Amelia 2 17.07.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Żyrandol faktycznie najłatwiej zmienić ale on mi się taaak bardzo tam podoba. No ale skoro tak Was razi to może będę musiała jakoś przeboleć jego odejście z łazienki sageli, nic nie musisz! to Twoja łazienka i Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.07.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 sageli, nic nie musisz! to Twoja łazienka i Tobie ma się podobać sangelin oczywiście że nic nie musisz. Ważne by ciebie nic nie raziło i podobało się. Pamiętaj że zawsze znajdzie się ktoś kto skrytykuje. Ze za szara że taka czy inna. Twoja łazienka jest ładna, a to że napisałam że to czy to bym zmieniła bo mi nie pasuje to tak na prawdę mój problem ale przecie to nie ja będę z niej korzystać. Jeśli jesteś zadowolona z łazienki takiej jaka jest teraz to olej wszystkie uwagi A jeśli po naszych uwagach chcesz i masz możliwość coś zmienić to super ale nic na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek82 18.07.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ta łazienka z ostatniego zdjęcia jest idealna, mam podobną w swoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 18.07.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 martaMarcia łazienka " na gotowo" ma 180cmx255cm, wydaje się w niej "dużo" miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 23.07.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 wow, łazienka przepiękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKos87 23.07.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Ogólnie Agnieszko masz rewelacyjnie przestrzenną łazienkę wanna + prysznic to najlepsza kombinacja. Mieszkanie w bloku rodem z lat 40 tych nie sprzyja takim luksusom:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarKos87 23.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Mnie interesuje jak wygląda reszta oświetlenia w łazience zamieszczonej na zdjęciu i jakiego typu lampy zostały użyte oprócz tej widocznej na zdjęciu? Planuje właśnie remont łazienki u dziewczyny i szukam ciekawych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 23.07.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Witam!!! Zerknijcie proszę na zdjęcia mojej łazieneczki. Jeszcze nie jest dokończona (brakuje ledów w podwieszanym suficie, kontaktów i szafki-słupka w rogu między umywalką a sedesem) ale może macie jakieś uwagi i sugestie. Będę wdzięczna komentarze [ATTACH=CONFIG]269629[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]269630[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]269631[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]269632[/ATTACH] zakleiłabym cegłę lustrem - w takiej lustrzanej ściance pięknie by się odbijał efektowny żyrandol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaczek 24.07.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam, powiedzcie proszę gdzie macie zlokalizowane okienka rewizyjne przy wannach, które stoją przy scianie a baterie są zamontowane na środku dłuższego boku wanny. Łazienka już na wykończeniu a tu się okazało, że nie ma jak zreobic takiego awaryjego dojścia do rur.Bateria 4-otworowa będzie montowana na krawędzi wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Ja też tak będę miała, tyle, że bateria jest ścienna. Otworu rewizyjnego nie będzie Spec, który będzie robił łazienkę polecił kupić syfon wannowy z możliwością czyszczenia go od góry, tak jak w przypadku prysznica. No i kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 24.07.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 ja mam coś takiego, pod płytką jest kawałek kamienia typu parapet o gr 3cm wszystko wokoło na zewnątrz zasilikonowane.w przypadku awari trzeba przeciac silikon i wyjąć całość do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 też nie mam żadnej rewizji zrobionej - a syfon normalny wannowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 24.07.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Mój hydraulik zrobił jakieś czary mary i udało się rewizję zrobić "w nogach" wanny, czyli na krótszym boku. Ale oczywiście nie mam tam ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Toscana, w takim razie wygląda na to, że syfon/odpływ wody masz z boku, a nie na środku wanny? Bo jeżeli na środku, to rewizja z boku nie ma większego sensu, i tak nie będzie dostępu do syfonu, bo po prostu nikt do niego nie dosięgnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 24.07.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 (edytowane) Nie mam zdjęcia, ale posiłkuję się projektem: bateria jest zamontowana na dłuższym boku, nawet ciut bliżej głowy, niż nóg - hydraulik osobiście sprawdzał, czy mu ręka do syfonu sięgnie. Jeszcze na mnie nakrzyczał, gdy powiedziałam, że wg projektanta rewizja nie jest konieczna:rolleyes:. Nie wiem, czy na dostęp do syfonu ma wpływ fakt, że oprócz baterii mam zamontowany specjalny zbiornik do wody ściekającej ze słuchawki (Tres loft trzyotworowa + zbiornik)? Nie znam się niestety na tym:oops:, wiem tylko, że się nasłuchałam od pana Zdzicha, co by było w razie awarii, gdybym nie miała dostępu do syfonu i jak to projektant sobie wyobrażał... Edytowane 24 Lipca 2014 przez Toscana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Miejsce odpływu/syfonu jest zależne od modelu wanny, a nie opinii Pana Zdzicha, raczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 25.07.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Jak napisałam wcześniej - nie znam się na tym. Odpowiedziałam jedynie na pytanie aniaczka o lokalizację rewizji w sytuacji, gdy bateria znajduje się na środku dłuższego boku wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaczek 25.07.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Dzięki za odpowiedzi Syfon mam czyszczony od góry, wężyki do baterii Pan Fachowiec zamontuje jakieś super mocne więc chyba okienka nie będzie... Niby i tak nie da się dosięgnąć do baterii od bocznej ścianki zabudowy wanny (do baterii chyba będzie ok 90cm od krawędzi zabudowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaczek 25.07.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Jeszcze poradźcie proszę co zrobić ze ścianami malowanymi farbą... dać cokół przy podłodze z płytek podłogowych? Bo najlepiej by wyglądało bez cokołu ale po umyciu podłóg bedą ślady zostawaył na ścianach... I tak juz sobie zafundowałam dużo sprzątania w łazience (cegła na ścianie) więc teraz ograniczam różne dziwne pomysły na rzecz praktycznych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.07.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 (edytowane) Ja zamierzam dać tą samą listwę przypodłogową jak w całym domu, tyle że ja będę miała białe z mdf. Można też kupić listwy polimerowe które lepiej się sprawdzają w mokrych pomieszczeniach. Tylko pytanie czy do twojej łazienki białe listwy będą pasowały. Osobiście jestem zdecydowanym przeciwnikiem cokołu z płytek. Wyjątkiem są specjalne płytki do tego stworzone, wyglądające jak listwa przypodłogowa. Ewentualnie cokół z płytek zlicowany ze ścianą. Edytowane 25 Lipca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts