Madzik82 20.08.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Wiec.... Obniżę plytki o jeden kafel, kwiaty z geberitu znikają i zgodnie z waszymi radami dam je pod panel prysznicowy. Ale chyba tylko do wysokości kabiny tak? A może zrobić blat pod umywalkę w dekorze i wokół lustra taka sama "ramke"? Przepraszam,za zaśmiecam wątek ale nie mam się kogo poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.08.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Powiem tak...nierozumiem dlaczego na sile eksponujesz wc tym i tak niezbyt ciekawym dekorem?Czy nie lepiej zamiast tej ramki wokół lustra i dekoro zrobić lustro w jakiejś ładnej ramie? Zrezygnowalabym z zabudowy kaflami po sam sufit.Robi sie taka skrzynia.Po co te płytki na ścianie z drzwiami?Lazieneczka jest niezbyt duża więc niezabudowuj jej całej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.08.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje&p=6089953#post6089953 Madzik, jest hiper lepiej Ja też bym się nie bała dekoru pod prysznicem , ale przy lustrze zostawiłabym tylko mozaikę Nawet ten kwiatowy kibelek mnie nie razi i uważam, że dopuszczalne, jeśli chcecie te dekory, ale pas przy lustrze wygląda jak wciśnięty na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auka 21.08.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witajcie:) Chętnie pokażę łazienki w naszym Wiśniowym Domu. To w zasadzie jedyne w pełni skończone pomieszczenia, prócz pokoju Maluchów, no i kuchni oczywiście Łazienka na poddaszu http://images33.fotosik.pl/491/dca2f2e67c494d2fm.jpg http://images49.fotosik.pl/1727/626172e4a0f4b71fm.jpg http://images46.fotosik.pl/1883/41b0d80712eeca10m.jpg http://images49.fotosik.pl/1727/be0780324d533442m.jpg http://images50.fotosik.pl/1780/0041275fd98417e6m.jpg czy mogłabys napisac co masz za umywalki ? mam podobna tzn bede miala podobna lazienke szare plytki, biala miska WC i blat albo cala szafka pod umywalka drewniana i szukam takiej misy co by mi pasowala do tego wszystkiego ... i Twoja wyglada calkiem dobrze bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auka 21.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Łazienka "azjatycka" - 18 m2, znowu pamiątki i zdjęcie. Duża kabina razem z sauną parową (polecam) - generator pary zabudowany nad wanną pod sufitem za przesuwnymi drzwiczkami. Meble w/g projektu. Przejście przez garderobę do sypialni. [ATTACH=CONFIG]175525[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175526[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175527[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175528[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]175529[/ATTACH] prosze o info z czego jest ten blat - szafki pewnie na indywidualne zamowienie? oraz namiary na wanne ) dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesiak1719509854 23.08.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Też bym chciał wiedzieć czy takie cudeńko to tylko na indywidualne zamówienie i jaki jest koszt takiego cacuszka ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiek0 24.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam, mam ogromną prośbę Tak fajnie oceniałyście projekt z-paul, tak wiele cenny rad od was dostał to może i mi pomożecie Dzis dostałam projekt, płytki Paradyż secret endo ale coś mi jakos w nim nie gra... Moze zbyt dużo ciemnego koloru? Moze dekory inaczej? Wszelkie rady mile widziane Ja bym usunął dolny pas czarnym, zostawił górny, to gdzie jest toaleta i ciemne meble - będzie wystarczająco, a łazienka będzie wydawać się większa (zwłaszcza jeśli nie jest duża). poza tym, nie myślałaś o białym grzejniku? moim zdaniem taki by się lepiej spisał, bo bardziej by się zlewał z płytkami. np. taki - http://grupasbs.imag.pl/grzejnik-lazienkowy-delfin-elegance-bialy.html - no chyba że grzejnik już jest zamontowany, wtedy nie ma co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ago12 26.08.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 srebrną umywalkę ma Roca Bol, ale koszmarnie droga jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabina_kraków 27.08.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Super! Przestronna, świetna kolorystyka - pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 27.08.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 A to moja mała i prosta,brak jeszcze przycisku i grzejnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.08.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mała ale jaka ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenna tęcza 28.08.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Forumowicze, możecie mi wymienić praktyczne różnice między wanną akrylową i stalową? Już dobre pół godziny szukam odpowiedniego tematu i generalnie "wanna stalowa" donikąd mnie nie zaprowadziła. Zainteresowała mnie "nowinka" z Koło: źródło: http://www.lazienkizpomyslem.pl/Nowosci/Nowosc-w-ofercie-firmy-KOLO-wanny-stalowe-Lito.html Myślałam, że nie ma chyba tylu możliwości jeśli chodzi o kształt "stalówki" w porównaniu do akrylu. Ale trafiłam na taką wannę owalną: źródło: http://www.kaldewei.pl/fileadmin/data/sprachen/polnisch/techdata/KADBP_ELLIPSODUOOVAL______232__.pdf Całe życie pod prysznicem. Jaka jest różnica w utrzymaniu akrylu i wanny stalowej (ewentualnie z innego materiału)? Komfort kąpieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BernadettaJ 29.08.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam. Proszę Was o pomoc z bateriami wannowymi. Interesuję mnie bateria Deante Cubic [ATTACH=CONFIG]195135[/ATTACH] Bateria ma być stojąca zamontowana poza wanna na krótszym boku. Ale jestem zrozpaczona, bo nie mogę znaleźć żadnych pochlebnych opinii na temat takich baterii. Podpowiedzcie jakie Wy macie baterie i czy jesteście zadowoleni. Łazienka jest w stylu nowoczesnym. Błagam Was :cry::cry::cry: Ja mam baterię umywalkową i bidetową z tej serii. Używam ich już osiem lat i o ile bidetowa spisuje się ok, to na umywalkowej pojawiła się jakaś plama;((. Na pewno nie jest to działanie żadnego płynu do czyszczenia, tylko jakiś defekt który wyszedł po latach używania. Ale cena atrakcyjna, więc jak forma odpowiada to polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 29.08.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Agat,super łazienka, a jaką masz piękną baterię i umywalkę!!!!!Czy mogę prosić o nazwę umywalki?Na jakiej wysokości jest zamontowana bateria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 29.08.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Wiosenna Teczo,1) Stalowa jest zimniejsza ale o ile najpierw wlejesz wode a potem wskoczysz to nie odczujesz:D2) Akrylowa jest wyraznie mniej sliska od stalowej, trudniej sie poslizgnac.3) Stalowa jest bardziej wytrzymala - tzn zdaza sie ze akrylowa jest spekana w momencie transportu i tworza sie pajaczki - bardzo trudne w regeneracji.Wiecej roznic nie stwierdzilem. Jesli cie nie zniechecaja bierz stalowke. -rafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat441 30.08.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Agat, super łazienka, a jaką masz piękną baterię i umywalkę!!!!! Czy mogę prosić o nazwę umywalki? Na jakiej wysokości jest zamontowana bateria? Witam umywalka to Hatria Nido, bateria jest na wysokości 15,5 cm nad umywalka a 101,5cm od ziemi. pozdrawiam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.08.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Agat, dziękuję Ci za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 01.09.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Forumowicze, możecie mi wymienić praktyczne różnice między wanną akrylową i stalową? Już dobre pół godziny szukam odpowiedniego tematu i generalnie "wanna stalowa" donikąd mnie nie zaprowadziła. Zainteresowała mnie "nowinka" z Koło: [ATTACH=CONFIG]208941[/ATTACH] źródło: http://www.lazienkizpomyslem.pl/Nowosci/Nowosc-w-ofercie-firmy-KOLO-wanny-stalowe-Lito.html Myślałam, że nie ma chyba tylu możliwości jeśli chodzi o kształt "stalówki" w porównaniu do akrylu. Ale trafiłam na taką wannę owalną: [ATTACH=CONFIG]208943[/ATTACH] źródło: http://www.kaldewei.pl/fileadmin/data/sprachen/polnisch/techdata/KADBP_ELLIPSODUOOVAL______232__.pdf Całe życie pod prysznicem. Jaka jest różnica w utrzymaniu akrylu i wanny stalowej (ewentualnie z innego materiału)? Komfort kąpieli? Wanny akrylowe są cieplejsze, przyjemniejsze i faktycznie mniej się ślizgają. Ważne tylko w obu przypadkach żeby nie kupować tanizny, bo faktycznie można się przejechać. Tanie akrylowe wanny łatwiej się uszkadzają, potrafią przecierać w miejscu siedziska, są po prostu delikatniejsze niż te droższe, więc warto zainwestować u moich rodziców wanna zmatowiała trochę po 14 latach, to ją delikatnie i na mokro pastą polerską do lakierów samochodowych odświeżyliśmy i jest jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiosenna tęcza 01.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Wiosenna Teczo, 1) Stalowa jest zimniejsza ale o ile najpierw wlejesz wode a potem wskoczysz to nie odczujesz:D 2) Akrylowa jest wyraznie mniej sliska od stalowej, trudniej sie poslizgnac. 3) Stalowa jest bardziej wytrzymala - tzn zdaza sie ze akrylowa jest spekana w momencie transportu i tworza sie pajaczki - bardzo trudne w regeneracji. Wiecej roznic nie stwierdzilem. Jesli cie nie zniechecaja bierz stalowke. -rafus Wanny akrylowe są cieplejsze, przyjemniejsze i faktycznie mniej się ślizgają. Ważne tylko w obu przypadkach żeby nie kupować tanizny, bo faktycznie można się przejechać. Tanie akrylowe wanny łatwiej się uszkadzają, potrafią przecierać w miejscu siedziska, są po prostu delikatniejsze niż te droższe, więc warto zainwestować u moich rodziców wanna zmatowiała trochę po 14 latach, to ją delikatnie i na mokro pastą polerską do lakierów samochodowych odświeżyliśmy i jest jak nowa Dziękuję To dosyć ważne dla mnie informacje. No nic, to wybiorę się do salonu pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egp 02.09.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Witam, Pomóżcie, jestem na etapie planowania łazienki. Jest mało ustawna ze względu na 2 okna balkonowe. Mam taki projekt, ale może ktoś podpowie coś bardziej sensownego? Początkowo była opcja bez bidetu i nie wiem czy do niej nie wrócimy, bo w takiej wersji jak wrzuciłam, wydaje mi się, że jest trochę za tłoczno. Zależy nam na prysznicu 90cm, wannie też sporej, bierzemy też pod uwagę narożną. Edytowane 2 Września 2013 przez egp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts