piu 01.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Bardzo fajna, tylko póki co brakuje kubeczków i pojemników na drobiazgi, a takie porozrzucane psują efekt wizualny. Ciut mało miejsca będzie na umywalce na pojemniki, chyba dałabym plastikowe lub metalowe, w każdym razie nietłukące się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
easy78 01.01.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 piu, jak to często się dzieje w przypadku budowy domu - na "pierdoły" nie wystarcza zwykle kasy Ale pracuję nad tym poooooowoooooooli Na umywalce planuję tylko mydło. Korzystać będziemy w większości z łazienki górnej, jak tylko znajdę satysfakcjonujące mnie lustra., i wtedy tam ten cały bałagan kubeczkowy wyląduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 01.01.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Wolę takie "żyjące" wnętrza, niż sztucznie podpicowane do zdjęć Fajnie będzie, w szafce pod umywalką też się pomieści parę klamotów. O nietłukących kubkach wspomniałam, bo widzę, że macie maluszki w domu, a u mnie już poszły 3 komplety ceramiczne, choć miejsca mam bardzo dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 02.01.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 też wolę "natural" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 02.01.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witajcie, Podczytuję forum od dawna i jestem w trakcie robienia łazienki. Płytki to białe mugaty (znalezione dzięki Wam ). Ponieważ zaplanowałam je do połowy wysokości ściany, szukam dobrej farby do łazienek. Kolor- szarości. Pomożecie? Pozdrawiam serdecznie i Szczęśliwego Nowego Roku!!! Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.01.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witajcie, Podczytuję forum od dawna i jestem w trakcie robienia łazienki. Płytki to białe mugaty (znalezione dzięki Wam ). Ponieważ zaplanowałam je do połowy wysokości ściany, szukam dobrej farby do łazienek. Kolor- szarości. Pomożecie? Pozdrawiam serdecznie i Szczęśliwego Nowego Roku!!! Małgosia ja mam do białych cegiełek bardzo jasna szarość Fluggera ( z mieszalnika ) - u nich można zamówić 3 próbki w cenie 15 zł podajże i dopiero po przetestowaniu się zdecydować. Na forum polecano też Beckersa - mają dwa odcienie szarości z gotowców. Mam Beckersa w innych pomieszczeniach i jakościowo wg mnie jest bardzo dobry i to za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 03.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Witajcie, dawno tutaj nie zaglądałam ze względów czasowych, ale dziś zajrzałam kilka stron wstecz i widzę, że wątek ma mało zdjęć Przyznam Wam się szczerze, że ja uwielbiam oglądać zdjęcia i glównie do tego używam forum muratora stąd żeby bylo bardziej kolorowo zostawiam inspiracje, które ja wykorzystałam podczas prac nad swoimi łazienkami; źródło Zień Home, Devince Olsen, Mjak mieszkanie. Pozdrawiam i życzę samych udanych realizacji i wszystkiego naj w nowym roku E&K http://imageshack.us/a/img854/5739/ej0e.jpg http://imageshack.us/a/img690/3153/zat5.jpg http://imageshack.us/a/img546/961/mrmm.jpg http://imageshack.us/a/img809/1806/x26c.jpg http://imageshack.us/a/img823/9404/18jt.jpg http://imageshack.us/a/img841/2941/b1y8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 03.01.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 To ja pokażę swoją łazienkę, na tle waszych jest zwykła ale i tak ją bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.01.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Madzik,śliczna wanna, co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.01.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Bardzo ładnie. Wanna super. Też brałam pod uwagę taką umywalkę ale mąż wolał coś bardziej klasycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 03.01.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ufff bałam się wstawić zdjęcia obawiając się krytyki. Wanna kupiona przez allegro od chłopaków z Łodzi którzy sami ją wykonali. Użytkowana póki co przez 2 miesiące i brak śladów eksploatacji Mega wygodna. W dużej łazience wyglądałaby o niebo lepiej ale i tak cieszę się, że się na nią zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.01.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Możesz zdradzić cenę tego cuda? Choćby na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 03.01.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Możesz zdradzić cenę tego cuda? Choćby na priv. Cena 2500zł wraz z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 03.01.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Madzik82 jestem zadziwiona, bo Twoja łazienka jest jedną z nielicznych "z wzorkiem", które jednak mi się podobają jakaś elegancja w niej jest i lekki glamour fajnie wygląda. Pytanie natury praktycznej, jak wygląda sprzątanie tych 2 kątów koło wanny? I jeszcze kwestia tego, gdzie trzymacie wszelkie rzeczy? Nie widzę żadnej szafki/półki... czy coś będzie pod umywalką czy jest poza kadrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.01.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Wanna śliczna! Wybrałabym do niej jednak inną, bardziej zbliżoną kształtem, umywalkę i miskę wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.01.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Madzik, aaa, to dobrze ją kojarzę, tzn. wannę - napisz proszę, czy widać na niej łączenie, czy jest absolutnie niewidoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 03.01.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ja mam do białych cegiełek bardzo jasna szarość Fluggera ( z mieszalnika ) - u nich można zamówić 3 próbki w cenie 15 zł podajże i dopiero po przetestowaniu się zdecydować. Na forum polecano też Beckersa - mają dwa odcienie szarości z gotowców. Mam Beckersa w innych pomieszczeniach i jakościowo wg mnie jest bardzo dobry i to za rozsądną cenę. Dziękuję Kamilciu za pomoc! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 03.01.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Princessa jeśli chodzi chodzi o czyszczenie zakamarków przy wannie to znakomicie sprawdza się płaski mop, przy poważniejszych porządkach ręczniczek i trochę gimnastiki zaplanowaną mam białą lub jasno szara szafkę pod blatem na pastę, płyny itp ale póki co nie starczyło nam funduszy i wszystko znajduję się w komodzie za drzwiami łazienki Sharlotka łączenia w tej wannie nie ma:) wszystko jest naprawdę ładnie wykonane. Wanna śmiało może nosić miano dwuosobowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik82 03.01.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Wanna śliczna! Wybrałabym do niej jednak inną, bardziej zbliżoną kształtem, umywalkę i miskę wc. Aniu, moja wymarzona umywalka to urbi roca, ale niestety mój mąż ma zupełnie inną wizję łazienki niż ja wiec to co "wyszło" jest jakby naszym kompromisem... w tej łazience jest trochę mojej i trochę jego wizji. Jedynie z wanny jesteśmy oboje zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiellkopolska 03.01.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 To ja pokażę swoją łazienkę, na tle waszych jest zwykła ale i tak ją bardzo lubię wanna ładna za szeroki ranty Ale drogie Panie zdziwiony jestem komu będzie sie chciało czyścić podłogę obok tej wanny nie wspominając o tonach brudu za wanną gdzie praktycznie nie ma jak tego wyczyścić! Tam ten brud wejdzie choć go nie będzie widać. Mi to by przeszkadzało. Jako sprzątający mężczyzna mowię tej wannie w tym miejscu kategorycznie Nie. Ja bym tu zabudowal tradycyjna wanne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts