MarJel 09.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 firma nazywa się właśnie lux aqua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.09.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Jest to firma z Poznania, orginalna z Niemiec, wyroby są chińskie, ale dość dobrej jakości jak na tą cenne. Osoby użytkujące chwalą sobie bardzo właśnie bidet i kibelek, deska jest wolno opadająca:) No właśnie doczytałam ze firma własnie Lux Aqua dobrze że użytkownicy sobie chwalą będę miała ich na uwadze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 atika, wracając do Twojego pytania to mi osobiście czarna wanna nie za bardzo się widzi jakoś źle mi się kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 wanny czarnej sobie nie wyobrażam. szczerze mówiąc jakbym miała taki problem to bym wybrala przezroczysta moje kibelko-bidety są czarne. troche sie nawet na zdjęcie załapało. poszukam może znajde jakis wiekszy fragment. nie zauważyłam żadnych problemów z czystością. zreszta nie do końca rozumiem jakie to by miały być problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Problemy chyba mialyby polegac na wiecznym kamieniu osadzajacym sie na czarnym kibelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.09.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Problemy chyba mialyby polegac na wiecznym kamieniu osadzajacym sie na czarnym kibelku. O tym też pomyślałam i tego się obawiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.09.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 co do problemów - to chodziło mi bardziej o wannę - i o widoczne non stop kropelki - bo jakos nie widzę by po kąpieli całą wannę do sucha wycierać... No ale moze czarna wanna to nienajlepszy pomysł.Może lepiej białą wannę obłożyć biało-czarno-szarą mozaiką ?? (taką planuję na 1 lub 3 ścianach kabiny prysznicowej + zamykana drzwiami szklanymi). Czy biała wanna to jednak faux pas ?? - Efilo, właścicielko boskiej łazienki - co myślisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.09.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Problemy chyba mialyby polegac na wiecznym kamieniu osadzajacym sie na czarnym kibelku. No ale do kibelka to są odpowiednie środki i chyba nie problem. Ja mam kibelek 8 letni biały i wygląda jak nowy - zero kamienia.... więc i czarny przy odpowiedniej dbałości powinien być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Czy jest OK to tylko Pudel z Gwadelupy moze powiedziec. I efilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.09.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Czy jest OK to tylko Pudel z Gwadelupy moze powiedziec. I efilo. I dlatego do efilo się zwracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 niestety ja nie powiem - mam zmiękczacz więc o osadzie nie ma mowy jak dla mnie biała wanna jest jak najbardziej ok. pod warunkiem że kibelek też będzie biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.09.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 niestety ja nie powiem - mam zmiękczacz więc o osadzie nie ma mowy jak dla mnie biała wanna jest jak najbardziej ok. pod warunkiem że kibelek też będzie biały czyli jak biała wanna to biały kibelek i bidet - a do tego ta czarna umywalka pasuje ?? Kurde a mi bardzo sie spodobal ten czarny zestaw wc+bidet... ach dylematy.... dobrze że mam jeszcze sporo czasu na decyzje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 09.09.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ja obecnie mam kibelek i umywalke czerwono-brązowa, taki jakiś dziwny kolor. W każdym bądź razie kibelek ładnie sie użytkuje i łatwo go utrzymać w czystości. Natomiast aby umywalka ładnie wyglądała to trzeba ją codziennie myć jakimś specyfikiem do łazienki. Jeden dzień nie umyta i jest cała w białe kropki. Trochę z wody, trochę z mydła, chyba wszystkiego po trochu. Po kilku dniach wygląda jakby była nie myta miesiąc. To wynajmowane mieszkanie więc nie miałam wpływu na urządzanie jego. Do swojego domu, gdzie właśnie posadzki zalewamy, planuję białą ceramikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.09.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ja obecnie mam kibelek i umywalke czerwono-brązowa, taki jakiś dziwny kolor. W każdym bądź razie kibelek ładnie sie użytkuje i łatwo go utrzymać w czystości. Natomiast aby umywalka ładnie wyglądała to trzeba ją codziennie myć jakimś specyfikiem do łazienki. Jeden dzień nie umyta i jest cała w białe kropki. Trochę z wody, trochę z mydła, chyba wszystkiego po trochu. Po kilku dniach wygląda jakby była nie myta miesiąc. To wynajmowane mieszkanie więc nie miałam wpływu na urządzanie jego. Do swojego domu, gdzie właśnie posadzki zalewamy, planuję białą ceramikę. Hmm, ja obecnie mam białą umywalkę, a i tak co dwa dni trzeba ją przetrzeć, bo wygląda dokładnie jak z Twojego opisu. Ale to może kwestia jakości ceramiki... Chociaż moja wcale nie była najtańsza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 09.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Możecie poradzić czy taka bateria TRES CUADRO-TRES 1.06.103.02DA będzie pasować do takiej umywalki (w sensie czy nie jest za krótka wylewka): Umywalka Koło Quattro K61460900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 09.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 mam z żoną problem jak urządzić łazienkę, jest duża i mozna coś ciekawego stworzyć. znalazem jeden projekt, ktory nam sie podoba ale do konca nie wiemy co to to. oceńcie i poradzcie http://domek-moj.pl/ogolna/lazienka-jak-z-ogrodu/ Ja ostatnio tworze właśnie takie łazienki-ogrody. Zieleń w łazience jest świetna, można wykorzystać bardziej wymagające gatunki (bo jest wilgoć) byle było sporo rozproszonego światła, raczej nie bezpośredniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 09.09.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Wklejam po poprawkach:http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/piumetta-piume/piumetta-piume-viola# http://img193.imageshack.us/img193/8141/kpq3.jpg http://img186.imageshack.us/img186/9783/kpq4.jpg Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 09.09.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 mr6319 ja mam taka umywalkę i podobny kran - wylewka u mnie nie jest za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommaszz 10.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mi kiedyś została polecona samozamykająca bateria umywalkowa. Po chwili zastanowienia kupiłam i nie żałuję decyzji. Na prawdę opłaca się w łazience zamontować trochę elektroniki bo trzeba iść z duchem czasu. Łazienka powyżej po prostu bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.09.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 spinacz: IMO miodzio Delikatne kolorki, nieźle rozplanowana przestrzeń, schludnie i elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts