Róża1719506796 01.09.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 moim zdaniem nie ma takiej potrzeby. z bidetów ludzie raczej korzystają w zaciszu własnego mieszkania. gość wpadający na kawę z pewnością zza uchylonych drzwi nie będzie cię wzywał o wskazanie ręczniczka po zakończonym podmyciu jeśli pomieszczenie jest ci za duże - zmniejsz je kosztem któregoś z sąsiednich Nie pomyślałam o tych ręcznikach hehe, a przecież to bardzo ważne. Tylko, żeby on tam stał, to nie musiałabym ewentualnie latać na pięterko Z prysznica czy wanny korzysta się przeważnie rano i wieczorem, a w ciągu dnia do szybkiego podmycia mogłby służyć bidet na dole, gdzie się spędza więcej czasu. Na pewno mysl o tym, ze maja to robic goscie to rzeczywiscie blad. Dzieki duś Szkoda tylko, że nie mogę tego zmniejszyć tej kwadratowej powierchni (bo z jednej strony wiatrołap, z drugiej przejście z garażu do domu ) ale to by było najlepsze rozwiazanie mimo że właśnie schną tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.09.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Róża to ja bym nie wstawiała bidetu tylko pisuar z deską...wiem ze są na forum diametralnie różne poglądy jeśli chodzi o ten "przyrząd" ale ja jestem "za" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Róża1719506796 01.09.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Róża to ja bym nie wstawiała bidetu tylko pisuar z deską...wiem ze są na forum diametralnie różne poglądy jeśli chodzi o ten "przyrząd" ale ja jestem "za" Całkiem niezła myśl, ciekawe co na to moja polowka, :) Widziałaś u kogoś w domu pisuar? Pytam z ciekawosci (i bynajmniej nie dlatego, ze jak ktos sobie tego nie montuje, to i ja nie bede czy odwrotnie), bo ciekawa jestem takich aranzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.09.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 ja ciągle nad nim myślę...http://bi.gazeta.pl/im/3/6843/z6843433O.jpghttp://img.galerkiwnetrz.pl/g/2_599758766_IMG_2867_FILTERED_.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/5/7480/z7480205X,Zielonkawa-roleta-w-oknie-zapewnia-niezbedna-intymnosc-.jpghttp://www.dobrzemieszkaj.pl/img/imagecache/511x340__media_19858_wm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 01.09.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Mam w domu pisuar joy (tak chyba się zwie) najdelikatniejszy z pokrywą - fakt wszyscy goście są zdziwieni, chłopaki korzystają i są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 my pisuaru nie mamy ale uznajmy że nie było takiej potrzeby. natomiast mamy łazienke na dole i nie ma w niej bidetu i bardzo żałuję. bez przerwy muszę Kruszkę z opuszczonymi spodniami targać na piętro po schodach. niestety nie wcisnęłabym go prawdopodobnie. no i co tu dużo ukrywać - zanim się przeprowadziłam 'z bloku' to nie bardzo wiedziałam co się dokładnie z tym bidetem robi a już na pewno nie przypuszczałam jak jest przydatny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Efi Co to za lampy wiszą w Twojej łazience? Pytam, bo wątek z oświetleniem znowu chwilowo zamarł:(Pozdrowionka! To plafony charleston z firmy Kolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 02.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To i ja pokażę wizualizację swojej łazienki dolnej. Łazienka ma byc czarno biała. Ta ścianka, która wygląda na szarą jest biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.09.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 my pisuaru nie mamy ale uznajmy że nie było takiej potrzeby. natomiast mamy łazienke na dole i nie ma w niej bidetu i bardzo żałuję. bez przerwy muszę Kruszkę z opuszczonymi spodniami targać na piętro po schodach. niestety nie wcisnęłabym go prawdopodobnie. no i co tu dużo ukrywać - zanim się przeprowadziłam 'z bloku' to nie bardzo wiedziałam co się dokładnie z tym bidetem robi a już na pewno nie przypuszczałam jak jest przydatny;) ja myję moją Majkę w umywalce...trzeba sobie jakoś radzić a przyszły dom bedzie parterówka, wiec skoro bidet bedzie w jednej łazience to może w drugiej faktycznie taki mały pisuar Jacki mogę prosić o fotkę tej łązienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 02.09.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To i ja pokażę wizualizację swojej łazienki dolnej. Łazienka ma byc czarno biała. Ta ścianka, która wygląda na szarą jest biała. Nie podoba mi się docinany ostatni rząd na ścianie, ale nie mnie ma się to podobać . Sugerowałbym jednak rozmierzyć tę wysokość nieco inaczej, tek by ostatni rząd kończył się pełną płytką. No chyba, że z jakiś względów jest to po prostu niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja myję moją Majkę w umywalce...trzeba sobie jakoś radzić a przyszły dom bedzie parterówka, kruszka ma już ponad metr i waży ponad 15 kilo. nie wiem czy umywalka by to wytrzymała ja na pewno nie parterówki zazdroszcze - u nas nie było takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To chyba nie jest projekt łazienki z projektem okładziny dokładnym bo docinka wypada nie wtylko na górze ale również na dole. To troche bez sensu robić 2 docinki i jakie straty materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 kruszka ma już ponad metr i waży ponad 15 kilo. nie wiem czy umywalka by to wytrzymała ja na pewno nie parterówki zazdroszcze - u nas nie było takiej opcji moja ma 13 kg i 90 cm...masz racje...jest co podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To chyba nie jest projekt łazienki z projektem okładziny dokładnym bo docinka wypada nie wtylko na górze ale również na dole. To troche bez sensu robić 2 docinki i jakie straty materiału. to pewnie wynika z ograniczen programu. podejrzewam że autorowi raczej chodziło o odwzorowanie generalnej wizji pomieszczenia niż szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nie no, takie ułozenie płytek odpowiednie to da się zrobić chyba w każdym programie do takiego projektowania tylko trzeba wiecej pracy w to włożyć. Ale pewnie to tylko miała być wizualizacja koncepcyjna ogólna a nie rozrysowanie okładzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 02.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 tak, tak, to jest generalna wizja łazienki bez wgłębiania się na razie w szczegóły , a tej docinku to szczerze powiedziawszy nawet nie zauważyłam To pierwsze wizualizacje które dostaliśmy od projektanta tak do oswojenia Trzeba będzie jednak popracowac nad detalami. Np zastanawiam się czy nie zmienić okładziny okna na białą, kontrowersyjna jest też umywalka, fajna ale prawdopodobnie bardzo niepraktyczna. Niestety chyba jednak zostanie bo maż się w niej "zakochał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 od projektanta? to już kpina. maylandziaja miałam napisać że prawdopodobnie wynikało to z amatorstwa wykonującej wizualkę osoby ale nie chciałam zrobić komuś przykrości skoro sie tak nastarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 02.09.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Dlaczego kpina ? to jest pierwsza poglądowa wizualizacja, która będzie ostatecznie dopracowana w bardzo dobrym programie, po zaakceptowaniu przez nas projektu. Może sprawę częściowo tłumaczy fakt, że projektantka robi nam ten projekt prawie po kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 czemu? bo jak sie coś robi za pieniądze to powinno się do tego podchodzić profesjonalnie. a to powyżej to zwykłe niedbalstwo. oczywiście że liczy się koncept. z tym że dla osoby która na codzień posługuje sie takimi narzedziami to tylko jedno klikniecie wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszkowa 02.09.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Proszę, przeczytaj uważnie to co przed chwilą napisałam. Zresztą nie rozumiem po co ta cała dyskusja, ja zgodnie zresztą z tematem wątku chciałam tylko pokazac projekt swojej łazienki a Ty ropoczynasz jakas czczą dyskusję na temat profesjonalizmu mojego projektanta, nie wiem o co Ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts