nazwa12 13.03.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 mam rogową, w oryginalnej obudowie ciężko ustawić ją tak żeby nie było szpar i zeby nie skrzypiała poza tym - dzieciaki umazały mi ją ....hmmm...dziobem kaczki gumowej, czerwonym, zostały takie ślady ze nie wiem czym je wyczyszczę ale ogólnie polecam, uwielbiam bąbelkowe kąpiele to spróbuj te ślady wyczyścić magiczną gąbką,ja już wiele takich zabrudzeń pozbyłam się tą gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 mi zdecydowanie podoba się molo do prysznica P.S. Tutaj pokazujemy gotowe lub w trakcie łazienki (zdjęcia realne) a nie wizualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A to wersje z "molo" do prysznica No więc teraz która wersja? [ATTACH=CONFIG]106149[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]106150[/ATTACH]A to drewienko pod wc wyglada swietnie...tylko z 'molo' to juz za duzo, jak na moj gust oczywiscie i faktycznie...trzeba sie przeniesc do watku z projektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 13.03.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Zuzia17 zastanawiam się pomiędzy Paradyżem Woodentic kolor Beige a Ceramiką Pilch kolekcja Capri kolor Szary lub Beż. Brat ma Pilcha i jest bardzo zadowolony. Mieszkając rok w domku wiem, że warto szukać tego co nie tylko ładne ale i praktyczne. No i do tego w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalipso30 14.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam Was, ja również się miotam z podłogą...do łazienek zdecydowałam się na cisa-drewnopodobne, wyglądaja łudząco jak drewno...do tego nie widać pikseli jak w wielu innych, ładna i w miarę podobno jest również novabell eco dream... za to moze podpowiecie co polozyc w kuchni i przedpokoju...gres, terakota? szukam czegos w szarosciach-spodobala mi sie pamesa leptis ale nie wiem jaka jest w uzytkowaniu...nie chce latac ciagle z mopem...moze cos polecicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.03.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 queene skrzypienie na pewno jest spowodowane tym, że nie ma stałej obudowy na zasadzie ścianki i na niej płytek, tylko jest akrylowy, chybotliwy panel my na ekspozycji i w magazynie wanny, które mają tego typu powierzchowne rysy, czyścimy mokrą szmatką i delikatnie pastą polerską okrężnymi ruchami (taką jak do lakieru samochodowego) schodzi absolutnie wszystko BEZ ŚLADU, nawet pod słońce patrząc i nie ma po tym rys na akrylu a zarysowania wyczuwalne polerujemy papierkiem ściernym "1000" na mokro - też takim jak do lakierki samochodowej no i to samo się tyczy asortymentu jak WC i umywalki, bo czasem się lekko przesunie ceramiczną umywalką po drugiej i się robi powierzchowna lekka, czarna rysa to ją też tą pastą polerską i śladu nie ma A jaką pastę polerską polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kalipso ja mogę polecić szare płytki 60x60 Titan Gris, chyba Halconu. Można kupić w necie, dobrze się czyszczą, glazurnik też chwalił, że barwione w masie, ciężkie i rektyfikowane brzegi. Jak wyglądają możesz u mnie w dzienniku zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 15.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Stoję nad dylematem czy kupić kabinę firmy Radaway (Premium plus - rozszuwane drzwi) czy Sanplast (model vera - uchylne drzwi)Mogę mieć tylko kabinę półokrągłą przyściennąKtórą wybrać????. z góry dzięki za cenną wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalipso30 15.03.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Venus_m dzieki jak dla mnie są bomba...jednak mój M szuka czegos innego...czegos bardziej przypominającego kamień-ala spękania, rysy itd...oczywiscie na powierzchni, broń boże żadne wgłebienia, dziurki wrrr... więc musimy isć na kompromis może jeszcze ktoś cos poleci...bardzo nam się podobaja leptisy pamesy ale nie wiem jakie sa w uzytkowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.03.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam Was, ja również się miotam z podłogą...do łazienek zdecydowałam się na cisa-drewnopodobne, wyglądaja łudząco jak drewno...do tego nie widać pikseli jak w wielu innych, ładna i w miarę podobno jest również novabell eco dream... za to moze podpowiecie co polozyc w kuchni i przedpokoju...gres, terakota? szukam czegos w szarosciach-spodobala mi sie pamesa leptis ale nie wiem jaka jest w uzytkowaniu...nie chce latac ciagle z mopem...moze cos polecicie... KAlipso, z szarych płytek przypominających kamień to te są fajne Casalgrande Padana seria Meteor (kolory grigio i nero). Wybrałam je do łazienki. Są w formacie 60x60 i 30x60. Tak wyglądają (jeszcze nie położone): http://img683.imageshack.us/img683/804/dsc1836v.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img855.imageshack.us/img855/7736/dsc1837w.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img215.imageshack.us/img215/9301/dsc1839q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 15.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A jaką pastę polerską polecasz? w sumie jakąkolwiek pastę polerską kupisz, to będzie dobrze:D my kupujemy w sklepie z lakierami samochodowymi, a dziś się nawet przypatrzyłam, że moi pracownicy od niedawna używają papieru na wodę "2000" czyli drobniejszego niż jeszcze rok temu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 15.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Stoję nad dylematem czy kupić kabinę firmy Radaway (Premium plus - rozszuwane drzwi) czy Sanplast (model vera - uchylne drzwi) Mogę mieć tylko kabinę półokrągłą przyścienną Którą wybrać????. z góry dzięki za cenną wskazówkę. JA bym wybrała Sanplast ze względu na moją osobistą sympatię do tej firmy i sentyment, bo długo już tym handlujemy i wszystko jest ok no i ja osobiście wolę otwierane drzwi od kabiny, niż przesuwne na rolkach, bo rolki i prowadnice z czasem zachodzą kamieniem i ciężko się to czyści, a do zawiasów woda nie ma dostępu ale to tylko moje odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 16.03.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 bo długo już tym handlujemy i wszystko jest ok A modelem Kab.nat. KPP2DJ/VE-100-S biewW0 to również handlujesz? to może prześlesz mi ofertę na prv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.03.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) Potwierdzam co napisała asizo Casalgrande Meteor cudowne!! Sama je rozważałam, niestety odpadły z powodu ceny A Nowa Gala Signum? Ja mam Magmę i pomimo nierównej powierzchni nie zbiera się brud w załomach a efekt świetny. Edytowane 16 Marca 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia17 16.03.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 StefanyDziękuję za odpowiedź. Nie widziałam tych płytek nigdy, są bardzo ładne, najbardziej podoba mi się beż i ochra. Wizualnie dają dobry efekt drewnopodobny? I ta cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 16.03.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Venus_m dzieki jak dla mnie są bomba...jednak mój M szuka czegos innego...czegos bardziej przypominającego kamień-ala spękania, rysy itd...oczywiscie na powierzchni, broń boże żadne wgłebienia, dziurki wrrr... więc musimy isć na kompromis może jeszcze ktoś cos poleci...bardzo nam się podobaja leptisy pamesy ale nie wiem jakie sa w uzytkowaniu... ja polecam Mistrala Paradyża, mam tym wyłożoną kuchnie, hol, wiatrołap, i łazienke. Ma własnie taką fakturę jak mówisz. I jakościowo są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 16.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Zuzia nie oczekuj od tych płytek, że będą nie do odróżnienia z drewnem ale ja mieszkając rok w domku przekonałam się, że na pewne rzeczy się naprawdę nie zwraca uwagi. Ogólny efekt tych płytek jest fajny, mój brat ma i sobie chwali. Rozmawiałam ze sprzedawcami w salonie firmowym Pilcha(ok. 5 km od mojego domu) i twierdzą, że te płytki robią furorę w Czechach, oni całe domy tym wykładają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 17.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Zuzia nie oczekuj od tych płytek, że będą nie do odróżnienia z drewnem Moje są Wzór niepowtarzalny, brak pikseli. Poza różnicą w "usłojeniu" różnią się też wybarwieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutria 17.03.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 ja polecam Mistrala Paradyża, mam tym wyłożoną kuchnie, hol, wiatrołap, i łazienke. Ma własnie taką fakturę jak mówisz. I jakościowo są super Ja właśnie zamówiłam mistrala grafitowego do łazienki. W jakim kolorze masz tego Mistrala i czy możesz zamieścić jakieś zdjęcia:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) Pochwalę się nasz ą łazienk ą Konstruktywna krytyka mile widziana. Jest to łazienka w domu remontowanym, mielimy ograniczone możliwosci zmiany ustawienia. Oczywiście jeszcze jest kilka łatwo widocznych rzeczy do skończenia, m.in.pozbycie się pozostalosci po lokatorach na szybach i wstawienie jasno-szarych roletek w oknach. Lazienk ę używamy od ponad 3mies i jestesmy z niej zadowoleni. Fugi: czarna na czarnych płytkach, jasno szara na płytkach szarych. Widok na łazienke z korytarza: http://img443.imageshack.us/img443/2419/lazienka4p.jpg Cześć umywalkowa http://img641.imageshack.us/img641/4334/lazienka14.jpg Kibello i pasek z otoczaków (baaardzo mi sie on podoba ) http://img607.imageshack.us/img607/5125/lazienka11.jpg Cześć wannowo-prysznicowa. http://img837.imageshack.us/img837/9486/lazienka23.jpg A teraz oddaje sie na pożarcie Podziekowania dla dziewczyn ktore byly badzo pomocne przy wyborach! Edytowane 18 Marca 2012 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts