Renia 23.11.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 ostatnio mozaika na wszelkich zdjęciach mi się przejadła i wydaje się dla mnie koszmarnie nudna (nawet się zastanawiałam czy nie napisac o tym w wątku o tym co przestanie byc modne za kilka lat) No to napisz, bo mam druga lazienkę do zrobienia na drugi rok i nie chce sztampy, tylko cos eleganckiego a zarazem ponadczasowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 23.11.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 to co jest modne teraz , za 10 lat modne nie będzie, alebyć moze modn znów bedzie za lat 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 23.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 chyba mozaika jest jednak ponadczasowa,jako jedyna z wszystkich plytek przetrwala stulecia dla mnie mozaika jest the best i zawsze wyglada ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.11.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 to co jest modne teraz , za 10 lat modne nie będzie, alebyć moze modn znów bedzie za lat 20 Tak, mam w łazience 17-letnie płytki w kolorze czekolady. A na podłodze takie małe podłużne "elewacyjne" chyba, też brązowe, cieniowane. Nienawidzę ich!!! Wtedy były prawie nieosiągalne. Teraz znowu te brązy.... Który kolor nie wychodzi z mody i łazienke można odmieniac przez dodatki ? Może jednak biały ? Mój mąż wybrał biały "nakrapiany" czymś takim też białym jak maleńka panterka, z połyskiem. Uważam, że genialny wybór. A mozaika jest ładna pod warunkiem ułożenia niebanalnych kompozycji (np. Robmar), bo jak normalnie układana to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.11.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 robmar - cuda wyprawiasz z tą mozaiką! co prawda ostatnio mozaika na wszelkich zdjęciach mi się przejadła i wydaje się dla mnie koszmarnie nudna (nawet się zastanawiałam czy nie napisac o tym w wątku o tym co przestanie byc modne za kilka lat), ale jak widze Twoje prace to znów jestem zachwycona. Może to dlatego, że Ty ją super wykorzystujesz, jest efektownie, a u większości osób mozaika jest kładziona tak, że podobny efekt możnaby osiągnąc zwykłymi płytkami. Zgadzam sie z Toba .W tej lazience wyglada bardzo ladnie , ale w kolorach prawdziwych a nie na zdjeciach zmienionych przez kogos .Zwlaszcza ten rozowy jest taki sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 23.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam. Piszecie tak o tych mozaikach to i ja się dołączę, ale z czymś trochę innym To są mozaiki do łazienki jedna fugowana idzie na posadzkę obok wanny a druga jest niefugowana i ma być na ścianie, obie są postarzane. Dodam że łazienka cała będzie w kamieniu http://images37.fotosik.pl/33/7c9f95af43e5167c.jpg http://images42.fotosik.pl/33/08413d37981a4058.jpg http://images28.fotosik.pl/298/045198f9d1e0c67b.jpg http://images29.fotosik.pl/298/435ad420390bbf4a.jpg http://images37.fotosik.pl/33/faa696a4f3fa698d.jpg To chyba nie będzie nudne za 10 lat a przynajmniej mam taką nadzieję Zdjęcia z zamontowaną mozają może uda mi się wkleić pod koniec grudnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 23.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ineso, czemu nie robliscie podciecia na nogi i kto wymyslil te biale drzwiczki rewizyjne? Tak a propos podcięcia przy wannie. Zastanawiam się jakią maksymalną głębokość może mieć takie podcięcie, aby dobrze to wyglądało. Może macie jakieś doświadczenia? Zdjęcia byłyby mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 23.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Ineso, czemu nie robliscie podciecia na nogi i kto wymyslil te biale drzwiczki rewizyjne? Tak a propos podcięcia przy wannie. Zastanawiam się jakią maksymalną głębokość może mieć takie podcięcie, aby dobrze to wyglądało. Może macie jakieś doświadczenia? Zdjęcia byłyby mile widziane. w tym temacie mogę Ci chyba troche pomóc bo u mnie właśnie coś takiego zrobili, wg projektu miały tam wejśc halogeny ale niestety w praktyce wyszło inaczej (jak to mówią papier wszystko przyjmie ) znaleźliśmy inne rozwiązanie i będzie taki wąż świetlny kupiony na allegro może niektórzy powiedzą że znów te brązy, ale co tam http://th.interia.pl/20,gd17471d12359648/i810312.jpg http://th.interia.pl/20,gd17471d12359648/i810313.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 23.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 w tym temacie mogę Ci chyba troche pomóc bo u mnie właśnie coś takiego zrobili, wg projektu miały tam wejśc halogeny ale niestety w praktyce wyszło inaczej (jak to mówią papier wszystko przyjmie ) znaleźliśmy inne rozwiązanie i będzie taki wąż świetlny kupiony na allegro może niektórzy powiedzą że znów te brązy, ale co tam Mógłbyś podać jakie wymiary (wysokość, głębokość) ma to podcięcie? A te brązy są bardzo ładne, takie afrykańskie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 23.11.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 My właśnie na parterze,małą łazienkę zrobimy na biało, tylko podłoga merbau przemysłowe. Odpowiednio rozmieszczone oświetlenie i może jedna sciana pod prysznicem jakoś zaakcentowana. Wystrój będziemy zmieniać dodatkami: ręczniczek ,świeca,mydełko itp. Mam nadzieję ,że fajnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 23.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 w tym temacie mogę Ci chyba troche pomóc bo u mnie właśnie coś takiego zrobili, wg projektu miały tam wejśc halogeny ale niestety w praktyce wyszło inaczej (jak to mówią papier wszystko przyjmie ) znaleźliśmy inne rozwiązanie i będzie taki wąż świetlny kupiony na allegro może niektórzy powiedzą że znów te brązy, ale co tam Mógłbyś podać jakie wymiary (wysokość, głębokość) ma to podcięcie? A te brązy są bardzo ładne, takie afrykańskie klimaty jutro zrobię pomiary i Ci podam dokłanie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.11.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Robmar,jestem niesamowicie zauroczona, łazienka cudna a sama wanna to przecudna, rewelacja, dzieło wielkiego mistrza poprostu!!! gratulacje dla wykonawcy i dla inwestora- to sama przyjemność ponadwiekowa kąpiel w takiej wannie/lazience, glazurę tą znamy bo właśnie u nas została w sobote położona...schematycznie: czyli w pasy.... wygląda ładnie, no ale do Twego dzieła nie podchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robmar 24.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nie przesadzajcie z tym chwaleniem to tylko łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 24.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 robmar Mam pytanie jaka wielkość tej łazienki i ściany kolankowej jakbyś podał dokładne wymiary. z góry dziękuję i jeszcze jedno czy wejście jest pod skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebDan 24.11.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 a jakie jest wasze zdanie na temat wanien osadzonych w podłodze. Zawsze bylo to moim marzeniem i chyba teraz sie na taka zdecyduje. Macie moze jakies doswiadczenie zwiazane z takimi wannami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robmar 24.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 robmar Mam pytanie jaka wielkość tej łazienki i ściany kolankowej jakbyś podał dokładne wymiary. z góry dziękuję i jeszcze jedno czy wejście jest pod skosem? witam powierzchnia tej łazienki to ok 12 m2 ,wys kolankowej 1.2 wejście jest pod skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 24.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 robmar Mam pytanie jaka wielkość tej łazienki i ściany kolankowej jakbyś podał dokładne wymiary. z góry dziękuję i jeszcze jedno czy wejście jest pod skosem? witam powierzchnia tej łazienki to ok 12 m2 ,wys kolankowej 1.2 wejście jest pod skosem Dziekuję jeszcze raz za odpowiedż i jeszcze raz poproszę o wymiar ścian chodzi Mi o szerokości,pytam dlatego bo bardzo podobna do Mojej przyszłej,wejście też po skosie a chciałabym wstawić wannę pod ścianę kolankową tam też mam okno i tak patrząc na Twoją wyobrażam sobie mniej więcej jak co ustawić żeby wszystko pomieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robmar 24.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 burifanek to nie jest moja łazienka tylko mojego klienta ja ją tylko wykonałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 25.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 burifanek to nie jest moja łazienka tylko mojego klienta ja ją tylko wykonałem W takim razie gratuluję umiejetności i dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wracam jeszcze do tematu drzwi do mojej wnęki prysznicowej 112,5 cm. Znalazłam coś takiego: http://www.galerialazienek.pl/wiecej.php?id=1203Poradźcie, czy jakościowo byłyby dobre i czy w rzeczywistości nie wyglądają tandetnie. Wzięłabym takie tylko ze srebrnymi profilami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts