agatah 15.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Z jakich powodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 15.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Moja łazienka ma już ponad rok, ale jakoś nie było okazji żeby się nią pochwalić wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Moja łazienka ma już ponad rok, ale jakoś nie było okazji żeby się nią pochwalić wcześniej. [ATTACH=CONFIG]235245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235248[/ATTACH] Ładnie, tylko żyrandol jakoś mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.01.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Moja łazienka ma już ponad rok, ale jakoś nie było okazji żeby się nią pochwalić wcześniej. [ATTACH=CONFIG]235245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235248[/ATTACH] Niby wszystko ok a jednak coś mi nie pasuje....Nie wiem co alle coś mi nie gra w tej łazience. Troche smutna jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Sangelin, jak MMelisa służnie zauważyła, wkjlejasz się w złym wątku... Proszę o niewklejanie i niekomentowanie inspiracji. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sangelin 16.01.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Niby wszystko ok a jednak coś mi nie pasuje....Nie wiem co alle coś mi nie gra w tej łazience. Troche smutna jest... Moze to wina zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.01.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Moze to wina zdjec? Tak to moze:confused: zdjęcia, dosc słaba jakość i pochmurny dzień wtedy byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 .....wkjlejasz się w złym wątku... Proszę o niewklejanie i niekomentowanie inspiracji. Dziękuję chyba nikt na to nie patrzy.... heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.01.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jeśli ktoś nie widzi swojej inspiracji/wizualizacji i/lub komentarza do niej, to znaczy, że zostały one przesunięte do nowego tematu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223003-Oce%C5%84cie-inspiracj%C4%99-wizualizacj%C4%99-%C5%82azienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.01.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Niby wszystko ok a jednak coś mi nie pasuje....Nie wiem co alle coś mi nie gra w tej łazience. Troche smutna jest... nie pasuje bo jest troche mdła... no i deska powinna byc zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 16.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o łazienkę Inki 14 to bardzo mi się podoba chociaż faktycznie wydaje się smutna ale to może wina niewyraźnych zdjęć...?. Sama planowałam taką kolorystykę i jeśli miałabym coś doradzić to proponuję ocieplić ją drewnianymi dodatkami. Może np. jakieś wiklinowe kosze, inna ciemniejsza kolorystyka ręczników, jakieś obrazki w drewnianych ramkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiacz22 16.01.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 gosiacz22 płytki to Villeroy Boch jasne, kolekcja New Glory http://eplytki.eu/new-glory-1577-nb30-30x45-villeroy-boch.html ciemne kolekcja Scope http://eplytki.eu/scope-2712-be01-60x60-villeroy-boch.html Bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Inka śliczna łazienka. Taka spokojna. Chętnie bym się w takiej relaksowała Ja bym zostawiła tak jak jest. Nie dawała żadnych ozdobników czy kontrastowych dodatkowych. Przecież nie każde pomieszczenie musi być ocieplane. To jest po prostu łazienka minimalistyczna i taki jej urok. Albo się lubi takie wnętrze albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 18.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Inka 14 No faktycznie... fajnie, ale jakoś mdło :/ czymś ją bym odmulić proponowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.01.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ech ,nie... nie jest mdło, to tylko kwestia kiepskiej rozdzielczości zdjęcia Kafle są w połysku, na pewno jest pięknie i elegancko. Może nie moje klimaty, ale nic bym tam nie zmieniła poza lustrem, na jakieś w ozdobnej ramie, które by pasowało do żyrandola i wystylizowanych wieszaków Aha, jeszcze położyłabym kafle do jednej wysokości, o ile to jest możliwe, bo jest tam tyle uskoków na suficie, skosów, że chyba niełatwo było ogarnąć to wnętrze. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=235246&d=1389792593 Z tego też względu pewno pomalowałabym ściany i sufity tym samym kolorem , off whitem. Kolor na ścianie trochę podkreśla te skomplikowane skosy i ich dysharmonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hot chocolate 19.01.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam, Bardzo proszę Was o pomoc w "rozszyfrowaniu" informacji co to za płytki:confused: Znalazłam zdjęcie w internecie, niestety po przejściu kilku salonów, sprzedawcy nie byli mi w stanie pomóc... Generalnie poszukuję czarnej matowej mozaiki Jeśli komuś coś się kojarzy będę baaaardzo wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_s_z 20.01.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A to moja łazienka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.01.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jaka ssssssoczysssssta zieleń! Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 20.01.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ja jestem z łazienki zadowolona, jest to łazienka rodzinna. Chcemy ja użytkować, a nie pilnować żeby kolor ręczników pasował do dodatków itp.celowo nie wprowadzałam żadnych kolorów , mam dużo ręczników w różnych kolorach które mam zamiar używać (ciężko by mi było upilnować męża czy bierze odpowiedni kolor ręcznika). Szlafrok męża, dziecka i mój tez trudno żeby wszystkie do siebie pasowały, a wiszą w łazience. Wybrałam dla tych różnych rzeczy niekolorowe tło. Priorytetem była wygoda, zależało mi żeby wszystko to co używamy było pod ręka. ech ,nie... nie jest mdło, to tylko kwestia kiepskiej rozdzielczości zdjęcia Kafle są w połysku, na pewno jest pięknie i elegancko. Może nie moje klimaty, ale nic bym tam nie zmieniła poza lustrem, na jakieś w ozdobnej ramie, które by pasowało do żyrandola i wystylizowanych wieszaków Aha, jeszcze położyłabym kafle do jednej wysokości, o ile to jest możliwe, bo jest tam tyle uskoków na suficie, skosów, że chyba niełatwo było ogarnąć to wnętrze. Z tego też względu pewno pomalowałabym ściany i sufity tym samym kolorem , off whitem. Kolor na ścianie trochę podkreśla te skomplikowane skosy i ich dysharmonię. Wszystko prawie prawda:yes: Długo szukalam lustra w ramie, żeby było odpowiednio szerokie a jednocześnie, starczyło mu miejsca pod skosem (z prawej strony jest dość duży skos- im lustro szersze tym niższe musiało by być) Szukałam, ale z gotowców nic nie znalazłam, kilka sztuk miałam w domu, ale musiałam zwrócić bo nic nie pasowało. Na wymiar trochę za drogo i w końcu odpuściłam. Myślałamo kaflach do tej samej wysokości, jednak zrezygnowałam z tego ponieważ lustro było by w nich w połowie "utopione", a tak to jest przyklejone tuz nad nimi. O kolorze tez juz pomyślałam, następnym razem będzie biały:yes:, teraz to widzę ukrył by ten skomplikowany sufit. Zmiana koloru nie prędko, bo ściany nie chcą sie schlapać, a nawet jak sie zdarzy to świetnie się zmywaja i nie zostaje ślad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 21.01.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Inka mi się kolorystyka podoba, a wyszło mdło przez kiepską jakość zdjęcia, wszystko się zlało ze sobą. Najlepsze są takie uniwersalne wnętrza, bazowy kolor i dodatki, które można zmieniać. Nie lubię pstrokacizny, a już szczególnie w elementach stałych, których ewentualna zmiana kolorystyczna wiąże się z koniecznością remontu... Jedyne co mnie troszkę drażni t te skosy, uwydatnione przez sposób położenia płytek. W tej kwestii podpisuję się pod słowami Piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts