Basia_KRK 26.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Pomocy Dość pilna sprawa, bo już architekt naciska.... Ciągle myślę jak zagospodarować tą łazienkę... i mam wrażenie, że zupełnie nieporadnie mi to wychodzi... Może macie jakieś sugestie co do zmian? Ani wanny, ani prysznica nie chcę mieć pod skosami.... Może przesunąć drzwi wejściowe? Gdzie najlepiej umieścić WC? http://img269.imageshack.us/img269/2851/azienkaw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 26.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a co zlego jest w ustawieniu na rysunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hmmm... WC tak na środku? nie za bardzo "wyeksponowany" ? I jeszcze ten prysznic... tak przy drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Chyba chodzi o to wejście wprost na kibelek, to chyba najmneij reprezentacyjna część tego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 26.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a moze wanne z kibelkiem zamienić miejscami, w sensie wanne dac na przeciwległa ścianę, a kibelek w róg gdzie obecnie jest wanna? kibelek mozna nawet jakąś "półścianką" osłonic od strony wejścia, może jeszcze bidet by się zmieściłile jest w najniższym miejscu pod skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.02.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Basiu, a jakbyś tak przeprosiła się ze skosami? Wtedy kibelek i ew. bidet (jest na tyle miejsca) dałabyś na prawo od drzwi, a wannę do kąta na przeciwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 26.02.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ani wanny, ani prysznica nie chcę mieć pod skosami.... A jaką masz wysokość ścianki kolankowej? Ja mam na górze wannę pod skosami i nie mam z tym żadnego problemu, choć wcześniej wątpliwości też było sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 26.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hmmm, ja nie wiem co ludzie mają przeciwko kibelkowi naprzeciwko wejścia. Przecież wygląda to tak samo ładnie jak umywalki, wanny, prysznice itp (oczywisćie jak jest zadbane). Mi osobiście to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 26.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 u mnie wanna też jest pod skosami i jest fajnie. Nawet walczyłam, aby była pod skosem...przeważnie w niej się siedzi przecież Jaksie ta mozaika to może dune? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A jaką masz wysokość ścianki kolankowej? Ścianka kolankowa będzie miała ok. 92 cm.... Ehhhh... ciągle myślę i zmieniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 u mnie wanna też jest pod skosami i jest fajnie. Nawet walczyłam, aby była pod skosem...przeważnie w niej się siedzi przecież Jaksie ta mozaika to może dune? całkiem możliwe, może jeszcze uda mi sie znaleźć kartony, to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Pomocy Dość pilna sprawa, bo już architekt naciska.... Ciągle myślę jak zagospodarować tą łazienkę... i mam wrażenie, że zupełnie nieporadnie mi to wychodzi... Może macie jakieś sugestie co do zmian? Ani wanny, ani prysznica nie chcę mieć pod skosami.... http://img269.imageshack.us/img269/2851/azienkaw.jpg A może coś takiego? http://img715.imageshack.us/img715/9207/azienka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Pomocy Dość pilna sprawa, bo już architekt naciska.... Ciągle myślę jak zagospodarować tą łazienkę... i mam wrażenie, że zupełnie nieporadnie mi to wychodzi... Może macie jakieś sugestie co do zmian? Ani wanny, ani prysznica nie chcę mieć pod skosami.... http://img269.imageshack.us/img269/2851/azienkaw.jpg A może coś takiego? http://img715.imageshack.us/img715/9207/azienka1.jpg Dla mnie łaznienka nr.2-Wc jest schowane za ścianką.Pozatym nie jestem zwonnwnniczką wanien narożnych.Miałam taką przez 2 lata i uważam,że jest niefunkcjonalna.Przy takim dużym metrażu moze pomyśl o czymś extra?Np wanna okrągła z hydromasażem? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 zwolenniczką * oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.02.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hej ! Zastanawiam się nad zakupem szklanych umywalek (okrągłych,nablatowych) i zastanawiam się jak z utrzymaniem ich w czystości?Umywalki mają być w łazience dzieci.A jak wiadmo dzieci nie są strażnikami czystości . Najbardziej pasowałaby mi taka umywalka z brązowego szkła (mam już nawet upatrzoną). Do użytkujących szklane umywalki:czy trudno utrzymać je w czystości?Czy zostają zacieki z wody? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 26.02.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Pomocy Dość pilna sprawa, bo już architekt naciska.... Ciągle myślę jak zagospodarować tą łazienkę... i mam wrażenie, że zupełnie nieporadnie mi to wychodzi... Może macie jakieś sugestie co do zmian? Ani wanny, ani prysznica nie chcę mieć pod skosami.... A może coś takiego? http://img715.imageshack.us/img715/9207/azienka1.jpg Ja mam podobny problem- wanny pod skosem nie chcemu, a narożnej jeszcze mniej - kiedyś musiałam taką myć (stare dzieje - sprzątanie u innych na studiach) i został mi uraz psychiczny. Ale zdecydowanie druga wersja - wc schowane a nie na wprost wejścia i łatwiejszy dostęp do okna dachowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazy 26.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Angela_ap bardzo podoba mi sie Twoja lazienka, jest piekna. U nas za tydzien fachowiec ma robic lazienke, a my do tej pory nie moglismy sie zdecydowac jak ma wygladac. Co prawda kupimy kafle Cersanitu seria Symfonia, ale wykorzystamy Twoj pomysl na ich ulozenie. Dzieki za inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hej ! Zastanawiam się nad zakupem szklanych umywalek (okrągłych,nablatowych) i zastanawiam się jak z utrzymaniem ich w czystości?Umywalki mają być w łazience dzieci.A jak wiadmo dzieci nie są strażnikami czystości . Najbardziej pasowałaby mi taka umywalka z brązowego szkła (mam już nawet upatrzoną). Do użytkujących szklane umywalki:czy trudno utrzymać je w czystości?Czy zostają zacieki z wody? Pozdrawiam! Zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 26.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 chyba,ze szklo jest takie pokarbowane,albo malowane w jakies esy floresyale ogolnie ceramiczne umywalki sa duzo latwiejsze w utrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.02.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dzięki za odpowiedz. Niestety potwierdziliście moje przypuszczenia .Więc albo białe umywalki,albo wezwanie na pomoc Supernian iaby nauczyła dzieci codziennego mycia umywalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts