Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Simari, przejście pomiędzy umywalką a WC ciągle jest bardzo wąskie. Może lepiej byłoby zrezygnować z geberitów? Wtedy odzyskałabyś kilkanaście centymetrów.

I ta ciężka zabudowa pralki i szafki dodatkowo przytłoczy wnętrze. Pralka, skoro i tak jest widoczna, mogłaby stać sama bez zabudowy, a umywalka stać na podwieszanej szafce. No i trudno będzie stać przy szafce zabudowanej do samej podłogi.

Magduska wizualka w 3D studio max - troche bardziej zaawansowany program, ja sie nie znam, ale troche zajmuje wykonanie w nim czegos :)

MargulkaPrzejscie nie powinno byc juz waskie, bo ma juz 84cm, poza tym umywalka nie stoi naprzeciwko WC tylko obok, blizej wanny, tego nie widac na wizualce ale w rzeczywistosci powinno to miec rece i nogi. :)

Co za dużo to niezdrowo. Ta obudowa wanny to jest właśnie o to trochę za dużo.

Mnie się to skojarzyło z zakładem pogrzebowym. :-(

Ja tam nigdy w zakładzie pogrzebowym nie byłam a łazienka jest super!

Widziałam kiedyś w Yeti komplet sedes+ zbiornik na wodę, który gdyby był mniej ozdobny to świetnie pasowałby do takiej łazienki. Zbiornik jest umieszczony na górze pod sufitem prawie a wodę spuszcza się pociągając za wiszący łańcuch (kiedyś takie rozwiązanie było na porządku dziennym). Tyle że ten komplet był bardzo w stylu retro (czyt. ozdobny) :)

Beauty lazienke masz super, moze nie w moim stylu ale jest oryginalna i klimatyczna. Obejzalam twoje zdjecia i jakbym weszla do takiego domu jak Twoj to napewno szczeka by mi opadla :). Wszystkim nie dogodzisz, tak to juz jest, na moja lazienke tez beda pewnie psioczyc ze blada, bez zycia i bla bla bla i co z tego ;)

krystynajoanna bardzo ładna ta łazienka w tym alabastrino ...

a ja im więcej płytek oglądam, tym większy mam zamęt w głowie...

mało tego mam przesyt kolorów i teraz tylko wszędzie biel i szarości mi w oko wpadają... ;)

jeśli byłaby taka możliwość to prosiłabym o ocenę mojego projektu łazienki w Opoczno Organza

jest to łazienka na parterze, sufity niestety muszą takie zostać - zakrywają schody biegnące z salonu na piętro...

po prawej stronie geberitu jest miejsce pod schodami i postanowiłam je wykorzystać na chowek na mopy, środki czystości tylko mam problem jak to zabudować....

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/rQ0JG5so9Dr6FTDhChlQLw?feat=directlink

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/xJyOUZKL0SbhuxAR177cEw?feat=directlink

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/ZHgW0zT1Vxjt0TuaU-W1ug?feat=directlink

http://picasaweb.google.pl/lh/photo/dDaAsG-5PJ9I03y04uwxMw?feat=directlink

Winniczka,

fajne kolory, białe płytki i piękny kolor na ścianie ;) SUPER ;)

..tak jak napisała Anulek2005 krzesło w bieli współgrałoby z całym wnętrzem - w tym kolorze co jest do niczego nie pasuje ;)

btw. jak dla mnie za małe umywalki, ale to tylko moja opinia i biorę pod uwagę "graby" mojego męża hihihi...

:). Wszystkim nie dogodzisz, tak to juz jest, na moja lazienke tez beda pewnie psioczyc ze blada, bez zycia i bla bla bla i co z tego ;)

Ja zawsze wychodzę z tego zalożenia ,ze trzeba sie dobrze czuc w swoim m,a zamieszczając zdjęcia w dzienniku wcale nie liczyłam ,że wszystkim się moje wnętrza spodobają:) Ale szczerze mówiąc już wolę ten swój katafalk niż wanny na lwich łapach,chociaż u kogoś mnie aż tak bardzo nie rażą:D

simari dzięki za wszystkie pochwały ,które jednak mile łaskoczą moją próżność:):)

leoAureus kiedyś przymierzałam sie do takiej spłuczki .Pamiętam czasy ,kiedy u mnie w domu takie ustrojstwo funkcjonowało.Jedynym mankamentem bylo to ,że jako dzieci często łańcuszek zrywaliśmy.To mnie odstraszyło:):lol2:

winniczku bardzo piękna łazienka ,ale dziewczyny maja rację -krzesło koniecznie przemaluj na biało

Edytowane przez Beauty

fionka,

według mojej oceny to nie ma się do czego przyczepić, z tych zdjęć nie widzę jak będzie ułożona terakota na podłodze.., ale reasumując, będzie ładnie ;)

magduska dzięki...

kafle będą ułożone prosto, nie w karo....

może jeszcze jakieś sugestie.... kurcze mam już dosyć tego wybierania, projektowania, zmieniania ;)