dylatacyjną, tak żeby miało możliwośc pracować (tak mi to tłumaczy mój mąż ), potem są bloczki z prefabetu przymurowane do ściany, na końcu zostało zazbrojone do ściany, zaszałowane i zalane betonem siedzisko razem z taką samą warstwą na tych bloczkach. No i oczywiście kabina jest przykręcona do ściany powstałej z zabudowania geberitu do samej góry i ta półeczka jest dokładnie na taką głębokośc jaką uzyskaliśmy przez to przesunięcie. Mam nadzieję, że jasno to opisałam, jaky co to pytaj Pozdrawiam Witam i pięknie dziękuję Czeka mnie remont maleńkiej łazienki (1,7x1,7) , więc szukam inspiracji i pomysłów Twój najprawdopodobniej znajdzie się u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 16.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Femmee Piękna łazienka, ciepła i elegancka jednocześnie. Co masz na podłodze? Wygląda super! Dzięki Na podłodze mam Woodentic Ochra. Ten mniejszy rozmiar. Sprawdza się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts