imagi 19.02.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 A to moja świeżutka łazienka, jeszcze nie dokończona, bo nie wiem jakie mebelki?Białe, czarne, czy drewniane? Jak sądzicie? http://images70.fotosik.pl/629/78c1473cdedd14a1med.jpg http://images69.fotosik.pl/629/ed6a1a9cbf440438med.jpg http://images67.fotosik.pl/630/8ec15acd2baaa3f7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 19.02.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 (edytowane) Ja kupiłam miskę ustępową Duravit - markowa a zakamienia się błyskawicznie i fatalnie spłukuje. Więc marka niczego nie gwarantuje. Bardzo spodobała mi się ceramika z duravitu, szczególnie seria durastyle i brałam tę miskę pod uwagę, ale odstraszyła mnie cena, kupiłam za to roca gap to pewnie będzie jeszcze gorzej Niestety nie mogę dobrać do gapa umywalki, chciałam wpuszczaną w blat, ewentualnie nablatową i bez otworu na baterię, gdyż będzie bateria podtynkowa, doradzisz coś Elfir? Albo ktokowiek widział, ktokolwiek wie, ktolwiek ma ? Edytowane 19 Lutego 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 19.02.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 A to moja świeżutka łazienka, jeszcze nie dokończona, bo nie wiem jakie mebelki? Białe, czarne, czy drewniane? Jak sądzicie? http://images70.fotosik.pl/629/78c1473cdedd14a1med.jpg http://images69.fotosik.pl/629/ed6a1a9cbf440438med.jpg http://images67.fotosik.pl/630/8ec15acd2baaa3f7med.jpg Bardzo udana łazienka! Co to za kafelki na ścianach (te białe) ? No i oczywiście - co to za miska ustępowa? Jeśli chodzi o mebelki, to ja bym robiła białe - czarnego masz już sporo, drewniana podłoga też jest już bardzo dominująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka1938 19.02.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Miska to chyba Koło Ego. Bardzo mi się podoba i od kilku dni biję się z myślami czy wydanie 1000 na 1 miskę to nie przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamArt 19.02.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 imagi łazienka super, bardzo mi się podoba. Powiedz mi co masz na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imagi 19.02.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Sheila tak jak halszka napisała, miska to Koło Ego. Natomiast płytki to modul bianco z paradyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imagi 19.02.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 imagi łazienka super, bardzo mi się podoba. Powiedz mi co masz na podłodze? Dzięki:) na podłodze jest panel łazienkowy quick step lagune merbau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Imagi, bardzo ładna łazienka:) ja dałabym białe meble:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.02.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Imagi piękna łazienka, bardzo ! Ale zawsze się zastanawiam czemu ludzie dają inny kolor płytek przy kibelku, wyróżniają go, że niby to taki tron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 19.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 sheila, bardzo przyjemna łazenka Meble dałabym białe. Co do kibelka-tronu, nie przeszkadza mi, sama mam taki "wyróżniony tron" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imagi 19.02.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Imagi piękna łazienka, bardzo ! Ale zawsze się zastanawiam czemu ludzie dają inny kolor płytek przy kibelku, wyróżniają go, że niby to taki tron? dziękuję przy kibelku zdecydowałam się na czarne płytki bo nie chciałam całej białej łazienki. A w innym miejscu nie bardzo by pasował czarny element;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 19.02.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Imagi piękna łazienka, bardzo ! Ale zawsze się zastanawiam czemu ludzie dają inny kolor płytek przy kibelku, wyróżniają go, że niby to taki tron? Moim zdaniem to konsekwencja między innymi tego, że kibelek jest na stelażu, czyli już jest wyróżniony przez to że wystaje z powierzchni ściany - dlatego jak już wprowadzać jakiś inny kolor, to naturalne jest wybranie właśnie obudowy stelaża (czy wanny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 19.02.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 A to moja świeżutka łazienka, jeszcze nie dokończona, bo nie wiem jakie mebelki? Białe, czarne, czy drewniane? Jak sądzicie? Śliczna łazienka co do mebli to jestem za białymi Mam do Ciebie pytanie odnośnie płytek: mam takie same (białe) i u mnie na niektórych płytkach są takie - nie wiem jak to nazwać zacieki, zamazaje. Normalnie tego nie widać- tylko pod światło. Próbowałam już tylu sposobów i w żaden sposób nie mogę tego usunąć Czy u Ciebie na płytkach też coś takiego się pojawiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 20.02.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Moim zdaniem to konsekwencja między innymi tego, że kibelek jest na stelażu, czyli już jest wyróżniony przez to że wystaje z powierzchni ściany - dlatego jak już wprowadzać jakiś inny kolor, to naturalne jest wybranie właśnie obudowy stelaża (czy wanny). sheila, tak dokładnie jest jak mówisz. Jeśli kibelek jest obudowany i wanna również, to wyróżnienie tych dwóch elementów wydaje się po prostu logiczne (jeśli wyróżniamy już wannę czy inne obudowane elementy). U mnie łazienka jest kremowo-brązowa i wyróżnione są właśnie obudowane wanna, kibelek oraz umywalka- też w sumie "obudowana" szafką Dlatego ja nie uważam, że wyróżnia się jakoś specjalnie kibelek, jako taki tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imagi 20.02.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Śliczna łazienka co do mebli to jestem za białymi Mam do Ciebie pytanie odnośnie płytek: mam takie same (białe) i u mnie na niektórych płytkach są takie - nie wiem jak to nazwać zacieki, zamazaje. Normalnie tego nie widać- tylko pod światło. Próbowałam już tylu sposobów i w żaden sposób nie mogę tego usunąć Czy u Ciebie na płytkach też coś takiego się pojawiło? Ja nie zauważyłam takich mazai, ale łazienkę mam dopiero od 3 dni i ciągle jeszcze pozbywam się zacieków porobotowych;) ale mam nadzieję, że innych nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.02.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Płytkarz już działa, więc za jakiś czas pochwalę się efektami. U mnie łazienka jest kremowo-brązowa i wyróżnione są właśnie obudowane wanna, kibelek oraz umywalka- też w sumie "obudowana" szafką Dlatego ja nie uważam, że wyróżnia się jakoś specjalnie kibelek, jako taki tron Pamiętam tę obietnicę z października ubiegłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 20.02.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Bardzo udana łazienka! Co to za kafelki na ścianach (te białe) ? No i oczywiście - co to za miska ustępowa? Jeśli chodzi o mebelki, to ja bym robiła białe - czarnego masz już sporo, drewniana podłoga też jest już bardzo dominująca. Ja również gratuluję efektu i doradziłabym tak samo jak sheila, białe meble nie będą*wprowadzały kolejnych ostrych akcentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ja kupiłam miskę ustępową Duravit - markowa a zakamienia się błyskawicznie i fatalnie spłukuje. Więc marka niczego nie gwarantuje. hmm dziwne, kurcze tez mam i złego słowa nie powiem, ale za kamień to chyba woda odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 imagi pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imagi 20.02.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 imagi pięknie Reni dziękuję jak budowałam dom to byłaś moim góru;-) moja łazienka na dole inspirowana jest Twoją, z płytkami tubądzin braid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts