STEFANY 06.06.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Aniulka tych nie znam, ale bardzo podobna jest ceramika Harion z Opoczna. ilka_kajeśli lubisz zieleń z szarością to może pomyśl o szklanych listwach w tym kolorze, a Nową Galę signum jako bazowe płytki. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Albo dodatkach typu ręczniki ,dozownik,ale tez bez przesady żeby nie przedobrzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 06.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Pamiętam, że kilka miesięcy temu pokazywałem swoją łazieneczkę na górze. Była jeszcze wtedy bez obrazu szklanego na który czekaliśmy dość długi czas. Dziś już obraz jest i prezentuje się tak: Zdjęcia robione z marszu dlatego nie patrzeć na bałagan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mr6319 fajny pomysł ze szklanym obrazem i chyba praktyczny w czyszczeniu sama grafika nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 pomysł fajny, z tym, ze ja bym tam wolała jakąś abstrakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybird76 07.06.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pamiętam, że kilka miesięcy temu pokazywałem swoją łazieneczkę na górze. Była jeszcze wtedy bez obrazu szklanego na który czekaliśmy dość długi czas. Dziś już obraz jest i prezentuje się tak: [ATTACH=CONFIG]194199[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]194200[/ATTACH] Zdjęcia robione z marszu dlatego nie patrzeć na bałagan... Zdjęcie suuuper możesz jeszcze zdradzić co to za kafelki masz na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.06.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Kompletnie nie moja bajka...Nie wypowiem sie więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korneliowicze 07.06.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Poradzcie proszę jakie płytki położyć na podłogę w łazience? Na ścianach mamy płytki białe i grafitowe z firmy Paradyż Silvia/Silvio. Nie chcemy białych i nie mamy pojęcia co może pasować innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornelia1719510933 08.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Fotka Porcelanosa .ru - jeżeli to jest aranżacja fabryczna, to baterie Noken - Lounge. Meble i umywalki może też Noken, bo to grupa Porcelanosa. Biegu - dziękuję za info, niestety śmiem twierdzić, że Noken to wyższa liga i pozostanie w sferze marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 10.06.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witajcie,proszę o radę, przeglądając kiedyś ten wątek wydaje mi się, że natrafiłam na połączenie My Way Noce Naturale z szarymi płytkami, czy ktoś tak ma albo widział i mógłby podpowiedzieć, z jakimi konkretnie szarymi łączył?Moje wybrane i zakupione wcześniej płytki nie zgrały się z grzejnikiem, dałam ciała i teraz muszę to szybko wyprostować...:-I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 10.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Betka ja My Way połączyłam z signum sg12 jest ok.Te same płytki zobacz na 575 .Może Ci się spodobają.Teraz na górze chcę połączyć My Way z białymi i grafitowymi i też szukam inspiracji.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela i Krzyś 11.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam. Proszę Was o pomoc z bateriami wannowymi. Interesuję mnie bateria Deante Cubic Bateria ma być stojąca zamontowana poza wanna na krótszym boku. Ale jestem zrozpaczona, bo nie mogę znaleźć żadnych pochlebnych opinii na temat takich baterii. Podpowiedzcie jakie Wy macie baterie i czy jesteście zadowoleni. Łazienka jest w stylu nowoczesnym. Błagam Was :cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 nie wiem czy Cię to w jakikolwiek sposób uspokoi, ale ja mam Deante i w kuchni i w łazience (umywalka) i na razie nie mam z nimi żadnego problemu. Za to z Tres (który jest pod prysznicem) jestem niezadowolona... Niby fajnie wygląda, ale z takich kanciastych baterii nie spływa woda i ciągle muszę pucować żeby nie było zacieków od twardej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_ 11.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ela i Krzyś ja kupiłam Tres Loft, ale jestem dopiero ledwo po wylewkach więc póki co prezentuje się pięknie, ale w pudełku;PNad Deante długo się zastanawiałam, bo wizualnie bardzo ładne do tego cena super, ale marka na razie mało znana i jednak się nie odważyłam. Nikt ze znajomych nie ma, hydraulik żadnych opinii też nie wyraził, na necie raczej niepochlebne i stchórzyłam:/ Wybrałam Tresa, bo też mi się podoba, opinie raczej pozytywne i cena tak bardzo nie zwala z nóg. Jednak czy wybór trafny odpowiem najwcześniej za kilka miesięcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenka2 11.06.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam. Proszę Was o pomoc z bateriami wannowymi. Interesuję mnie bateria Deante Cubic [ATTACH=CONFIG]195135[/ATTACH] Bateria ma być stojąca zamontowana poza wanna na krótszym boku. Ale jestem zrozpaczona, bo nie mogę znaleźć żadnych pochlebnych opinii na temat takich baterii. Podpowiedzcie jakie Wy macie baterie i czy jesteście zadowoleni. Łazienka jest w stylu nowoczesnym. Błagam Was :cry::cry::cry: mam cała serie z deante cubic taką stojąca właśnie i dwie przy umywalkach i zestaw podtynkowy pod prysznicem użytkuje od roku i póki co jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 11.06.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 może moja łazienka kogoś zainspiruje http://images50.fotosik.pl/1918/8efac597a556646dgen.jpg http://images47.fotosik.pl/1785/e0d27b5e84c2c7cdgen.jpg http://images44.fotosik.pl/660/83ea80460229d2fcgen.jpg a może komuś się nie spodoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.06.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ile wzorów i dekorów jest w tej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 może moja łazienka kogoś zainspiruje a może komuś się nie spodoba.. Zdjęcia ciemne i trochę rozmazane, za dużo to nie widać na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 może moja łazienka kogoś zainspiruje [.. To ja też napiszę posta mam nadzieję ze masz zmiękczacz wody bo na czarnym kamien bedzie widac masakrycznie. to co sie dzieje u mnie na białym brodziku to woła o pomstę do nieba więc na czarnym podobno bardziej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 11.06.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Proszę Was o pomoc z bateriami wannowymi. Interesuję mnie bateria Deante Cubic [ATTACH=CONFIG]195135[/ATTACH] Bateria ma być stojąca zamontowana poza wanna na krótszym boku. Ale jestem zrozpaczona, bo nie mogę znaleźć żadnych pochlebnych opinii na temat takich baterii. Podpowiedzcie jakie Wy macie baterie i czy jesteście zadowoleni. Łazienka jest w stylu nowoczesnym. Błagam Was :cry::cry::cry: deante szału jakością nie robi :/ ja bym nie polecała, ale to TYLKO MOJA OPINIA wolałabym tresa, hansgrohe, grohe, oras, ewentualnie jeszcze ferro, bądź KFA a poza tym przy baterii wannowej stojącej trzeba brać poprawkę na możliwość wystąpienia w przyszłości awarii typu wężyk, lub uszczelka, przez co należy zostawić dobre dojście do syfonu i baterii od spodu, bo w razie awarii kaplica ! teraz, po półtora roku użytkowania baterii stojącej na wannie ponownie bym się na nią nie zdecydowała jest wiele pięknych baterii ściennych, a ze stojącą trochę za dużo zachodu zresztą przy umywalkach też chciałam ścienne, ale wszyscy się pukali w czoło i się rozmyśliłam uważam, że nowoczesne ścienne baterie są bardzo ładne, wygodniejsze w korzystaniu i łatwiejsze w utrzymaniu czystości, bo nie osadza się kamień dookoła podstawy może moja łazienka kogoś zainspiruje http://images50.fotosik.pl/1918/8efac597a556646dgen.jpg http://images47.fotosik.pl/1785/e0d27b5e84c2c7cdgen.jpg http://images44.fotosik.pl/660/83ea80460229d2fcgen.jpg a może komuś się nie spodoba.. odważnie z tą czarną ceramiką i faktycznie również polecam przed użyciem łazienki zainwestować w zmiękczacz wody, bo arcydzieło szybko straci swój blask i szyk daj lepszej jakości zdjęcia, bo faktycznie się rozmazuje i nie widać czy Ci ładnie wyszła łazieneczka Edytowane 11 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts