oliwkawawa 04.03.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Czy ktoś z obecnych tutaj ma w domu bidet podwieszany Roca Gap? Szukam do niego syfonu, takiego żeby nie był widoczny.Gdzieś kiedyś (tu na forum) napotkałam taki wpis: "Do wiszących pasuje wyłącznie taki mini syfon. Ja przerabiałam trzy... W końcu spasował "v-syfon" plastikowy najtańszy. Jedyny, którego nie widać." Możecie coś doradzić w tym temacie? Dodam że baterię mam z korkiem automatycznym, bo podobno ma to znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monza 04.03.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dzięki za pomoc z Mala łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 05.03.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Możecie coś doradzić w tym temacie? Dodam że baterię mam z korkiem automatycznym, bo podobno ma to znaczenie. Oliwka syfon można zrobić z takiej białej karbowanej giętkiej rurki i tego nie widać. Będe jutro w domu to mogę Ci zrobić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.03.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Czy ktoś z obecnych tutaj ma w domu bidet podwieszany Roca Gap? Szukam do niego syfonu, takiego żeby nie był widoczny. Gdzieś kiedyś (tu na forum) napotkałam taki wpis: "Do wiszących pasuje wyłącznie taki mini syfon. Ja przerabiałam trzy... W końcu spasował "v-syfon" plastikowy najtańszy. Jedyny, którego nie widać." Możecie coś doradzić w tym temacie? Dodam że baterię mam z korkiem automatycznym, bo podobno ma to znaczenie. Ja co prawda nie mam tego bidetu ale w swoich tez mam wlasnie takie syfony z białej, gietkiej, karbowanej rurki( firmy chyba mcalpine) i kosztuje chyba do 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 05.03.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam wszystkich i od razu mam prośbę, jaką fugę dalibyście do tych płytek i mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 05.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam wszystkich i od razu mam prośbę, jaką fugę dalibyście do tych płytek i mozaiki[ATTACH=CONFIG]246371[/ATTACH] białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 05.03.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dzieki za odpowiedź jazzy, ale między mozaiką też białą? Ja zastanawiam sie czy wokół mozaiki dać bezbarwną z brokatem złotym czy białą ze złotym brokatem, tak jak na tym zdjęciu, to kerapoxy desin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.03.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dzieki za odpowiedź jazzy, ale między mozaiką też białą? Ja zastanawiam sie czy wokół mozaiki dać bezbarwną z brokatem złotym czy białą ze złotym brokatem, tak jak na tym zdjęciu, to kerapoxy desin[ATTACH=CONFIG]246392[/ATTACH] Oj nie nie !!!! Brokaty zostaw na sylwestra. Tylko białą fuga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 06.03.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Łazienka przy sypialni, 3x2m2. Brakuje lamp, chodników i paru innych dodatków, ale i tak ją lubię http://sal.pl/dom/DSC03753a.jpg http://sal.pl/dom/DSC03777a.jpg http://sal.pl/dom/DSC03787a.jpg http://sal.pl/dom/DSC03767a.jpg http://sal.pl/dom/DSC03774a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awoy 06.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 witam , mam prośbę - czy ktoś orintuje się co to za płytki (te przypominające liście)? będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameon 06.03.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 sheenaz podoba mi się Twoja łazienka. Prosta klasyczna. Ciekawe materiały. Jedyne co mi w ogóle w niej nie gra , to te małe lusterka. Uważam , że lepiej pasowałoby jedno duże . Nie przesadź z planowanymi dodatkami i pomyśl może kiedyś o innym lustrze a będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 06.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a mi się spodobała ściagaczka do wody dobry patent na taką kabinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik bfc 06.03.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Świetna łazienka, super to wszystko wygląda. Fajny pomysł z tymi lustrami...dołożył bym tylko oświetlenie od spodu szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krogulec88 07.03.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 kirkris, Twoja łazienka jest świetna, przestrzenna i jasna... super projekt, zainspirował mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Świetna łazienka, super to wszystko wygląda. Fajny pomysł z tymi lustrami...dołożył bym tylko oświetlenie od spodu szafek ale po co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 07.03.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 sheenaz boska kolorystyka wspaniała. Na obudowie geberitu jest tynk z farbą? Może odgapię do górnej łazienki Co masz na podłodze? Skądś znam tę ściągaczkę b. praktyczna rzecz przy prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.03.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Dziękuję wszystkim za opinie. Inspiracja do mojej łazienki było ta łazienka zobaczona w muratorze kilka lat temu http://cdn20.muratordom.smcloud.net/t/photos/t/7b/1b/3b/7b1b3b05bb91de66_1047477.jpg Gusta mi się zmieniały , ale ta jedna łazienka do końca była wśród ulubionych. Jeszcze tylko jakiegoś kwiatka postawię Dominik - mam nadzieję , że żartowałes z ledami nie jestem fanką takiego oświetlenia. kameon, Lusterka świetnie się sprawdzają. Są dosc wysoko, więc woda sie nie chlapie. Bardzo praktyczne i ekonomiczne rozwiązanie. duś - Duże lustro w łazince jest mi niezbędne - w garderobie mogę się bez niego obyć. Poza tym wygodniej się przy nim makijaż robi, a do małych lusterek musiałabym się mocno nachylać nad umywalką. Princesa, ściągaczka jest świetna. Chyba najlepsza jaką miałam. Na obudowie jest podwójna płyta k-g pomalowana farbą łazienkową Tikkurili. Sprawdza się bardzo dobrze. Nie wymaga żadnych dodatkwoych zabiegów pielęgnacyjnych. Przecieram ją pro forma podczas sprzatania, bo i tak nic na niej nie widać. W ogóle uważam, że to jakiś mit z brudzieniem się ściany za WC. Dużo mocniej chlapie się na ścianę przy bidecie Na podłodze - Noce Naturale by My Way. Edytowane 7 Marca 2014 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sim144 07.03.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 sheenaz Jak pielęgnujesz szklane ściany prysznicowe? Czy zaimpregnowałaś je jakimś preparatem? Ja mam też takie i na razie nie znalazłam "cudownego" środka, który nie pozostawia smug . Łazienka śliczna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 07.03.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 sim, dzięki.Szyby są zwykłe, nie impregnowane. Ścian nie pielęgnuję jakoś szczególnie. Po każdym prysznicu jest dokładnie ściągana woda ściągaczką i raz na kilka tygodni przemywam octem. I tyle. Kabina lsni, a używana jest ponad rok.Moim zdaniem sukces tkwi w ściągaczce - ta, ktorą mam wyciera do sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sim144 07.03.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 sim, dzięki. Szyby są zwykłe, nie impregnowane. Ścian nie pielęgnuję jakoś szczególnie. Po każdym prysznicu jest dokładnie ściągana woda ściągaczką i raz na kilka tygodni przemywam octem. I tyle. Kabina lsni, a używana jest ponad rok. Moim zdaniem sukces tkwi w ściągaczce - ta, ktorą mam wyciera do sucha. Dziękuję za szybką odpowiedź . To napisz proszę co to za ściągaczka i gdzie kupiona. Mi polecano takie silikonowe na all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts