Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo ładna łazienka, super żyrandol. Można wiedzieć gdzie kupiony i za ile?

pozdrawiam

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basia_KRK, Kasia i Mariusz dzięki :D

żyrandol jest do kupienia w każdym markecie budowlanym za coś około 200 zł., cena=jakość i niestety kryształki to jakieś plastiko-szkiełka (tłuką się) i nie odbijają światła jak prawdziwy kryształ :( a uchwyty od zabudowy wnęki mam z kryształami Svarowskiego więc tylko można żałować, że na lampie nie ma chociaz kilku prawdziwych kryształów :( tak czy siak lampę uwielbiam :D

Basia_KRK, Kasia i Mariusz dzięki :D

żyrandol jest do kupienia w każdym markecie budowlanym za coś około 200 zł., cena=jakość i niestety kryształki to jakieś plastiko-szkiełka (tłuką się) i nie odbijają światła jak prawdziwy kryształ :( a uchwyty od zabudowy wnęki mam z kryształami Svarowskiego więc tylko można żałować, że na lampie nie ma chociaz kilku prawdziwych kryształów :( tak czy siak lampę uwielbiam :D

Dziękuję za odpowiedź. Na zdjęciu wygląda świetnie, a nam pasowałby do sypialni.

A może kojarzycie, kto jest właścicielem tej pięknej łazienki?

http://images38.fotosik.pl/240/49982eb096e77b68.jpg

Zapisałam sobie zdjęcie na dysku, ale teraz za skarby świata nie mogę sobie przypomnieć nicka właściciela. :oops: Bardzo podobają mi się płytki i śliczne ich wykończenie.

Agip a co masz na podłodze, płytki standardowe do łazienki Grespanii 30/30?

Lubię Grespanię, sama mam już jedną łazienkę zrobioną płytkami tej firmy, ale jak dla mnie minusem jest, że wszystkie płytki podłogowe w kolekcjach łazienkowych mają tylko rozmiar 30/30.

na podłodze mam gres 60x60 firmy Cesar, seria Change, model Night - są to bardzo ciekawe kafle, nie są szlifowane na gładko, są wręcz chropowate, a te wypustki są jakby polerowane/szkliwione i skrzą się w świetle lampy jak śnieg w słońcu. Jestem bardzo z nich zadowolona.

łoooooo jakie piękne łazienki na tej stronie królują! :o B&W rulez ;)

agip - super Ci to wyszło! Grespania - miodzio. piękne płytki! białe przysufitki bardzo stylowe. w ogóle fajny efekt, tak dość mrocznie i elegancko. gratuluję łazieneczki!

jaksie - nad Twoją już się rozpływałam ;) ale co tam, powtórzę się: czadowa jest!

nad szaraczkiem betib też się już naochałam i naachałam ;)

Iwa_P - u Ciebie to mi głupio komplementować :D bo takie same płytki mam :D :D , ale jak tu nie komplementować, jak Ci to tak fajnie wyszło! świetny pomysł z tym parawanikiem i liniówką - też rozważałam otwarty prysznic na dole, ale się wycofałam z obawy, że będę musiała pucowac czarne lustrzane płytki - mam z nich całą ścianę - lustro. Ty widzę pod prysznicem masz białe, więc nie ma z tym chyba problemu.

aha - co to za dozownik na mydło? bardzo ładny!

łoooooo jakie piękne łazienki na tej stronie królują! :o B&W rulez ;)

agip - super Ci to wyszło! Grespania - miodzio. piękne płytki! białe przysufitki bardzo stylowe. w ogóle fajny efekt, tak dość mrocznie i elegancko. gratuluję łazieneczki!

jaksie - nad Twoją już się rozpływałam ;) ale co tam, powtórzę się: czadowa jest!

nad szaraczkiem betib też się już naochałam i naachałam ;)

Iwa_P - u Ciebie to mi głupio komplementować :D bo takie same płytki mam :D :D , ale jak tu nie komplementować, jak Ci to tak fajnie wyszło! świetny pomysł z tym parawanikiem i liniówką - też rozważałam otwarty prysznic na dole, ale się wycofałam z obawy, że będę musiała pucowac czarne lustrzane płytki - mam z nich całą ścianę - lustro. Ty widzę pod prysznicem masz białe, więc nie ma z tym chyba problemu.

aha - co to za dozownik na mydło? bardzo ładny!

--------------------

Dlatego prysznic planowalam z biala scian i choc podloga jest czarna, to tez jest ok.

Dozownik na mydlo lustrzany oraz lampe na sificie tez lustrzana kuplilam w LM:)