nutria 19.02.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pytanie w sumie nie do mnie, ale skoro wiem to powiem Te dekory to kolekcja Harion Tubądzin, też ją mam, tyle że bez dekorów. Pozwolę sobie wkleic prezentowaną łazienkę przez MagdęWojtka z tymi właśnie dekorami Bardzo Ci dziękuję Stefany! a łazienka , która wkleiłaś jes przepiękna:) chyba zdecyduję się na te dekory o ile nie sa potwornie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_bw 19.02.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Dziekuje za odpowiedz nt. plytek Nowa Gala Signum. Bralam je pod uwage jako alternatywe do plytek Refin - seria Eko-logic (kolory grigio i bianco), ktore pierwotnie mielismy wybrane (wiadomo - koszty). Ale z tego co piszesz i innych opinii, ktore znalazlam w internecie, chyba nie ma co na tym oszczedzac. Bo jesli mam za kazdym razem, kiedy bede sprzatac lazienke, zalowac wyboru, to chyba nie warto A przy okazji, czy dobrze kojarze, ze ktos na forum pokazywal swoja lazienke z plytkami Eko-logic grigio? Jesli tak, podpowiedzcie prosze, czyja to byla lazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 19.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nutria super tanie te dekory nie są, ok. 70 - 80 zł jedna sztuka, także zrobienie sobie całej ściany to jednak wydatek ale jaki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Przeczytałam cały wątek w poszukiwaniu inspiracji dla moich łazienek i wnioski jakie wysunełam sa takie: Większość łazienek jest w szarościach z dodatkiem drewna lub biało-beżowe,ewentualnie czarne.Oczywiście niektóre są fantastyczne jednak już tyle się na nie napatrzyłam że poprostu zrobiło sie nudno.Ciekawa jestem czy ktoś ma łazienkę taką nieoklepaną (chodzi o kolory) coś w odcieniu fioletu,żółci czy zieleni,chętnie zerknęłambym na taką,bo ja lubię żywe kolory,oczywiście z umiarem. jedną mam oklepaną biało-czarną a druga - rodzinna - kolorowa - turkusy brązy i pudrowy róż, swietnie się czuję w obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Patifrati - co to za płytki (te pionowe paski) masz koło szafki? szukam właśnie inspircji n moją górną łazieneczkę ze skosami i te paski, przynajmniej na zdjęciach wyglądają jak trochę styl retro. Bardzo fajne co do szafki - moim zdaniem wyszła bardzo fajnie z tymi białymi drzwiami podobny efekt mozna uzyzkac nacinajac plytke, co zdecydowanie taniej wyjdzie niz kupno dekorow w swojej lazience mam mniej naciec, ale zapewne wszystko jest do zrobienia ps. dodam ze to nowa gala signum i jestem z nich MEGA ZADOWOLONA. i prawie nie trzeba ich myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patifrati 20.02.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Patifrati - co to za płytki (te pionowe paski) masz koło szafki? szukam właśnie inspircji n moją górną łazieneczkę ze skosami i te paski, przynajmniej na zdjęciach wyglądają jak trochę styl retro. Bardzo fajne co do szafki - moim zdaniem wyszła bardzo fajnie z tymi białymi drzwiami Lilo to plytki juz ponacinane caesar seria reflex http://www.aubreyflooring.com/tiles/23022/Tile/Caesar%2BTile/Reflex%2BTile/Reflex%2BTile%2BStave%2BMosaic%2B12%22%2BX%2B18%22%2B-%2BGrey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 20.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A to moja górna łazienka, ciekawa jestem, co o niej myślicie. http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/lazienka-gr.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/lazienka2gr.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/lazienka6r.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/lazienka7r.jpg?w=600 http://aranzacjawnetrz.files.wordpress.com/2010/06/lazienka3r1.jpg?w=600 Jeeeeeee! W koncu lazienka z charakterem, jaki JA lubie (zeby nie urazic reszty ktora lubi inny styl o innym charakterze). Piekna, prosta, efektowna, konsekwentna, ciepla, taka co za 5 lat nadal bedzie tak samo "modna" Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilo82 20.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Lilo to plytki juz ponacinane caesar seria reflex http://www.aubreyflooring.com/tiles/23022/Tile/Caesar%2BTile/Reflex%2BTile/Reflex%2BTile%2BStave%2BMosaic%2B12%22%2BX%2B18%22%2B-%2BGrey super - wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilo82 20.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 podobny efekt mozna uzyzkac nacinajac plytke, co zdecydowanie taniej wyjdzie niz kupno dekorow w swojej lazience mam mniej naciec, ale zapewne wszystko jest do zrobienia ps. dodam ze to nowa gala signum i jestem z nich MEGA ZADOWOLONA. i prawie nie trzeba ich myc jaaa jaka ładna łazienka!!! ostatnio jakiś wysyp takich gustownych przemyslanych łazienek się tu pojawił. wiesz - śmiesznie - łazienka ma bardzo podobny charakter do naszej planowanej dolnej szara, drewniana na podłodze - jedynie płytki pod prysznicem chcemy mieć białe cegiełki kaflowe. a powiedz jakie masz płytki na podłodze? wyglądają bardzo elegancko ja myślałam o tubądzinie sabbia, ale poczytałam fora i to jakaś porażka jest podobno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 jaaa jaka ładna łazienka!!! ostatnio jakiś wysyp takich gustownych przemyslanych łazienek się tu pojawił. wiesz - śmiesznie - łazienka ma bardzo podobny charakter do naszej planowanej dolnej szara, drewniana na podłodze - jedynie płytki pod prysznicem chcemy mieć białe cegiełki kaflowe. a powiedz jakie masz płytki na podłodze? wyglądają bardzo elegancko ja myślałam o tubądzinie sabbia, ale poczytałam fora i to jakaś porażka jest podobno.... dziekuje lazienka jest juz 'stara' i nie raz goscila na forum a na podlodze mam castelvetro misingi kolor akiato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlen7 21.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam, na podstawie tej łazienki projektowałam swoją, z białymi płytkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 21.02.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Winniczka ostatnio prawie się nie udzielam na forum, ale teraz muszę Mega łazieneczka, garulacje:) hehe, dopiero po czasie zorientowałam się, ze ta łazienka była prezentowana jakieś 200 stron temu... ale wciąż BARDZO ŁADNA:) Edytowane 21 Lutego 2012 przez dorben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 25.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witam Wszystkich:) Właśnie zaczynam urządzanie swojego domu i mam do Was wielką prośbę... Mianowicie gdzieś kiedyś trafiłam na zdjęcie na którym bardzo podobają mi się płytki i nie mam pojęcia gdzie mogę takie kupić/z jakiej firmy są... może ktoś z Was je kojarzy? Chodzi mi o te ciemne na ścianie. Pozdrawaiam http://i39.photobucket.com/albums/e184/julitaaaaaaa/9229150_9.jpg To na 100% Corten firmy Tau Ceramica, są boskie, bardzo praktyczne, super Na ścianach jest corten tau beige, na obudowie corten A kosztują od ok. 140 zł/m2, mozaika 75 zł sztuka 30x30 cm , inne wymiary to 30x60 i 60x 60 oraz dekory. [ATTACH=CONFIG]100689[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]100691[/ATTACH] p.s. pytanie powinno być w innym wątku, ale spoko, skoro wiem bardzo podobne i tańsze są płytki Ceramika marconi Loft http://forum.muratordom.pl/showthread.php?91808-p%C5%82ytki-marconi-gold/page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 25.02.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 tak paradyż tender viola też boję się pionów płytka ma 97 cm na 32 dzięki wielkie za odpowiedż poziom bo on ci optycznie poszerzy te waska sciane z lustrem Bo domyslam sie ze wejscie masz na wprost tego lustra? polozenie w poziomie sprawi ze calosc bedzie sie wydawala kwadratowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 25.02.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 to na 100% corten firmy tau ceramica, są boskie, bardzo praktyczne, super na ścianach jest corten tau beige, na obudowie corten a kosztują od ok. 140 zł/m2, mozaika 75 zł sztuka 30x30 cm , inne wymiary to 30x60 i 60x 60 oraz dekory. boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 26.02.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam Wszystkich:) Właśnie zaczynam urządzanie swojego domu i mam do Was wielką prośbę... Mianowicie gdzieś kiedyś trafiłam na zdjęcie na którym bardzo podobają mi się płytki i nie mam pojęcia gdzie mogę takie kupić/z jakiej firmy są... może ktoś z Was je kojarzy? Chodzi mi o te ciemne na ścianie. Pozdrawaiam http://i39.photobucket.com/albums/e184/julitaaaaaaa/9229150_9.jpg Mam te kafle w swojej łazience. Kupowałam je w czerwcu. Mam 3-4 m2 do odsprzedania. Mogę Ci podac namiary gdzie kupowałam. Kontakt jest bezposrednio do dziewczyny, która też robi projekt gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 26.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a oto nasze szalone maleństwo - łazienka teoretycznie gościnna, ale z zasadzie na co dzień mojego faceta jego kolory, jego płytki, cała koncepcja zresztą jeszcze do końca nie wykończona, bo np. drzwi nie obrobione, brak gniazdek i żarówek w oświetleniu koło lustra, kabina w połowie montażu i jeszcze w kątku koło kibelka stolarz ma dorobić małe półeczki:lol2: wiem... wiem, że ko klitka i brak na przykład miejsca na powieszenie ręczników po kąpieli do wyschnięcia, ale sobie będziemy jakoś radzić jak myślicie, wyszła nam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vouga 26.02.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedź. piu właśnie na marconi się zdecydowałam bo faktycznie są bardzo podobne a dużo tańsze:) I już leżą na budowie i czekają na montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 26.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aniulka bl, łazieneczka na dole jest piekna i energetyczna. Powiedz proszę co to za kamień jest w holu na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 26.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedź. piu właśnie na marconi się zdecydowałam bo faktycznie są bardzo podobne a dużo tańsze:) I już leżą na budowie i czekają na montaż a pewnie, że nie ma co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts