Piątka 25.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a jakie jest wasze zdanie na temat wanien osadzonych w podłodze. Zawsze bylo to moim marzeniem i chyba teraz sie na taka zdecyduje. Macie moze jakies doswiadczenie zwiazane z takimi wannami? chciałam dołączyć do tego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 25.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jakby co do szkla mam rowniez niezla firme (warszawa), robia wszystko ze szkla i w zasadzie ze szklem. Na poczatku roku wykanczalem mieszkanie dwupoziomowe w ktorym zaproponowalem wlasnie szklana podloge w rogu sypialni na pietrze (3m x 2m) przygotowalem cala rame i stelaz a oni przywiezli szklo (waga szkla okolo 0,5 tony). Szklo 3warstwowe, srodkowa warstwa hartowana. Widzialem ich inne prace, wyginaja tafle szkla jak chca, wtapiaja w nie farby (rowniez transparentne) itp. Sorka za oftopic Mam pytanie odnosnie szyby na podlodze,czy miedzy stelazem a szyba nie powinno byc jakiejs podkladki np. gumowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 26.11.2008 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jakby co do szkla mam rowniez niezla firme (warszawa), robia wszystko ze szkla i w zasadzie ze szklem. Na poczatku roku wykanczalem mieszkanie dwupoziomowe w ktorym zaproponowalem wlasnie szklana podloge w rogu sypialni na pietrze (3m x 2m) przygotowalem cala rame i stelaz a oni przywiezli szklo (waga szkla okolo 0,5 tony). Szklo 3warstwowe, srodkowa warstwa hartowana. Widzialem ich inne prace, wyginaja tafle szkla jak chca, wtapiaja w nie farby (rowniez transparentne) itp. Sorka za oftopic Mam pytanie odnosnie szyby na podlodze,czy miedzy stelazem a szyba nie powinno byc jakiejs podkladki np. gumowej? Jest specjalna bezbarwna guma (nie silikon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 26.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jest specjalna bezbarwna guma (nie silikon). A gdzie mozna cos takiego nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A to nasza łazienka http://images47.fotosik.pl/26/180d5905555687b1.jpg http://images42.fotosik.pl/26/e929cebb2003e81c.jpg http://images37.fotosik.pl/26/bacb36bb077235a1.jpg http://images48.fotosik.pl/26/432e169d44709094.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 26.11.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A to nasza łazienka pozdrawiam Że tak powiem Nie Kulawa, Nie Kulawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 26.11.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 robmar i kasiaR, macie bardzo ciekawe łazienki. Lubię brązy, więc jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 26.11.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jest specjalna bezbarwna guma (nie silikon). A gdzie mozna cos takiego nabyc?Ta tasma gumowa przyjechala razem z szyba i nie mam pojecia gdzie to kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebDan 26.11.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Kasiabardz interesujaca ta Twoja łazienka. a moglabys powiedziec jak rozwiazaliscie dostep do wanny w przypadku ewentualnych awarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anettka 26.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wingerman, dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 KasiuR łazienka jest przepiekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mozesz zdradzic co to za lampa i gdzie takie cudo mozna dostac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 26.11.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 KasiaR - łazienka super!!! normalnie masz większą łazienkę niż mój salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 27.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 KasiaR pewnie już to słyszałaś i masz dość zachwytów.....ale łazienka codo Ach,chciałabym chociaż w połowie stworzyć coś tak pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dziękuję za miłe słowa Lampe kupowaliśmy w OBI lub LeroyMerlin , ale są też w sklepach internetowych np. tu http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=1&vMenuItem=1&vSubPage=12168&vItemDB=itemdb&vFiltrDB=610 Nazywa sie -Żyrandol Emporio V2305 White ( są też czarne i czerowne) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasia bardz interesujaca ta Twoja łazienka. a moglabys powiedziec jak rozwiazaliscie dostep do wanny w przypadku ewentualnych awarii? mamy zamontowany syfon który mozna czyścić od góry. Wanna jest zamontowana na parterze więc nikogo nie zalejemy. Niestety gdyby cos sie stało pod nią trzeba wyjmowac cała wannę cos za coś. Ale w przypadku czyszczenia syfonu nie ma problemu, mozna czyścic od góry. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robmar 27.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a jakie jest wasze zdanie na temat wanien osadzonych w podłodze. Zawsze bylo to moim marzeniem i chyba teraz sie na taka zdecyduje. Macie moze jakies doswiadczenie zwiazane z takimi wannami?_ jeżeli chodzi o łazienki na piętrze to można to zrobic jeżeli przewidzimy to w fazie projektowania, później to tylko nad kotłownią lub garażem, co i tak jest problemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 27.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 kasiaR łazienka jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 27.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a jakie jest wasze zdanie na temat wanien osadzonych w podłodze. Zawsze bylo to moim marzeniem i chyba teraz sie na taka zdecyduje. Macie moze jakies doswiadczenie zwiazane z takimi wannami? _ jeżeli chodzi o łazienki na piętrze to można to zrobic jeżeli przewidzimy to w fazie projektowania, później to tylko nad kotłownią lub garażem, co i tak jest problemowe. Też mi się podobały wanny w podłodze , świetna rzecz ale dla młodych bo nie wyobrażam sobie mojej babci - pewnie nie dałaby rady wejść - przy tradycyjnej wannie opiera się o "rancik" a tu trzebaby jakieś barierki robićalbo schodki , i powoli z tematu wanna w podłodze weszłabym na temat basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 hm w te wakacje byłam w hotelu spa. nawet nie wiesz jak sprytnie i sprawnie te starsze panie śmigały do jacuzzi i z nich wyskakiwały. ale dla mnie to też takie lekko przerażające - najlepiej to chyba tak pośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a jakie jest wasze zdanie na temat wanien osadzonych w podłodze. Zawsze bylo to moim marzeniem i chyba teraz sie na taka zdecyduje. Macie moze jakies doswiadczenie zwiazane z takimi wannami? _ jeżeli chodzi o łazienki na piętrze to można to zrobic jeżeli przewidzimy to w fazie projektowania, później to tylko nad kotłownią lub garażem, co i tak jest problemowe. Też mi się podobały wanny w podłodze , świetna rzecz ale dla młodych bo nie wyobrażam sobie mojej babci - pewnie nie dałaby rady wejść - przy tradycyjnej wannie opiera się o "rancik" a tu trzebaby jakieś barierki robićalbo schodki , i powoli z tematu wanna w podłodze weszłabym na temat basen młodzi mają dzieci (tzn czasami maja ) a te dzieci maja przeróżne pomysły na zabawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts