mikiada 14.03.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 nie wiem czy to właściwe miejsce ale innego lepszego nie znalazłam .. ja jeszcze nie wykańczam, ale jestem w ważnym momencie ustalania układu - kanalizacja itp. Proszę Was o wszelkie uwagi dot. układu moich łazienek.. czy można coś zrobić aby były bardziej funkcjonalne, ciekawsze? łazienka o pow. 9mhttp://lh6.ggpht.com/_G9cJwwASwi8/S5zy4bnA3fI/AAAAAAAAKgE/tsdycPweCK0/s800/duza%20lazienka.JPG zamiast wanny będzie duża kabina - marzy mi sie taka z łaźnią parową, zamiast kabiny będzie wc i bidet i łazienka na dole o pow. 5,3mhttp://lh5.ggpht.com/_G9cJwwASwi8/S5zy4vuCOgI/AAAAAAAAKgI/o2HEIZJmWQ0/s800/mala%20lazienka.JPGtutaj zrezygnuję z bidetu Macie jakieś pomysły jak to inaczej ustawić?Z góry dziękuję za pomoc.Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 14.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Na scianie jest Paradyż Mistral grafit. Trzeba kupić od razu z zapasem, bo jak dokupilam kilka paczek to były zupełnie inne (zresztą dużo brzydsze). Na podłodze mial być Paradyż Mistral grys ,ale w mojej łazience brzydko wygladało ich połączenie, bardzo mdło. Grys poszedł go kotłowni Mam więc bardzo elegancką kotłownię, tam wygląda cudnie kolor grys. Na podlogę dokupilam końcówkę firmy Cesara (nie pamietam nazwy kolekcji). Kupiłam w bardzo dobrej cenie ,bo reguralna cena Cesara była wysssoka. Paradyża w sieci mozna kupić już chyba za około 115zł/m2. Po połozeniu nie podobało mi się wcale, chciałam wszystko zrywać ,tylko kasa powstrzymywała. Po dodaniu luster, ceramiki zaczyna wyglądać super!!! O to szacun (jak to mówią ) Bo ja widziałam te płytki na żywo i odrzuciły mni etrochę. Zupełnie mi się nie podobały, a u ciebie wyglądają naprawdę fajnie. A mnie bardzo podobaly sie w sklepie, a nie zauwazylam ich na forum. Sa super. Tylko blyszczace, moze nie wszyscy to lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 14.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 http://images42.fotosik.pl/184/fdd9b44ac71fe7ffmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 voileta a ja mam pytanko o grzejnik-jakiej jest firmy i jak wysoko zawiesilas go nad podloga?Widze ze ma takie dwa male haczyli na recznik-czy kupuje sie to razem z grzejnikiem czy jest to wasz pomysl i gdzie to mozna dostac? mikiada w tej lazience 9 m to raczej duza kabina prysznicowa(ja dalabym tam szklane drzwi na cala szerokosc lazienki np 180 ) powinna byc w miejscu gdzie obecnie masz wc i prysznic.Tam gdzie obecnie jest wanna masz chyba okno wiec ja dalabym tam wc i bidet. Poza tym wg mnie uklad sanitariow ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 14.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 kakusek masz rację.. zamieniam miejsca kabina pojdzie w miejsce obecnego wc. Dziekuję. Możesz czuć się autorem mojej lazienki:) dziękuję bardzo.Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Gdzie mi tam do autorstwa -wszystko mialas obmyslane przed moim postem to tylko bardzo drobna korekta ktora pewnie i tak bys zauwazyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 14.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 a guzik.. przeoczyłabym to a potem bym przeklinała dlaczego tego nie zamieniłam... korekta jest jak najbardziej uzasadniona. Bardzo dziękuję. Czasami potrzeba takiego spojrzenia z dystansu.Pozdrawiam,ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 15.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 magnolia0joaska widzę u Ciebie odpływ liniowy pod prysznicem ... co to za firma? i czy spełnia swoją funkcję bez obaw o zalanie lazienki? Jakie odpływy liniowe są warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ile powinnam kupić płytek na podłogę do wc o wymiarach 120x130, płytki mają wymiar 32,5x32,5? w paczce jest 9 sztuk czy 2 paczki wystarczą czy lepiej wziąść 3 paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ile powinnam kupić płytek na podłogę do wc o wymiarach 120x130, płytki mają wymiar 32,5x32,5? w paczce jest 9 sztuk czy 2 paczki wystarczą czy lepiej wziąść 3 paczki? wszystko zależy jak płytki będą ukladane- jeżeli np. w caro to musisz kupić minimum 15%więcej. No i bierz pod uwagę pewien zapas w razie jakiejś awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dewuka - bardzo łądna łazienka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voileta 16.03.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 voileta a ja mam pytanko o grzejnik-jakiej jest firmy i jak wysoko zawiesilas go nad podloga?Widze ze ma takie dwa male haczyli na recznik-czy kupuje sie to razem z grzejnikiem czy jest to wasz pomysl i gdzie to mozna dostac? mikiada w tej lazience 9 m to raczej duza kabina prysznicowa(ja dalabym tam szklane drzwi na cala szerokosc lazienki np 180 ) powinna byc w miejscu gdzie obecnie masz wc i prysznic.Tam gdzie obecnie jest wanna masz chyba okno wiec ja dalabym tam wc i bidet. Poza tym wg mnie uklad sanitariow ok Grzejnik jest firmy Luxor. Ma wymiary 55x170 cm i wisi 30 cm nad podłogą. Te haczyki są juz razem z grzejnikiem ale można je odkręcic i jest ich 4 szt. ale na zdjęciu tego nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 16.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 mam dylemat co do płytek, jak myślicie czy dobrze będzie wyglądało jeśli od dołu dam trzy rzędy gładkich płytek odcień płytek jest taki sam jak dekoru. Szafka będzie inna ale rozmiarowo taka sama 160x50 i zastanawiam się czy warto wydawać 1800zł na dekor skoro szafka połowe z tych trzech rzędów zasłoni. Proszę podpowiedźcie mi czy to będzie dobrze wyglądało? http://www.klima-med.com/mmap/dom/l1.jpgwidok z innej strony http://www.klima-med.com/mmap/dom/l3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A ja tu wkleje link do galerii na picassie, poniewaz jestem nieszczesliwa posiadaczka lazienki mikro, w ktorej trudno zrobic jakiekolwiek zdjecia oraz szczesliwa posiadaczka tynku na scianach, ktorego faktury i polysku nie porafie oddac zadnym aparatem, dlatego zdjec jest bardzo duzo - sa robione aparatem i kamera z szerokim katem, stad banany... Nie mam jeszcze tylko drzwi, ktore chyba beda szklane. http://picasaweb.google.pl/malgos1979/Lazienka?authkey=Gv1sRgCLzX5MrarIvc0QE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 I szczęśliwą posiadaczką "moich" perfum Ale nie o tym miało być - malgos2 ja Cię chciałam zapytac jak się użytkuje tę umywalkę - czy woda się nie rozchlapuje? Bardzo mi się podoba, tylko to ew. rozchlapywanie mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Malgos - fajnie wyszlo szklana lazienka... a gdzie kubeczki i inne bibeloty tak pieczolowicie w necie lowione? Grzejnik mi sie podoba - co to za cacko? ....chociaz przy moich panach to nie wiem ile miejsc na wieszanie recznikow by mial...to i tak reczniki sie same tam nie powiesza... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Versace? Umywalka jest OK, natomiast o rozchlapywanie wody dba kot, wiec nie wiem, jak by to bylo bez niego... Jestem z niej na razie bardzo zadowolona. Maja, nie widzisz dodatkow? Grzejnik to jak wiesz jeden z 2 dostepnych z bocznym doplywem w Casto, jedyny ktory pasowal rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dokładnie te! U mnie kocio tez jest na stanie posiadania Znaczy jak jest - nie bać się tej umywalki? A na poważnie - czy jak woda uderza o dno to nie pryska na wszystkie strony? No bo to dno przecież płaskie jest... Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Maja, nie widzisz dodatkow? juz widzisz....okularow poszukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dewuka 16.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dewuka - bardzo łądna łazienka!!!! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts