Venus_m 25.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aniula dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 26.02.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Kamiku - łazienka teraz modna (nie mój styl) ale "męczy" mnie ten żółty sufit... Do czego on pasuje?! Sufit nie jest zolty Jest bialy + mleczna pleksi na calej dlugosci, ktora jest elementem oswietlenia lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 26.02.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Podejrzewam, że sufit jest biały tylko ledy we wnęce ciepłe i przy lampie błyskowej taki efekt wyszedł. Ale mogę się mylić . Dokladnie pod pleksi sa ledy, kolor 'cieply bialy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 26.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 kamiku Co to za bateria przy umywalce w szarej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sufit nie jest zolty Jest bialy + mleczna pleksi na calej dlugosci, ktora jest elementem oswietlenia lazienki Dzięki, teraz już się nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasborowik 26.02.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Kochani jak to jest z oznaczaniem baterii? Słyszałam, że jest jakaś różnica. Normalnie najbardziej oszczędne produkty to A++. Koleżanka jednak twierdzi, że w przypadku baterii najbardziej oszczędna jest ta z oznaczeniem Z. Jaka jest prawda? Racja ) Najbardziej ekologiczna armatura oznaczona jest literą „Z”. Baterie, które mają symbol „A” charakteryzują się już mniejszą oszczędnością. Wiem to, bo sporo na ten temat czytałem, kiedy kilka miesięcy temu robiłem generalny remont mieszkania. Są też również baterie oznaczone symbolem „B”, „C” i „D”. Te bardziej nadają się do wanny, gdzie zależy nam na tym, żeby jak najszybciej ją napełnić wodą. Tobie poleciłbym piękną bezdotykową Viendę firmy Oras - właśnie taką zamontowałem w swojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 26.02.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ORASa bardzo polecam i to nie jest żadna reklama:D POLSKĄ produkcję należy promować i wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 27.02.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kochani - trzy prośby mam:) 1. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wanną Poolspa Linea i może powiedzieć czy jest wygodna? Nie mam możliwości sprawdzenia a podoba mi się kształt. Ewentualnie polećcie proszę jakąś inną wannę prostokątną o długości 180cm. 2. Oświećcie mnie proszę - na czym polega system przelewowy (czy jakoś tak) w wannie??? 3. Na jakiej wysokości od krawędzi umywalki powinno się montować baterię podtynkową? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.02.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 1. nie wiem nic o wygodzie tej wanny2. system przelewowo odpływowy, bo pewnie to masz na myśli to system kiedy wanna nalpełniana jest przez korek. w korku jest otwor - wylewka.3. ja montuje 20cm 25cm nad umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 27.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) O wspomnianej wannie nic nie wiem. Mam natomiast poolspa vita i jestem z niej zadowolona. Mam na myśli wygodę i jakość akrylu.Do domu, w którym jeszcze nie mieszkam, kupiłam riho lusso, bardzo podobna do poolspa vita, ale na razie jej nie używałam (opinie na FM ma dobre) Edytowane 27 Lutego 2013 przez merenwen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 27.02.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 no to pokazuję górną łazienką ... nie skończoną jeszcze Przepraszam za jkość zdjęć - robione byle jakim telefonem Płytki Paradyża Meisha Brown i Bianco http://imageshack.us/a/img197/2714/wp001859.jpg http://imageshack.us/a/img850/3559/wp001863.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 27.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Sylwia_LBN ja mam poolspa nicole małą narożną 160x90 i jest super wygodna aż miło się w niej leży a wyglada na to , że linea ma podobny luk oparcia. Jakosciowo też jestem bardzo zadowolona, świetnie się czyści i tak jakby nie lepi się nic do niej, nie zostaje osad a jak ja przelecę nawet na sucho szmatka z microfibry to pięknie się błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 poolspa mam i polecam, dobra jakość, to wanny akrylowe a nie akrylowane Co do wygody to ja lubię tylko profilowane, choć nie są już tak "ładne" jak nowoczesne, minimalistyczne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 27.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kochani - trzy prośby mam:) 1. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wanną Poolspa Linea i może powiedzieć czy jest wygodna? Nie mam możliwości sprawdzenia a podoba mi się kształt. Ewentualnie polećcie proszę jakąś inną wannę prostokątną o długości 180cm. 2. Oświećcie mnie proszę - na czym polega system przelewowy (czy jakoś tak) w wannie??? 3. Na jakiej wysokości od krawędzi umywalki powinno się montować baterię podtynkową? Z góry dzięki Poolspa Linea - sprzedałam jedną taką mojej znajomej i jest bardzo zadowolona. ona sobie chwali system przelewowy... tak jak już ktoś napisał wcześniej baterię powinno się montować około 20-25 max centymetrów do wysokości perlatora (do wysokości wylotu wody) bo inaczej będzie za bardzo chlapać moim zdaniem koło 20 cm będzie najwłaściwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 27.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 no to pokazuję górną łazienką ... nie skończoną jeszcze Przepraszam za jkość zdjęć - robione byle jakim telefonem Płytki Paradyża Meisha Brown i Bianco http://imageshack.us/a/img197/2714/wp001859.jpg http://imageshack.us/a/img850/3559/wp001863.jpg zapowiada się pięknie:lol2:, ale dawaj zdjęcia jak założysz deskę i umywalki z bateriami no i może postaraj się zrobić lepszej jakości zdjęcia aha... a chciałam zapytać... przycisk do spłukiwania WC taki już zostanie? jakiś taki trochę jakby "nieładny"? co to za producent stelażu podtynkowego, bo nie mogę poznać, a wygląda na jakiś w miarę niedrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 27.02.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) zapowiada się pięknie:lol2:, ale dawaj zdjęcia jak założysz deskę i umywalki z bateriami no i może postaraj się zrobić lepszej jakości zdjęcia aha... a chciałam zapytać... przycisk do spłukiwania WC taki już zostanie? jakiś taki trochę jakby "nieładny"? co to za producent stelażu podtynkowego, bo nie mogę poznać, a wygląda na jakiś w miarę niedrogi zrobię zdjęcia zrobię Baterie już są zamontowane Czekam na szafkę wiszącą, do tego umywalki nablatowe. A przycisk/stelaż to TECE - faktycznie wygląda paździochowato Jak się ze wszystkim jakoś obrobimy to przycisk wyleci precz he he No chyba że się doniego przyzwyczaimy i nie będziemy zwracać na niego uwagi Edytowane 27 Lutego 2013 przez anjap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 27.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 przyzwyczaicie się na pewno tym bardziej, że biały kolor jest szalenie praktyczny w przypadku przycisku do WC do prowizorki ja się osobiście bardzo szybko przyzwyczajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 27.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 myślę, że ten prostokątny bardzo by cudnie u Ciebie wyglądał przyszłościowo oczywiście he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 27.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 myślę, że ten prostokątny bardzo by cudnie u Ciebie wyglądał przyszłościowo oczywiście he he w dolnej, gościnnej łazience mam ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 28.02.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Irma, merenwen, aniak25, piu, aniula - baaardzo dziękuję A jeszcze zostając przy temacie tego systemu przelewowo - odpływowego: to praktyczna rzecz czy raczej się w to nie bawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts